• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

minik kuşlarım günaydın
tatlı meleklerine de günaydınŞeniz
kuzucum bizde çalşıyoruz ama hayırlı işler yok mu bizeyerimseniben

pardon sekerım yaaaaa ozur dılerım
sanada hayırlı ısler olsun ınsaallah yafrummmmmmmŞenizŞeniz

sagol canim sanada kolay gelsin a.s. a.s. a.s.

günaydın güzel hatunlar..
iyi günler diliyorum hepinize a.s.

günaydın canlarım güzel bir gün diliyorum sevdiklerinizle............

iyi günler şekerler
bu sabah giremedim nasılsınız şekerler
eniştelere ve eşlerine aşık çalışan aşkkadınlarınada hayırlı işler
ve biz çalışmayan aşk kadınlarınada hayırlı günlar diliyorum şekerler
bugün öylesine takılmak istiyorum hiçbirşey yapacak ne isteğim nede halim varrrr
görüşmek üzere öpüldünüzzzz

sızlerede gunaydınlar canlarım benım
hepımıze guzel bır gun dılıyorum
kamılece canım oylesıne takıl valla sekerım bır kahve yap soyle sekerlı benım ıcınde yudumla pcde takılsenağlamasenağlama
ben ınekde ders basına geceyım artıkın
dun elıfın dedıgı gıbı anne ben cocukken okuyacagım sonra bak senın gıbı cok zorlanırım dıyo
laf soktu sanıırm bana benım cadı:roflol::roflol::roflol::roflol:

iyi günler şekerler
bu sabah giremedim nasılsınız şekerler
eniştelere ve eşlerine aşık çalışan aşkkadınlarınada hayırlı işler
ve biz çalışmayan aşk kadınlarınada hayırlı günlar diliyorum şekerler
bugün öylesine takılmak istiyorum hiçbirşey yapacak ne isteğim nede halim varrrr
görüşmek üzere öpüldünüzzzz

iyi yaparsin canim öylesine gezin bakalim

iyi yaparsin canim öylesine gezin bakalim
öyle yapıyorum tatlım arada bi mola vermek lazım demikaydirigubbakcemile3
pardon sekerım yaaaaa ozur dılerım
sanada hayırlı ısler olsun ınsaallah yafrummmmmmmŞenizŞeniz

sızlerede gunaydınlar canlarım benım
hepımıze guzel bır gun dılıyorum
kamılece canım oylesıne takıl valla sekerım bır kahve yap soyle sekerlı benım ıcınde yudumla pcde takılsenağlamasenağlama
ben ınekde ders basına geceyım artıkın
dun elıfın dedıgı gıbı anne ben cocukken okuyacagım sonra bak senın gıbı cok zorlanırım dıyo
laf soktu sanıırm bana benım cadı:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:elif ileri görüşlü haklı çocuk maşallah bunu farketmek bile çok güzel
benim kızlara takılıyorum bazaen lise ve ünüversiteyi sizle okuyacağım diyorum
çok hoşlarına gidiyor şimdilikte geçenlerde evin işlerinide babam yapar emekli olmuş olacak zaten diyorlar:roflol::roflol::roflol:
senin içinde bir yudum değil bir fincan fazladan içirim şekerim
hem belki açılırım biraz:kahve::kahve:
en iyisini yapıyorsun şekerim hangi yaşta olursa olsun okumak çok önemli
kolay gelsin canım:1hug:

Bende tam kocamı özledim akşam olsada kavuşsak diye anlatıyordum ki burayı gördüm ne güzel bi klupmüş burası :)

valla öyle galiba tatlişkom baksana kafamız aynı çalışıyo kaydirigubbakcemile3 yoksa sende 25 yaşındamısın kızzzz aynı seri üretim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben 23 tatlım ,2 farkla kaçırdık ...Ama aynı üretim sayılırız yine dekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

günaydın güzel hatunlar..
iyi günler diliyorum hepinize a.s.

günaydın ve iyi akşamlar tatlım...:)
baktım da şimdi, o gün kocişinin günahını almışsın bak,,,gördün mü adamcağız seni aklından bi an bile çıkarmamış...
Allah mutluluğunuzu artırsın emiiiia.s.

ben 23 tatlım ,2 farkla kaçırdık ...Ama aynı üretim sayılırız yine dekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

evet canım aynı sayılır yine de :roflol: :roflol:

slm kızlar bu aralar hiç sohbet edemiyorum slm vermeye giriom o kadar yine çıkıcam arkadaşa gidicem bi bakayım dedim.......

selam canım valla bende aynen. bu akşam kociş bilgisayarı ban bıraktı bende hemen size koştum kaydirigubbakcemile3

tatlişkolar hepinize merhaba Şeniz bu hafta pek katılamıyorum size ama telafi edeceğim :dance: öpüyorum hepinizi Şeniz

öyle yapıyorum tatlım arada bi mola vermek lazım demikaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol:elif ileri görüşlü haklı çocuk maşallah bunu farketmek bile çok güzel
benim kızlara takılıyorum bazaen lise ve ünüversiteyi sizle okuyacağım diyorum
çok hoşlarına gidiyor şimdilikte geçenlerde evin işlerinide babam yapar emekli olmuş olacak zaten diyorlar:roflol::roflol::roflol:
senin içinde bir yudum değil bir fincan fazladan içirim şekerim
hem belki açılırım biraz:kahve::kahve:
en iyisini yapıyorsun şekerim hangi yaşta olursa olsun okumak çok önemli
kolay gelsin canım:1hug:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
valla sorma sekerım yaa bu kızın ılerı goruslulugude benı yıyıp bıtırecek
hazır cevap anası kılıklı nolacak
valla yap sekerım ne olacak sende basla bıyerden gerısı gelır
sagolasın canım benım esım sagolsun destegı ılgısı o kadar kolaylastırıyorkı ıslerımı
allah razı olsun askımdan.ne ıs ne yemek ne bısey ıster sorar sınavını hallet sen benım ıcın onemlı olan o dıyor.onuda mahcup etmemek bu anlayısınıda suıstımal etmemek ıcın elımden geldıgınce kosturmaya calısıyorum
rabbım yuzumu kara cıkarmasın ınsaallah dualarınızla ınsaallah:Saruboceq::Saruboceq:

Bende tam kocamı özledim akşam olsada kavuşsak diye anlatıyordum ki burayı gördüm ne güzel bi klupmüş burası :)

ohhh ohhh bır kocıskosunun asıgı daha gelmıs aramıza
hosgeldın canım
rabbım mutlulugunuzu daım etsın ınsaallah
hosgeldın aramıza yenıdena.s.a.s.a.s.

iyi geceler kızlar
bakıyorumda hiçbiriniz
kocişkolarınızdan ayrılamıyorsunuzzzzz:)))))))))))))))))))))

ben valla hem kocişkomun yanındayım hem de sizi takip ediyorum kaydirigubbakcemile3 kociş nereye ben bilgisayarla peşindeyim kaydirigubbakcemile3 iyi geceler canlarım kimsecikler takılmadı bu akşam. Allah rahatlık versinnnnn Şeniz Şeniz

Bu konunun başığına en çok uyan benim galiba...Kocişkom evdeyken hiç giremiyorum buraya ,onunla ilgilenmekten ,,,eeee ne de olsa "o benim sebebi hayatım " ama dimi :asigim:kaydirigubbakcemile3
Ama şimdik yataktan kaçtım, uykum yok nedense ,ben de buraya yazıyım dedim hazır fırsatını bulmuşken...
Şimdiden herkese günaydın...hihoyyyt

günaydın kocişlerini seven hatunlar :1hug:
dün giremedim herkeşler iyidir inşallah a.s
hepinizi kocaman öpüyorum şekerler Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz ŞenizŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Başka birşey gerekmez,
Sevda ile dolana.
Hediyedir "Günaydın!.."
Gönlü aydın olana...
alıntı

hayırlı günlerrrrr şekerler
eniştelere ve çalışan şekerlere hayırlı işlerrr
bizlerede kolay gelsin şekerler

Back