• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

slm ,parasız mutluluk çok zor ama para ile de mutluluk olmuyor en iisi ortasını tutturmak ..

eşim benim herşeyim ,5 yıldır tanışıyoruz ,1,5 yıllık evliyiz ,onu her yönüyle kabul edip sevmeyi öğrendim ,bana çok şey öğretti ,benden de sanırım çok şey öğrendi ,hayatımızı beraber kurduk kimseye muhtaç olmadan sanırım bu durum bizi iice birbirimize bağladı ve bu hayatta ikimize ikimizden daha yakın kimsenin olmadığını anladık ,ilk tanıştığımızda çok soğuk biri gelmişti bana hatta bu ne biçim adam demiştim ama ben evlenirsem bu adamla evleneceğim de demiştim içimden ,hislerim çok ama çok kuvvetlidir ,rüyalarımda olacakları önceden görürüm ,kpss tercihlerimi yaptığımda da puanım yüksek olmasına rağmen 3 gece üst üste rüyamda kazandığım yeri gördüm ve tercihimi değiştirip rüyamda gördüğüm yeri bunda bir hayır var diyerek ilk tercihime yazmıştım ve orası geldi ,orada eşimle tanıştım ve evlendik sanırım oraya gitmem gerekiyormuş ,eşimi orada bulacakmışım ,eşimi çok ama çok seviyorum ,onun sevgisi olmadan yaşamın anlamsız olduğunu ve bir gün bu dünyadan herkes göçedip gittiğinde yanımda kalacak olanın yine eşim olduğunu gayet ii biliyorum ,o yüzden biraz daha anlayışlı ve sevgi dolu yaklaşalım eşlerimize ...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canlarım benim yarın giremez görüşemezsek şimdiden herkesi yeni yılını kutluyorum
nice senelere inşaallah aşk dolu seneler sizlerle olsun inşaallahhhhhh
rabbim hiç ayırmasın sevdiklerimizden bizleri
mutlu yıllaarrrrrrrrrrrrrrrrr

elifyasinesra_elacanpek_yeniyil10030.jpg

merhabalar arkadaşlar
bi kaç gundur giremedım..
hepiniz iyisinizdir insallah..
eşimdışarda bı otel ayarlamış aksamiçin yer ayırtmış dun söledi bende kabul etmedım alpberk le rahat edemem hemde çocuk o ortama çok küçük dedım otel odasındada bırakmak işime gelmedı ya rahat edeme gecem ziyan olur dedim....

bari eşimın gönlunu alayım dıye bu gun ona lahana sarması yapmaya karar verdım yanındada diğer yemekler oyuzden işlerimçok bi ara dışarı da çıkıcam alışverişe...
bugun baya yoğunum anlayacağınız kendınıze ıyı bakın...

Yeni yilda hersey gonlunuzce olsun,
bekarlar zengin koca bulsun,
evlilerin ikiz cocuklari olsun,
bayanlar bol bol alis veris yapsin,
herkes cok para kazansin,
kilolular zayiflasin,
Issizler is bulsun,
Isinden memnun olmayan is degistirsin,
Isteyen baska ulkeye gitsin,
Piyangodan cok para ciksin,
Sigara icenler biraksin,
Herkes sebze meyve yesin,
Hayat hep tatil olsun,
Imanimiz guclu olsun,
Yuzunuz hep gulsun,
Daha ne olsun, MUTLULUK olsun,
Yani herkesin her istedigi kabul olsun...
Yeni yiliniz KUTLU, MUTLU, EGLENCELI, SAGLIKLI, PARALI olsun...
DAHA NICE MUTLU YARINLARA....
opuyorumnanaktan

merhaba hanımlar
şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorumkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
iyi seneler şekerler :asigim::asigim:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

BU YILDA;GÖRÜŞMEK İÇİN TELEFONLAŞMALAR OLSUN,
YETMESİN BULUŞMALAR OLSUN,
ZİYARETLER OLSUN,
KIRGINLIKLAR,ANLAŞMAZLIKLAR OLMASIN,
"BİZ" OLSUN "BEN"OLMASIN....
MUTLULUK PARAYLA,EĞLENCE ZORAKİ OLMASIN,
EN ÖNEMLİSİ SEVGİ OLSUN...
AŞK OLSUN...:asigim:
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN...opuyorumnanaktan

tanger allah akıl versin sana ne diyim:)
kıs ne olacak çocukda dururdu uyur daha küçük bebek yaa
tadını çıkaraydın keşke canım yarın büyüyünce oğluşu arasanda bulamayacan sen çocuk için erteleme vede eşinide üzme bence
bego sağol canım güzel dileklerin için hepimize inşaallah
kamilem muckk canım arkadaşım
herkese güzel bir gün vede tatil diliyorum
kib
opuyorumnanaktan sizleri

günaydın aşk kadınları
2010 yılıda aşk dolu geçer hepimiz için inşallah:asigim::asigim::1hug::1hug:
öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız?

bugün izinliydim ben tatil yaptım

kocişimle geç kalktık kahvaltımızı yaptık

sonra o malesef işe gitti :gitme:

slm kızlar nasılsınız?

bugün izinliydim ben tatil yaptım

kocişimle geç kalktık kahvaltımızı yaptık

sonra o malesef işe gitti :gitme:

selam canım benim
iyiyiz sağolasın senden naber bitanem
canım benim yaaaa napacaksın hayat şartları bebekim çalışmak zorunda yapacak bişey yok :teselli::teselli:
sağlık olsun bebekim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back