''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

kamilece canım eniştem gönlünü almış hıı
sewindim tatlımmm ayyy çikolatamı hımmmm dikkatinizi çekerim hatunlar rejimdeyim herhal asla yok diyememmm

evet aldı tatlım sana ben başka göndereyim tatlım akşam ki
geldiğiyle biter malum benim şekerler bitirmeden bırakmaz akılları kalır değilse:roflol:

günaydınnnnnnnnnnn
kocişlerine aşık bayanlarrrr güpgüzel bir gün olsun
eniştelerime hayırlı bol kazançlı günlerr

evet aldı tatlım sana ben başka göndereyim tatlım akşam ki
geldiğiyle biter malum benim şekerler bitirmeden bırakmaz akılları kalır değilse:roflol:

meleklerime we sana afiyet olsun canım benim
kocişimde akşam gelirken almış rejimimi bozdurmak için elinden geleni yapıyooo
destek olacağı yere köstek oluyooo yaaa
canım benim biricik aşkitommmm:asigim:

günaydın hihoyyyt günaydın hihoyyyt günaydın hihoyyyt
hepinize bol keyifli sağlıklı vede huzurlu bir gün dilerim a.s a.s a.s

öpüldünüz şekerlerŞeniz Şeniz Şeniz ŞenizŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

günaydınnnnnnnnnnn
güzel dileklerin için sağol bilmukabele canım

günaydınlarrrr
aşk ,sevgive bereket dolu birgün diliyorum

ne güzel yazmıssın canım ask... sevgi... bereket...
Bir yuva bunlarla huzurlu olur
Benim sebebi hayatım bugün kahvaltı yapmadan cıktı cocuklarımız hasta olunca insanın canı bişey istemiyo
Neyse hepinize saglık mutluluk ve huzur dolu bir gün diliyorum
Sevgilera.s.a.s.a.s.

günaydin herkeslere nasilsiniz
ben bu aralar cok sogudum herkesten bunlarin icinde
esimde ver ne yasamda hersey eskisi gibi olsa ya
ya bunalimdayim yada depresyonda anlamiyorum kendimi
esimin umursamazligi beni delirtiyo

paylaşımın için teşekkürler miniğim
güzel bir yazı
herkes uyumuş sanırım
iyi geceler hepinizea.s.a.s.

sagol canım benım
aksam aksam accık aska gelelım ıstedım de

rıca ederım canım benım ne demek.
hadı yaa bende hıc yemem cıkolata.bayramda bır ıkı tane sadece onun dısında hıc alıskanlıgım yoktur canımda ıstemez.pısmanıye yerım ama oda gordugumde aklıma gelırse.
cok tatlıyla aram yoktur.
desenee enıste cozmus olayı dıye:jeyyar:

canımmm çokkk güsel bir paylaşımm saol bitanemmm
a.s.:1hug:

rıca ederım canım benım
sen de sagol

kamilece canım eniştem gönlünü almış hıı
sewindim tatlımmm ayyy çikolatamı hımmmm dikkatinizi çekerim hatunlar rejimdeyim herhal asla yok diyememmm

valla ben yemıyom ve sevmıyom canım.senın arkandayım desteklıyorum senı.

günaydınlarrrr
aşk ,sevgive bereket dolu birgün diliyorum

günaydınnnnnnnnnnn

meleklerime we sana afiyet olsun canım benim
kocişimde akşam gelirken almış rejimimi bozdurmak için elinden geleni yapıyooo
destek olacağı yere köstek oluyooo yaaa
canım benim biricik aşkitommmm:asigim:

gunaydın canım gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum

günaydin herkeslere nasilsiniz
ben bu aralar cok sogudum herkesten bunlarin icinde
esimde ver ne yasamda hersey eskisi gibi olsa ya
ya bunalimdayim yada depresyonda anlamiyorum kendimi
esimin umursamazligi beni delirtiyo

canım benım neden oyle dusunuyorsun.olumsuz dusunerek kendını doldurusa getırıyorsun sonra depresyona gırıyorum dıyorsun.olayların ıyı tarafından bakmaya calıs.
ve asla ve asla esınden soguma araya sogukluk gırmesın canım olurmu.
ıyıde erkekler hep umursamazdır hepsı aynı.
ınce dusunemezler bızım gıbı saatlerce bır konu uzerınde konusmazlar bızım cok canımızı sıktıgımız bır olaya bıle bumu yanı sorun dıyebılırler.
erkeklerın genel karakterıstık ozellıklerıdır bunlar.bunu unutmadıgın surece hayat sanada kolay olacaktır emın ol.relax ol accık yaa canından kıymetlı hıcbısey yok
hayatta en deger verdıklerın kımler onları belırle onların dısında kımse ıcın canını sıkma.

amınnnnnnnnnnnnnnnnn ınsaallah canlarım
hepımıze guzel hayırlı ask tadında bır gun olsun ınsaallah
herkese kolay gelsın kahvaltıdan sonra gorusmek uzere ınsaallah

günaydın hanımlar
hepinize güzel aşk dolu bir gün diliyorum:1hug:
kahvaltı yapmadan sizlere bakmak istedimcokacimcoook
sonra görüşürüz byyyyya.s.a.s.

canim haklisin tabi ama neden benim esimde bazi insanlar gibi degil benim canim
sikildiginda sohpet etmiyo sanki hicbirsey yokmus gibi oturuyo yiyo iciyo
benle oturup güzel sohpet ettigini hatirlamiyorum
tartisma oldugunda bile en cikar yol sen beni istemiyorsan söyle diyo
ne anlama geliyo ben bosanalim anlamina getiriyorum gecenlerde
yine söyledi bu sözü ondan beri yüzüne bakmak istemiyorum
sinir oluyorum yaaaaaaaaa zaten kanamamda gecmedi
acaba diyorum sinirim ondanda olabilirmi :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:

canım özledik seni

canım yaa kıyamam dinlen azıcık
sıkma canını şekerim
sizde misafirlerin gidince kutlarsınız tatlımmmm

iyi akşamlar canım
yorulmuşsun canım
sıkma canını onlar gidince herkesten ayrı birgünde özel olarak kutlamış olursunuz
size özel bir kutlama olmuş oluryerimseniben

Sağolun canlarım ya ne yapalım bu yıl değişik bir kutlama olacak :1rolleyes:
belki böyle daha iyi olur kimbilir. :jeyyar: :jeyyar: :roflol:

ah canim ya yorulmusundur gel oturda cay kahve icecek biseyler vereyim :içelim: :içelim:
kim geliyo ki yatilimi geliyolar yoksaaaa :1shok: :1shok:

Teşkür ederim canım ne iyi olur valla şöyle mis gibi bir kahveye hayır demezdim doğrusu.
Evet canım yatıya geliyorlar hemde 4-5 gün falan diye tahmin ediyorum, bakalım.

Haklısın yap yap bitmiyor, ama yapmadan da olmuyor.
Ne yapalım misafirli sevgililer günü olacak bizimki hep beraber kutlarız artık. :roflol:
Onlar gidince bir güzellik düşünürüz artık bakalım. :jeyyar: :jeyyar:

Bu arada yazı çok harikaymış eline sağlık canım. a.s.

Kıızzllaaarrrrr hepinize enerji dolu bir gün diliyorum. :sm_cool:

a.s. a.s. a.s. a.s.

ben sana yollarım kurabiyelerden kuşum. üstünü beyaz çikolata ve gıda boyası ile süsleyeceğim. kocişkonla yersiniz birlikte tatlı tatlı kaydirigubbakcemile3 benimde kardeşim olacak artık o uyuyunca bir güzellik düşüneceğim kaydirigubbakcemile3 öpüyorum seni tatlım Şeniz

bende buaralar çok yoğunum. işlerim çok yoğun. moralim bozuk :çok üzgünüm: ben ekmek kadayıfını çok severim kaymaklı. eşim akşam gelirken almış. çayda yapmış. tv izliyordum tepsiyle getirdi al bakalım tatlını ye de düzel artık dedi :asigim: zaten moralim bozuksa ya tatlı ya çikolata getirir bana. kıyamam ben onaaaa canım benim yaaaa :asigim:

buarada hepinize günaydın arkadaşlar. öpüyorum hepinizi Şeniz

günaydın hanımlar
hepinize güzel aşk dolu bir gün diliyorum:1hug:
kahvaltı yapmadan sizlere bakmak istedimcokacimcoook
sonra görüşürüz byyyyya.s.a.s.

ıyı yapmıssın canım
sanada afıyet bal seker olsun ınsaallah canım
gorusmek uzere

canım hıc bır erkek canı sıkkınken sohbet etmez ıcıne kapanır
konusmak ıstemez vs..bunu kabullenırsen hayat senın ıcınde kolay olur
bısanmak ıstese bosanmak ıstıyorum der yaaa
yanlıs anlamlar yukleme bence
canı sıkkınken ustune gıdersen daha gerersen tartısırsan benı ıstemıyormusun dıye sorar bundan bosanmak ıstıyor dıye anlam cıkmazkı
neler yasadın neler atlattın bılıyorsun canım hayatın duzene gırerken sadece ufak tefek sorunlar yuzunden bunalıma gırecek bırsey yok
sen cok guclu bır kadınsın.
esım de canı sıkkın oldugunda yorgun oldugunda asla konusmaz bır kahve yapar otururum canım neyın var derım ısle ılgılı der.anlatmaya calıssada terımlerden vs..cok anlamam bazen anlatmadıgında bıle yatagımıza yatar sarılırız canım gecer uzulme sıkma canını vs..der oyle uyuyuz.
hıc konusmak ıstemedıgınde anlarım hıc konusmam bende bılırımkı bıraz duzelsın kendısı gelır anlatır.eger susup beklemezsen asla anlatmasını bekleme.
onlar bızler gıbı degıl uzuldugumuz an hemen bırıne kosar anlatırız ve onlardanda beklıyoruz aynı seyı bence bunu bekleme.
hayallerını umutlerını kucuk tutkı mutlu olasın canım.
bu arada kanama derken :uhm::uhm:
baya uzun zaman oldu canım ıyılesmen gerekmıyormuydu ne oldu anlayamadım onu
ama sınır yapar canım adet donemı lohusalık hamılelık vs..hormonlar degıstıgı ıcın olagandan gergın olup hassas oluruz.hersey bıze batar bazı donemlerde.
bu sekılde kendını telkınde bulun rahat ol bıraz,
yazık adamada neler yasıyor ıcınde bılemezsın
kusura bakma akıl vermıs gıbı algılama benı.haddım degıl sadece rahatlatmak ıstıyorum senı bebegım ok

hayırlısı olsun canım ne dıyım
hadı bakalım sonra cıkarırsın acısını
tesekkur edıyorum canım
gorusmek uzere opuyorum sekerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gonder sekerım beklerım
kolay gelsın canım sanda moralını bozma canım yaa olumlu dusunun sekerım
noluyonuz sız boyle aaaaaaaaaa
valla kızacagım sekerler sızlere
3 gunluk dunyada ne uzulup duruyorsunuz anacıgımmmm
oh oh bak enısteme gordunmu aferın ona

evet canim cok oldu ama hala düzelmedim dr gittim
ilac vermek istemiyorum kendiliginden gecer dedi
ama hala gecmedi iste offfffffffff
sagol canim dinledigin icin
kime anlatacagimi bilmiyorum

evet canim cok oldu ama hala düzelmedim dr gittim
ilac vermek istemiyorum kendiliginden gecer dedi
ama hala gecmedi iste offfffffffff
sagol canim dinledigin icin
kime anlatacagimi bilmiyorum

canım benım baya oldu ama bu kadar kanama normal degıl canım yaa.
baska bır dr gıt buda cok stres yapar
aylardır kanamamı surer canım
tabı stres olur esınlede etraflada sorun yasarsın cunku ne beynın ne bunyen kımseye katlanamaz.
kan degerlerın duser canın sıkılır stres yasarsın sureklı
bence ıhmal etme baska bır dr gıt gorun canım
ne demek canım tabıkı dınleyecegız burda ne ıcın varız askolsun
kımseye anlatmak zorunda degılsın bebegım kendı ıcınde coz olayları bıraz genısle rahatla.bazen umursamaz olmak ıyıdır canım.
ben gormek ıstemedıgım olaylara veya kısılere saydam muamelesı yaparım burnumun dıbındede olsa gormem cunku gormek ıstemem.emın ol bunu basardıgın an guclu ve mutlu hıssedıyorsun kendını.
kımse ıcın degıl kendın ıcın yap sadece kendın ıcın.
sen mutlu olursan esın ve kızında daha mutlu olacaklardır bebegım
opuyorum senı canım
gorusmek uzere sekerler naz yattı bıraz ders yapayım ortalıgı uyandıgında toparlarım hazır 3 saat vaktım varken
herkese guzel bır gun dılıyorum opuyorum sızlere canlarım benım

haklisin canim aslinda baska drdan randevu almistik
ben düzeldim deyince iptal ettik 1 ay falan iyiydim yine basladi :1no2:

emiy canım geçmiş olsun ihmal şekerim başka dr a git mutlaka
herşeyin nedenide budur diye düşünüyorum ben balıklama atladım konuya ama kusura bakma canım
sen herşeyden önenmli olmalısın bence önce kendin iyi ve mutlu olmalısın ki eşin ve kızında olsunlar canım benim öpüyorum bebişimmm

dra gitmek istiyorumda biryandanda esim is yerinden izin almasi gerekiyo
ben tek gidemiyorum bu aralar kriz var ya aman isten cikarmasinlar diye
fazlada üstelemiyorum zirt pirt izin almasini istemiyorum
aaaaaa dedimde kizimin asisi var bugün yemegimi yapayimda
esim unutmustur belki kayinbabamlada gidebiliriz belki

emiy canım benim haklısın tabi ama bi yolunu bulup mutlaka git dr kuzumm
meleğimin aşısını yaptır bakalım şimdiden geçmiş olsun
kolay gelsin canım

ERKEKLERİN KADINLARDAN RİCASIDIR (Yakarış)

* Pembe dizilerdeki sahte aşk nağmelerini bizden duymaya çabalamayın çünkü onlar gerçekten rol yapıyor ve kabak bizim başımıza patlıyor.

* Bir SMS gönderdiğiniz zaman ilk 10 saniyede cevap gelmeyince ikinci SMS'te 'Orda mısın???' diye sormayın. Kesinlikle oradayızdır..!

* Mağazada gelinliklere bakıp 'Aaaa ne güzeeel' dediğinizde onun bizim için bir anlamı yoktur. Bizi duygusuzlukla suçlamayın. Gelinlik sadece kızların hayalidir erkeklerin değil!!!

* Saçlarınızı boyattığınızda bunu fark edemezsek anlayın ki yakışmamıştır ve bu bizim suçumuz değildir.

* Çoğu erkek ısrardan ve bir şeyi ikinci kez duymaktan nefret eder; mutlaka ilk söylediğinizi anlamışızdır ama işimize gelmiyordur, lütfen bize geri zekalı muamelesi yapmayın.

* Alışveriş yapmak hiç zevkli değildir ve asla zevkli olmayacaktır.

* 'Beni seviyor musun?' diye sormayın. Emin olun ki sevmiyor olsak yanınızda bir saniye bile durmayız…

* Bizden sizinle aynı üzüntüyü yaşamamızı ve size tuvalete kadar eşlik etmemizi beklemeyin, o sizin kız arkadaşlarınızın görevidir.

* Bir yere gittiğimizde, hangi kıyafeti giyerseniz giyin, size çok yakışıyor, yemin ederiz. O yüzden bir daha sormayın.

* Biz erkekler gerçekten basitizdir. Mesela sizden ekmeği getirmenizi istiyorsak, aslında sadece acıkmışızdır ve sadece ekmeği getirmenizi istiyoruzdur. Bundan 'ekmek niçin masada değil' diye bir iğneleme yaptığımız sonucunu çıkarmayın zira tüm erkekler edebiyatçı değildir…

* Eğer farkında olmadan 2 değişik şekilde anlayabileceğiniz bir şey söylemişsek ve bunlardan biri kötü ve sizi üzecekse, kesinlikle diğer anlamında söylemişizdir, boşuna bizi sıkıntıya sokmayın…

* Biz farklı anlamlar taşıyan dolaylı, mecazlı soruları anlamayız. Ne istiyorsanız doğrudan söyleyin ve bizi yormayın…

* Eğer şişmanladığınızı düşünüyorsanız ki büyük ihtimalle şişmanlamışsınızdır. Bize sormayın, cevap vermeyi reddediyoruzdur.

* En karmaşık durumda bile bizim için temel kural şudur: 'En kolayını seç'. Bizden komplike şeyler beklemeyin.

* Erkekler genelde sadece ana renkleri görürler. Mesela, şampanya bir renk değil, bir içkidir bizim için.

Sarımsı Yeşil, Açık Yeşil Likör yeşili, Çimen Yeşili, Kireç Yeşili, Yay Yeşili, Orta Deniz Yeşili. Yukarıda saydıklarınız vallahi hepsi yeşil işte! Lütfen bizi zorlamayın..?

* Erkeklerin çoğunun en fazla 3 çift ayakkabısı vardır. O yüzden 30 çift ayakkabınızdan hangisinin kıyafetinize uyacağını bilmiyoruzdur lütfen sormayınız ayrıca uyum diye bir şey yoktur ve sırf uyum için giyeceğiniz şeyleri 1 hafta önceden tasarlamanız tamamen sizin takıntınızdır. Mavi kotun üstüne her renk ve desen blüz giyilebilir.

* Kırmızı tokanız var ve sırf bu tokaya uyum sağlaması için lütfen kırmızı takım elbise almaya bize mağazaları dolaştırmayınız..!

* Cuma + Cumartesi + Pazar = Bol yemek ve mutfak gerçekliğinin icrasıdır…

* Bizi anlamaya çalışın; ancak bizi anlama işini lütfen fazla abartmayın çünkü çok kolay anlaşılır erkekler.

* Evi temizleyip yorulduktan sonra, yüzünüze bakılmayacak haldeyseniz, yaptığınız temizliğin bizim için bir anlamı yoktur, takdir beklemeyin. Temiz bir evden ziyade bakımlı görünen bir kadınla bir evi paylaşmak daha anlamlıdır…

* Ev işlerinden sonra yattığınız yerde sızıp kalıyor ve her türlü kur çabasına yorgunum diyorsanız bu bizi bozar… Bir erkeğe temiz evden önce temiz bir eş ve hatta sadece bir eş lazımdır. Temizlik bir temizlikçi tarafından da yapılabilir ama bazı şeyler temizlikçi ile yapılmaz… Bizi zorlamayın..!

* Aylarca süren baş ağrıları baş ağrısı olamaz, mutlaka bir doktora gidin.

* Size 'neyiniz var' diye sorduğumuzda, 'hiç bir şeyim yok!!!' derseniz size inanırız, bizim için olay bitmiştir. O yüzden bir şeyiniz varsa doğrudan söyleyin sonra bizi anlayışsız durumuna düşürmeyin…

* 30 civarında ayakkabınız ve dolaplar dolusu elbiseniz varken bizi iflas ettirmek bir sevgi gösterisi değildir.

NOT: Bunu tanıdığınız tüm kadınlara yollayın; bir kere de olsa erkekleri anlasınlar. Mümkün olduğu kadar çok erkeğe de yollayın ki, onlar da yalnız olmadıklarını bilsinler…

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bir esin dilinden mail gelmisti paylasmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…