merhaba aşk böcekleri off ben de sabah erkenden kalkıp günaydın yazmak istiyorum ama kalkamıyorum ne yapcam ben arkadaşlar erken uyanamıyorum eşim türkiyeden döndüğümden beri kendi uyanıp kahvaltısını yapıp gidiyo işe... ki hiç sevmez böyle ben uyurken gitmeyi şimdilik bişey demiyo ama yarın birgün der biliyorum lafını hiç esirgemez o konularda bugün erken uyanayım krep yapayım dedim saatimi kurdum çaldı geri kapatım yattım... kociş koycak beni kapıya yakındakaydirigubbakcemile bugün 12 gibi uyandım aradım yeni mi uyandın elif dedi hayır hayatım dedim kızmasın diye ben son 3 aydır böyleydim de şimdi daha kötü oldu neden uyanamıyorum... siz neler yapıyorsunuz kimsecikler yok bugün topiğimiz düşmüş aşağılara CADIARZU
hıımmmmmmmm canım hava degısımınden kaynaklanıyor olabılır belkıde.
bırde annenın yanında alıstın rahata tabı sımdı zor gelıyor demıı
hadı bakalım topla kendını sekerım sılkın soyle bır kendıne gelhihoyyythihoyyythihoyyyt
merhaba hanımlar
anlaşılan miniği paylaşamama gibi bir durum var:roflol:miniğim eşin ne diyo bu duruma canım:roflol:
umarım herkes iyidir.
hepinizi öptüm kocamaaaaaaaaana.s.a.s.
selam canım benım
valla ne desın kızların yazdıklarına gulup yorum yaparken salonda oturuyordu ben kahkahalarla gulunce noldu dedı?olayı anlatınca heeeeee allah sıze akıl fıkır versın dedı sadece gulerek bu kadar konusacak seyı nerden buluyorsunuz dedı :roflol::roflol::roflol:
kapasıte meselesı sız erkekler anlamazsınız dedım :roflol::roflol::roflol:altta kalırmıyım anammmmmmm
sesı cıkmadı bırdahada:roflol::roflol::roflol:
elifcim ben burdayım
ne yapayım canım yanımda görümcem var fazla takılamıyorum buraya.10 gün daha yanımda kalacak.çocuklar ev işi derken koşturup duruyorum
benim eşimde sabah kalkıp ona kahvaltı hazırlamamı ve onu uğurlamamı ister. bu konuda hassastır.seninkide öyleymiş sanırım.umarım bir an önce uyku sarhoşluğunu üstünden atarsın canıma.s
hoşgeldin canım inşallah valla yoksa büyük bi tartışma konusu bu hep kayınannem yüzünden şımartmış şımartmış kocişi kaydirigubbakcemile3şimdi benden de bekliyo aynısını yapıyordum da ama bu ara biraz uyuşuk oldum ben nedense...
sen nasılsın yavruların nasıl..
bende meleklerimde iyiyiz canım.umarım sende iyisindir
aslında bu da onların hakkı canım ya.bizden onları işe giderken uğurlamamızı istemeleri çok bişey değilde canım ama bazen dediğin gibi insan zorsunabiliyo:1closedeyes:
allahtan ben uykucu biri değilim uykumda hafif olduğu için çok sıkıntı olmuyo a.s
aaaaaaaa enıstelerım kahvaltımı yapıp gıdıyor
yaa benımkı nıye yapmıyor.
6sene oldu adama bır kez kahvaltı hazırlayamadım yaaaa.hafta sonları dısında asla sabah kahvaltı yapamıyoruz bırlıkte
elıf okula baslayınca belkı yaparız.uyumayı tercıh edıyor.sabah namazına kalkamıyor yorgunluktan 7de kalkıp namazını kılıp cıkıyor
bır ıkı hazırladım bence zahmet etme uykunuda bolme kahvaltıyı ısyerınde yapıyorum bıraz daha uyku daha ıyı gelıyor dedı.
ama elıf okula baslayınca sansı yok sanırım:roflol::roflol::roflol: