Bende geldim bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
anam ben niye takıldım buralara saat 10 da açtım leptabı Meleklere uğrayıp çıkayım dedim al sana......kaldım mı kaldım...beni kötü emellerinize alet etmeyin yav......kafamçokkarıştı anam bende yavru üç tane genelinizden bir fazlası var.Ben bide buralara takılırsam adam beni boşar beee
Zaten adım çıkmış evde leptap Bego.....
Gelelüüüm sebebi hayatımaa......aah ah o benim selvi boylum karizmatik erkeğim,kıskanç sinir küpüm........mavi gözlüm....ocakda 17 yi dolduracaz nasipse....o benim dayanağım...sırdaşım,babam annem bacım herşeyim...güven duyduğum tek yer...Hayatda en korktuğum şey onun ardına kalmak...rabbim ölümüde birlikde tatdırsın inşaallah..Korktuklarımızla sevdiklerimizle imtahan olmayalım inş....hoşçakalıııııın şekerler
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay hiç güleceğim yoktuuuuuuuu
kıs ne kötü emelimize alet edecez seni seninde içinde varmış annem yaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
gel gel yafrum bak bizim mihribandada 3 kız var senden eksik değiliz yani 3 bebeli karuda burda geziyo:roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin canım benimmm bu arada
boşver kıssssssss senin adın gene laptop begoya çıkmış burda çoğumuza sanal sürtük diyorum ben haberin varmı senin???:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
mahalleliler ay ne hamarat karular evden çıkmıyorlar diyodur kesin ama biz sanal sürtüklüğü kimseye kaptırmaya niyetimiz yok
daha bu gördüğün ne ki bebekim benim pc 7/24 açıktır gelir gider bakar takılırım:roflol::roflol::roflol::roflol:
adam bile baş edemedide evlilik yıldönümünde rahatca her yere götür diye pcmi yeniledi notbook aldı geçen sene:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
takıl bize hayatını yaşa annemmmmm gel sen:kedi::kedi:
bu arada nice senelere canım benim allah nice 17 seneler nasip etsin inşaallahhhhhhhhhh
günahını almadım kamilece de tasdikledi evet orda diye lülülülülülü lülülülülülü
iyiyim şekercim sen napıyosun?
hadi öyle olsun bakalım yafrummmmmmm
iyidir bebekim ne olsun valla ev iş yemek çocuklar sizler derken geçip gidiyor hayat
senden nabersin canım?
gelin artık miniğim doğru yola gelin topiklerimize gelin:roflol::roflol::roflol:
boşverin siz face falan burası daha güzelopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol::roflol:
evet yaaa bencede valla topikcek coşmayı özledim toplayım bugün bu karuları da accık gülelim annem yaaa sende gel face arada bitanem yerimsenibenyerimseniben