- Konu Sahibi minik kuslarim
- #5.041
günaydın arkadaşlar topiğin çok güzelde keşke bende aynı güzel şeyler yazabilsem eşim için ne yazıkki canımı sıkmaktan başka işe yaramıyo onun için burası ona göre değil offf..:1no2:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar topiğin çok güzelde keşke bende aynı güzel şeyler yazabilsem eşim için ne yazıkki canımı sıkmaktan başka işe yaramıyo onun için burası ona göre değil offf..:1no2:
günaydın hoşgeldin
nickini görünce dedim aşk dolu biri geldi
erkekler bayılıyolar bizi üzsünler :mymeka: :mymeka:
canım benim sağolasın güzel düşüncelerin için
ama neden öyle düşünüyorsun canım.
merak etme hepimizinki can sıkıyor ozamanda gelip burda çekiştirip beraber kızıyor oklavaları alıyoruz elimize
paylaşmak için burdayız biz ve yardımcı olacağımız bir durum varsa dinlemeye hep hazırız
evet haklısın canım erkek milleticanım benim yaaa kıyamam ben sana bebeğim
sıkma canını diyemiyorum can sıkıcı durumlar anlattıkların
birincisi 9 sene değil 90 senede söylesen erkek milleti böyle canım işine gelmeyen şeyleri asla ve asla hatırlamaz öğrenmez öğrenmek istemezler kadınlar kendini yırttığı yıprattığıyla kalır
onun için hiççç canını sıkıp üzülme sende o hataları yaptığında nerdeyiz kimin yanındayız demeden as suratını ver tepkini accıkda o üzülsün kendini hiç üzme
o kadın olayına gelince hiç hoş değil yaptığı eşin ne diyor bu durumda söylesin arama beni diye
sende çok canını sıkma bebeğim kendine edersin başka kimseye değil
bak kocanda olsa kimseye haddinden fazla değer verme kendi değerini kaybedersin
bu annen baban kocan arkadaşın hatta çocuğun için bile geçerli
kime biraz fazla yüz ver tepene çıkar kullanmaya kalkar ben hayatta bunu gördüm hep onun için kendinin değerini sen belirlersin şu hayatta bunu unutma
opuyorumananaktan seni canım