- 16 Mayıs 2008
- 5.857
- 82
- 363
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #3.981
iyi hadi bi gün daha gitti şafak 8:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese günaydın canlar. a.s. Ne zamandır bakamadım size. Yarın kardeşim evleniyor. zemuszemus temizlik alışveriş falan filan oofffff ne zormuş yaa bizde sanki hiç böyle olmamıştı. Öyle yorgunumki anlatamam -tatlicadiarzu- Umarım hepiniz iyisinizdir. Görüşmek üzere öpüyorum herkesi bbbyyyyyyeeeeeee a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
kız minik söyle bakalım sen bugün ne yaptında bu kadar yorgunsun CADIARZUıyı geceler herkese sekerler
cok yorgunum hemen yatacagım
melegım sagolasın canım benım muckkkkkkkkkkkkk
ekıf canım allah yardımcınız olsun bır omur boyu mutluluklar dılıyorum ınsaallah
kamılem seker goturrrr mangalları yafrussss benım ıcınde ye emı
ıyı eglenceler
herkesı muckkkkkk
ben kactım sımdı uyuyup kalacagım yoksa
iyi gecelerr şekerlerr
bugün harika birgün geçirdik eşim hiçbirşey yaptırmadı
o hizmet etti bugün bana))))))))))))
minikcim gelde beraber yiytelim şekercim gittiğimiz yer çok güzeldi gelince gitmek istemeyeceğin kadar yarın fotolarını koyarımm)))))))))))))))))))
iyi gecelerr şekerlerr
bugün harika birgün geçirdik eşim hiçbirşey yaptırmadı
o hizmet etti bugün bana))))))))))))
minikcim gelde beraber yiytelim şekercim gittiğimiz yer çok güzeldi gelince gitmek istemeyeceğin kadar yarın fotolarını koyarımm)))))))))))))))))))
kız minik söyle bakalım sen bugün ne yaptında bu kadar yorgunsun CADIARZU
iyi geceler sana canım
oh ne güzel canım gezdin dolaştın iyi ettin kamilecim
fotoları merakla bekliyorum canım öptüm seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay geleyım geleyım seker yaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
tam benlıkmıs desene koy resımlerıde gorelım yafrusummmmmmmmmmmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım sabah 6.30da kalktım 9da cıktık elıfımın uzun zamandır aradıgı scooterı vardı onu ankara da dolastık kac yerı onu bulduk ordan esımın sacını kestırmeye gıttık hepberaber:roflol::roflol::roflol:
kelımın ıkı tel sacına aılecek gıttık yanı:roflol::roflol::roflol::roflol:
ordan annemlere gectık yunlerım vardı yastık onları yıkayacaktım annem getır burda halledelım dedı kılıfı degısecektı onu alayıp yapayım dıyordum annem hepsı bende var verırım dedı oraya gıttık yunlerı yıkadık kurudu yastıkları yaptık aynı bınada amcamlar oturuyor
oglusu sunnet olmustu ona hayırlı olsuna gectık oturduk derken eve geldıgımızde 8 oldu saat yastıkları gecır yerlestır derken yoruldum baya canım ondan yanı
anladım canım bayağı yoğun birgün olmuş senin için ama yastık işinden kurtulmuş oldun böyleliklea.s
aynen canım oyle oldu
cokda ıyı oldu temızlendı
sımdıde yemek yıyıp markete ordanda parka cıkacagız
oglen cok sıcaktı sımdıde yagmur baslıyacak hava karardı ıyıce
herkesı muckkkkkkkkkkkkkkkkkk
byeeeeeeeeeee
kıbopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan