- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #1.241
eeeeeeeee kocasının delulerı sevgılıler gunune az kaldı
neler planlıyorsunuz bakalım sekerler?
hoşgeldin canım benim sana sevdiğin adamla bir ömür mutluluklar diliyorum canım....sositososito
merhaba hanımlar
bugün bizim evlilik yıldönümümüz 7 yılı devirdik:asigim:
eşim maça gitti birazdan gelecek.bizde bir çılgınlık yapacaz kızları uyutup başbaşa yemeğe çıkıcaz.şipşak bir yemek olacak ama ne yapalım başka türlü başbaşa yemek yeme şansımız yok.kızlarımında uykusu ağır zaten bir sorun çıkacağnı sanmıyorum
bize sakın deli demeyin ama hanımlarkaydirigubbakcemile3
merhaba hanımlar
eşim maça gitti birazdan gelecek.bizde bir çılgınlık yapacaz kızları uyutup başbaşa yemeğe çıkıcaz.şipşak bir yemek olacak ama ne yapalım başka türlü başbaşa yemek yeme şansımız yok.kızlarımında uykusu ağır zaten bir sorun çıkacağnı sanmıyorum
sivri biber yeni gördüm mesajını cnm hoşbulduk Allah razı olsunRabbim tüm sevenleri kem gözlerden kötü sözlerden korusun inşallah :1hug:
günaydın hanımlarrrr
eniştelerime hayırlı işlerrr bol kazançlı günlerrr
günaydın şekerler
güzel aşk ve sevgi dolu bir gün diliyorum
eniştelere hayırlı işler
bende aşkımı yolladım sizlere günaydın dedikten sonra biraz daha uyumayı düşünüyorum
bir kaç gündür biraz uykusuzum biraz yorgun hissediyorum kendimi
görüşmek üzere
günaydın kocişlerine aşık hatuncuklar
hepinize aşk,anlayış,sevgi dolu bir gün dilerim öpüldüz canlarım
merhaba hanımlar
defnecim geçmiş olsun dileğin için çok sağol canım
inşallah bugünler bir an önce geçer kızımın gözü tam olarak düzelir bende oh be derim canım:1rolleyes:gerçi şimdide çok mutluyum kızımın gözü nerdeyse normale döndü.
inşallah kızarıklık ve sulanmasıda bir an önce geçer:Saruboceq:
tekrar teşekkür ederim canım
günaydın kızlar
hepinize güzel bir gün diliyorum
iyi aksamlar nasilsiniz canim kriz var ev ariyoruz
tirnagimi kipirdatmak istemiyorum hersey para
biraz birikim yapalim ama esim bana yaparsa kriz demem
de sanmiyorum onun yapacaginida
o böyle seyleri düsünmez bu zamana
kadar pek bisey yapmadi bende ona yapmiyorum
ben buralari bilmezken o bana yapsaydi bende ona yapardim
merhaba hanımlar
miniğim bizim evlilik yıl dönümümüzle sevgililer günü yakın olduğu için tek hediyeyle işi kurtarıyoruz:roflol:
hanımlar eşim gelmek üzere kızlarda uyudular ben artık kalkıp hazırlanayımkaydirigubbakcemile3bir çılgınlık yapacaz bakalım ama hayırlısısengözlerimebaksanab
hepinizi öpüyorum iyi gecelera.s.a.s.a.s.a.s.
günaydınnn aşuk bacularummmmmm Şeniz hepiniz için güzel bir gün olsun inşallah :Saruboceq:
minikcim ben sevgililer gününde evdeyim. kızkardeşim gelecek. kalp şeklinde kurabiyeler yapıcaz. çok güzel bir sofra hazırlayacağız. hep beraber yemek yeriz çıkar gezeriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?