• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

ıyı aksamlar dılıyorum herkese
hera kamılem bebekımmmmmmmm sagolun sekerler sızlerede hayırlı kandılller yafruslarrrrrr
dualarınız kabul olması dılegıyle ınsaallahhhhhhh

KARI & KOCA

Bir cift hic konusmadan arabayla yolda gitmekteydi. Daha onceki bir tartisma munakasaya donusmustu ve hicbiri teslim olmak istemiyordu. Keci, katir ve domuzlarla dolu bir ciftligin yanindan gecerken koca, alayci bir bicimde sorar: 'Akrabalarin mi?'

Karisi 'Evet' diye cevap verir ve ekler, 'Senin taraftan akrabalarim'

KELIMELER

Kocasi karisina kadinlarin bir gunde kac kelime kullandigina dair bir makale okuyordu... 'Erkeklerin 15,000 kelimesine karsilik 30,000 kelime'

Karisi yanitladi: 'Sebebi erkeklere her seyi tekrar etmek zorunda olmamizdir.'

Kocasi karisina dondu ve sordu: 'Efendim?'

YARADILIS

Bir gun bir adam karisina sordu: 'Ayni zamanda nasil hem bu kadar salak, hem de bu kadar guzel olabildigini anlamiyorum.'

Karisi yanitladi: Allah beni sen cekici bul diye cok guzel yaratti; Allah beni seni cekici bulayim diye cok salak yaratti!'

KONUSMAMA CEZASI

Bir kari koca evde problemler yasamaktaydi ve birbirlerine konusmama cezasi uygulamaktaydi. Aniden adam ertesi gun karisinin kendisini sabah 5:00 da is icin bir ucusu oldugundan uyandirmasi gerektigini hatirladi. Sessizligi ilk bozan ve kaybeden kendisi olmamak icin, bir kagidin uzerine 'Lutfen beni sabah 5:00 da uyandir.' yazdi ve notu karisinin bulabilecegi bir yere birakti. Ertesi sabah, adam uyandi ancak saatin 9:00 oldugunu ve ucusu kacirdigini fark etti. Cok kizdi, tam karisinin onu neden uyandirmadigini soracakken yatagin yaninda bir parca kagit buldu. Kagitta 'Saat 5:00 uyan' yazmaktaydi.

Erkekler bu tip yarismalar icin yeterli donanima sahip degiller (Istisnalar Haric) Allah erkegi kadindan once yaratmis olabilir, ancak saheserden once her zaman bir kabataslak vardir.

BUNU GULMEYE IHTIYACI OLAN ZEKI KADINLARA VE KALDIRABILECEGINI DUSUNDUGUNUZ ERKEKLERE GONDERIN!
ALINTIDIR.................

accık gulelım ıstedım sekerlerrrrrr
umarım begenırsınızzz:)))

çağırmam mı çağırırım elbet tatlım da minikcim kendi balkonunda kefye dalmış msn den günaydın yazdımm beni görmedii:çok üzgünüm:ondan bahsediyor tatlımm
hele gelecek olsen böreklerr açarım ben sana:1hug:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu arada geçmiş olsun canımmm enişteyi gece başında beklet sabah kahvaltıya başkasıyla yapmaya kaç oldu mu şimdi:olmaz::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sağol bitanemmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
valla adam saat 3 de uyanmış kız yazıkkkk heba oldu garibim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kocamannnnn öpüyorum seni tatlişkommm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gunaydınlar dılıyorum herkese canlarım
hayırlı kandıller olsun ınsaallah
guzel bır pazar sızlerın olsun
defne canım benım sagolasın arkadasım guzel dusuncelerın ıcın bebekım cok cok opuyorum yuregı guzel karu senıııııı:)))
kamılemmmmmmmmmm yafrusummmmmmm kıs tamam bıdaha sensız keyıf yaparsam ne olam anam:)))
ozur dılerım bebekımmmmmmm muckkkkk yafrusummmmmmmmmmmmmmmmm

minikimmmmmm bende seni öpüyorum yafrummmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

KARI & KOCA

Bir cift hic konusmadan arabayla yolda gitmekteydi. Daha onceki bir tartisma munakasaya donusmustu ve hicbiri teslim olmak istemiyordu. Keci, katir ve domuzlarla dolu bir ciftligin yanindan gecerken koca, alayci bir bicimde sorar: 'Akrabalarin mi?'

Karisi 'Evet' diye cevap verir ve ekler, 'Senin taraftan akrabalarim'

KELIMELER

Kocasi karisina kadinlarin bir gunde kac kelime kullandigina dair bir makale okuyordu... 'Erkeklerin 15,000 kelimesine karsilik 30,000 kelime'

Karisi yanitladi: 'Sebebi erkeklere her seyi tekrar etmek zorunda olmamizdir.'

Kocasi karisina dondu ve sordu: 'Efendim?'

YARADILIS

Bir gun bir adam karisina sordu: 'Ayni zamanda nasil hem bu kadar salak, hem de bu kadar guzel olabildigini anlamiyorum.'

Karisi yanitladi: Allah beni sen cekici bul diye cok guzel yaratti; Allah beni seni cekici bulayim diye cok salak yaratti!'

KONUSMAMA CEZASI

Bir kari koca evde problemler yasamaktaydi ve birbirlerine konusmama cezasi uygulamaktaydi. Aniden adam ertesi gun karisinin kendisini sabah 5:00 da is icin bir ucusu oldugundan uyandirmasi gerektigini hatirladi. Sessizligi ilk bozan ve kaybeden kendisi olmamak icin, bir kagidin uzerine 'Lutfen beni sabah 5:00 da uyandir.' yazdi ve notu karisinin bulabilecegi bir yere birakti. Ertesi sabah, adam uyandi ancak saatin 9:00 oldugunu ve ucusu kacirdigini fark etti. Cok kizdi, tam karisinin onu neden uyandirmadigini soracakken yatagin yaninda bir parca kagit buldu. Kagitta 'Saat 5:00 uyan' yazmaktaydi.

Erkekler bu tip yarismalar icin yeterli donanima sahip degiller (Istisnalar Haric) Allah erkegi kadindan once yaratmis olabilir, ancak saheserden once her zaman bir kabataslak vardir.

BUNU GULMEYE IHTIYACI OLAN ZEKI KADINLARA VE KALDIRABILECEGINI DUSUNDUGUNUZ ERKEKLERE GONDERIN!
ALINTIDIR.................

accık gulelım ıstedım sekerlerrrrrr
umarım begenırsınızzz:)))

çok beğendim valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim hepinizin dualarınızı kabul etsin. :Saruboceq:
hepinize iyi gecelerrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gunaydınlar guzel bır hafta gecırmenız dılegıyle
guzel bır gun dılıyorum herkeslere
muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
defhne bebekımmmmmmmmmmmmmm sagolasın canım bende senı muckkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sanırım buraya arada ben de uğramalıyım bir kocacı olarak :jeyyar:

herkese güzel haftalar...

geçmiş kandiliniz de mübarek olsun..

:roflol::roflol::roflol::roflol:
beklerız canım hosgeldın aramıza
gecmıs kandılın senınde mubarek olsun ınsaallahhhhhhhh
guzel bır hafta dılıyorum sanada

günaydın aşk kuşları nasılsınız?

gunaydın yafrusummmmmmmmmmmmmmm
ask kusummmmm benım senden naber bebekımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

6948gnydnnn2.gif

:roflol::roflol::roflol::roflol:
beklerız canım hosgeldın aramıza
gecmıs kandılın senınde mubarek olsun ınsaallahhhhhhhh
guzel bır hafta dılıyorum sanada

gunaydın yafrusummmmmmmmmmmmmmm
ask kusummmmm benım senden naber bebekımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın miniğim valla benden nolsun tatil dönüşü kabusu işte mafoldumben
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın hoşgeldin canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaneee anlat bakalım tatil nasıl geçti yediklerin senin olsun da gördüklerini isterizzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın hoşgeldiin canımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kocacı olmak ayrıcalıktır :kedi::kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gunaydınlar guzel bır hafta gecırmenız dılegıyle
guzel bır gun dılıyorum herkeslere
muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
defhne bebekımmmmmmmmmmmmmm sagolasın canım bende senı muckkkkkkkkkkkkkkkkkkk
günaydın canımmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kamilececim hoşbulduk
yediğim içtiğim bol bol kebap kaydirigubbakcemile3
gördüklerim de çok güzeldi,resim koycam inşallah

sen nasılsın? meleklerin nasıl?

günaydın kamilececim hoşbulduk
yediğim içtiğim bol bol kebap kaydirigubbakcemile3
gördüklerim de çok güzeldi,resim koycam inşallah

sen nasılsın? meleklerin nasıl?
afiyet olsun şekercim yarasınnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hımm bekliyoruz resimlerii ozamannyerimseniben
bizde iyiyiz çok şükür canımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın miniğim valla benden nolsun tatil dönüşü kabusu işte mafoldumben
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

eeeeeee seker her guzel seyın bır sonu var maleseffffffff:(
napalım sekercıgım hayat
keske her gunumuz tatıl gunu olsa demı ama olmuyor malesefffffffffffffff

günaydın hoşgeldin canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaneee anlat bakalım tatil nasıl geçti yediklerin senin olsun da gördüklerini isterizzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın hoşgeldiin canımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kocacı olmak ayrıcalıktır :kedi::kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın canımmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldin canımmmmm bunlar sana a.s. a.s. a.s. a.s.

ooooo hemşomda gelmişşşşş Şeniz Şeniz hoşgeldin tatlişkommmm Şeniz Şeniz

hepinize selamlar arkadaşlarrrr opuyorumnanaktan

hoşgeldin canımmmmm bunlar sana a.s. a.s. a.s. a.s.

teşekkür ederim... hoşbuldum zemuszemus

slmmmmm aşkkkk boncuklarımmmmmmmmmmmmm:asigim::teytey:

edam da burdaymışşŞeniz
kocacı dediler mi ben de eksik kalamam ama di mi kaydirigubbakcemile3

günaydın şekerler nasılsınız?

günaydın canım sna da....

Back
X