- Konu Sahibi minik kuslarim
- #5.321
slm ,parasız mutluluk çok zor ama para ile de mutluluk olmuyor en iisi ortasını tutturmak ..
eşim benim herşeyim ,5 yıldır tanışıyoruz ,1,5 yıllık evliyiz ,onu her yönüyle kabul edip sevmeyi öğrendim ,bana çok şey öğretti ,benden de sanırım çok şey öğrendi ,hayatımızı beraber kurduk kimseye muhtaç olmadan sanırım bu durum bizi iice birbirimize bağladı ve bu hayatta ikimize ikimizden daha yakın kimsenin olmadığını anladık ,ilk tanıştığımızda çok soğuk biri gelmişti bana hatta bu ne biçim adam demiştim ama ben evlenirsem bu adamla evleneceğim de demiştim içimden ,hislerim çok ama çok kuvvetlidir ,rüyalarımda olacakları önceden görürüm ,kpss tercihlerimi yaptığımda da puanım yüksek olmasına rağmen 3 gece üst üste rüyamda kazandığım yeri gördüm ve tercihimi değiştirip rüyamda gördüğüm yeri bunda bir hayır var diyerek ilk tercihime yazmıştım ve orası geldi ,orada eşimle tanıştım ve evlendik sanırım oraya gitmem gerekiyormuş ,eşimi orada bulacakmışım ,eşimi çok ama çok seviyorum ,onun sevgisi olmadan yaşamın anlamsız olduğunu ve bir gün bu dünyadan herkes göçedip gittiğinde yanımda kalacak olanın yine eşim olduğunu gayet ii biliyorum ,o yüzden biraz daha anlayışlı ve sevgi dolu yaklaşalım eşlerimize ...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis