''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

günaydın arkadaşlar topiğin çok güzelde keşke bende aynı güzel şeyler yazabilsem eşim için ne yazıkki canımı sıkmaktan başka işe yaramıyo onun için burası ona göre değil offf..:1no2:

günaydın hoşgeldin

nickini görünce dedim aşk dolu biri geldi

erkekler bayılıyolar bizi üzsünler :mymeka: :mymeka:

ay bir alıntı yapamadım yaaa çok yavaş ilerledi(
melek sağolasın bebekimde ben ankaradan başka yerde yaşayamam canım sıkılırım da bugün bende bir haller var kasvet var içim daralıyo hayır olsun inşaallahhhh
sağolasın bebekimmm yazın gelinir oralara gezmeye inşaallah
lahanam canım yok alıştım ben canım yıllardır böyle yapıyorum.kkda bile 2 3 sayfa açık oluyorki aynı anda bir çok topik gezebiliyom:)))
hepsini birden çıkarıyorum :))
hadi kaçtım ben yafruşlar gelirim yine ama accık kalkam demi ama utanmada kalmadı artıkın ay pcden kalkmaz olduk:))
lahana hadi kalk işine sende annemmmmmmmmmmmmmmmmmm gün bitti ay pc başında:)))

canım benim sağolasın güzel düşüncelerin için
ama neden öyle düşünüyorsun canım.
merak etme hepimizinki can sıkıyor ozamanda gelip burda çekiştirip beraber kızıyor oklavaları alıyoruz elimize
paylaşmak için burdayız biz ve yardımcı olacağımız bir durum varsa dinlemeye hep hazırız

canım benim bende oklavı alcam elime benim derdim senin güzel konuna yakışmaz ama biara derdim vara yazıcam düşüncelerin için teşekkür ederima.s.

evet haklısın canım erkek milleti
kırk kere desen bile idrak edemiyorlar...

o arayan kadını sevmiyor zaten iş yerinde de hiç konuşmuyor...
kadın iş konusunda eşimi kullanıp kendi işlerini de ona yaptırmaya çalışıyor..
ben fark ettim eşimi uyardım eşim de gözlemliğince anlamış eşim müdüre şikayet etti

müdür o kadını uyarmış ikaz etmiş artık iş konusunda eşime bir şey soramıyor
müdür yasaklamış öyle bir kadın işte..

iyi akşamlar şekerlerrrrrrrrrrrrrrrr
leyla olumsuz olma canım yaa hayat herzaman güzel gitmiyor evlilik vede erkeklerde bunun bir parçası
bir sürü etken var olumsuzluklara neden olan ve hepimiz yaşıyoruz zaman zaman
önemli olan olanlara rağmen mutlu olmayı başarmak
sorun ne bilmiyorum ama biraz konuşarak birazda umursamaz olarak mutlu olabilirsin ancak bu hayatta
biz kadınlar ince düşünülmesini biz söylemeden anlaşılmayı sürekli ilgi isteriz ama malesef olmuyor
erkeklerde yemek içmek su çalışma vs..den başka düşünmüyorlar helede kibarlığı hiş düşünmezler :))
yapıları böyle yavrum bunların en yontulmuşu bile odun oluyor çünkü kalas özleri:)))
çok ciddi sorunlar için bişey diyemem ama ufak tefekleri takmamak gerek yoksa kendimize ederiz.
destina bebekim sorun hallolmuş sanırım canım bak müdürde devreye girmiş sende sıkma canını yafrumm
eşinde biliyor neyin ne olduğunu sanırım bence sende gündeme getirip can sıkmana değmez kimse için
hadi kaçtım yine çenem düştü:)))

günaydınlarrrrrrrr
iyi hafta sonları herkese canlarım
aşk dolu bir gün diliyorum
melek canım ne güzel bir resim öyle harika görünüyor
paylaşımın için teşekkürler bebeğimmmmmmmmmm

günaydınlarrrrrrrr
iyi hafta sonları herkese canlarım
aşk dolu bir gün diliyorum
melek canım ne güzel bir resim öyle harika görünüyor
paylaşımın için teşekkürler bebeğimmmmmmmmmm

iyi akşamlar şekerler
kaç gündür uğrayamıyordum topiğimize şimdi fırsatım oldu bir selam vereyim dedim
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlarrrrrrrrrr
ay kış geldi aşk bitti(
nerdesiniz ayollllllllll
bahara görürüm ben sizi:))aşkınız depreşip içiniz kımıl kımıl olunca:))))))))))))))))))))))))))
güzel bir gün diliyorum herkese opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…