O eski Resim...

Benim arkadaşımın eski sözlüsüyle fotoğrafları/fotoğraflarımız var facebookumda. Çünkü hep beraber yaptığımız etkinliklerdi, bir sürü insan daha var o fotoğraflarda.
Arkadaşım 3 yıldır evli.
Kocası da facebookumda var.

Çok gereksiz şeyler bunlar. Sevgilinin muhtemelen haberi bile yoktur. Kuzeninin profilindeki fotoğrafları sildirmek de sana düşmez. Çok ayıp. Hem sonuçta topluca çekilmiş fotoğraflardan bahsetmişsin.
Telefonu kapatma kısmında iyice batırmışsın. Çok komik, çok çocukça. Neye küstüğünü bile bilmiyor adam. Hatta küstüğünü bile bilmiyor. Başına bişey geldiğini falan düşünüyordur muhtemelen. Çok saçmalamışsın.

satalkerlığı abartmışsınız sizinde fiii tarihinde eski sevgililerinin profillinde yaptığınız yorumlar, beğeniler duruyor olabilir erkek arkadaşınız es kaza bunları görse yada gören birinden duysa yengede 2010 yılında facede neler yapmış ufuu dese nolur. erkek arkadaşınız sizin gibi mi tepki veriridi kıskançlık krizine mi girerdi. bence sisinle birlikte olacak insan ve sizin birlikte olacağınız insanın şu saniyeden sonra geçmişiyle alakanızın olmaması geleceğinize bakmanız lazım. kaldıki ayrılada bilirsiniz o zaman nolucak birlikte çekildiğiniz fotoğrafları yada etiketlendiğiniz yerleri ileride tek tek mesaj atıp kaldırın beni ordan mı dceksin. emin ol o zaman gözün onları falan görmez.. allah korusun...

neyse geçmişe takılma geleceğe bak

Yerinizde olsam geçmişte de olsa çooooookkk kıskanırdım. Ama şunada çok sevinirdim. "Demekki adam o kadar çok önemsemiyorki sildirme ihtiyacı duymamış" aynısı kuzeni içinde geçerli..Akıllarına bile gelmemiş ne güzel. Asıl aklına gelip de sen görürsün diye sildirseydi benim aklıma bir sürü kurt düşerdi.. Bence sevinmelisin...

sevgilinizin suçu ne.ona niye tavır alıyorsunuz,telefonunuzu kapatıyorsunuz.2010 senesinden kalma bir resim sonuçta.belki kuzen face hesabına sık girmiyordur girdiğinde bile eski resimlerine bakmıyordur.
sorun etmeyin bencede.eğer sevgiliniz sizden gizleseydi "bu zamana kadar kimseyle çıkmadım"deseydi ve siz aniden bu resimleri görseydiniz olay çıkarardınız bende olsam çıkarırdım yani ama erkek arkadaşınız anlatmış işte herşeyi size.boşverin.

telefonu kapamak yerine derdinizi söyleseniz en azından geçmiş yüzünden soğukluk girmez aranıza..
hem erkekler biz kadınlar gibi çok ince düşünmezler unutmuştur bile emin ol hatırlasa aklına gelse sildirirdi

Kusura bakmayın ama sildirmek ne demek? Bunlar toplu fotoğraflar anlattığınıza göre, ben kuzenin yerinde olsam gelip bana yeni sevgilim 2011deki fotoğrafta x'in de olmasından rahatsız olmuş silsene dese bir taraflarımla gülerim, yeni sevgili de asla iyi bir imaj bırakmaz bende.

Tepkilerinizi mantık süzgecinden geçirmeyi deneyin biraz.

tamam taktınız da telefonunuz kapalıysa adam sorunu bile anlamaz ki yahu
önce bir söyleyin derdinizi bakalım...
sildirin olsun bitsin ne oalcak....

yaşanmışlıkları silmeye uğraşmak boşa çaba bence. 4 sene önceki fotoğraf. Üstelik kuzeninin albümünde. Kendinizi boşuna üzmüşsünüz.

Normalde bende kıskanırım ama 2010 daki eklediğim resimleri hatırlamıyorum hiç bakmadım bile ..

Valla kuzenim bana gelip, seneler öncesinden kalan kalabalık grup fotoğrafımızı "sevgilim rahatsız oluyor" diye silmemi istese sevgilisine saydırırdım ne yalan söyleyeyim. Çok kontrol-delisi ve müdahaleci geliyor kulağa. Üstelik kuzeninin 4 sene önceki fotoğraflarına kadar taramış olmanız ürkütücü : )

cok sagolun kizlarr dün telefonum kapaliydi diye bayagi kizdi basima birsey geldi diye düsünmüs
ama inanin sayenizde icim ferahlandi..ona bundan bahs etmedim tabiki cünki haklisiniz onun kuzeninin profili beni ilgilendirmez ve demekki önemsemiyor o resimleri Ki unutmuslar sonucta 2010 yilindan.
cokta mutlu oldum acikcasi neyseki bir sekil gönlünü alip baristik..

Seni önemsemediğinden değilde eski fotoğrafları önemsemediğinden belki.açıkca söyle kaldırsın ama çok da önemli bişey değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…