• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

günaydın canlarım benimm herkese güzel bir gün diliyorummmm
mihriban canım benimki kızdırmıyor çok şükür de ben yoğunum aşkımı ihmal ettim tabi topiğinide :))
canım sıkma canını ve asla çocuk için sorun yaşamamaya çalışın çünkü ilerde evlenip barklanıp gidecekler ve biz kalacağız goncalarla baş başa:))
eşimle biz buna dikkat etmeye çalışıyoruz elimizden geldiğince çocuklar yüzünden sorun yaşamamaya çalışıyoruz
bir iki elif küçüktü nazda yeni doğmuştu iki çocuk hayatıma girince herşey daha farklı oluyor malum.
kızgın yorgun üzgün olduğumdaki gerginliğim olur ister istemez bağırırdım elife yaptığı bişeyde eşimde karşıma geçer kızma bağırma o çocuk sabreet falan derdi
ulen 24 saat sabrediyom hiçmi sesim çıkmasın dedim:))
ama naptımmm bende öylemiii ehiyet almak istiyorum dedim yazıldım derslere evde çalıştım sınavlara yakın akşam eşim yatırdı baktı direksiyon dersi için kursa gidiyordum ozamanda 4 5 saat eşime bıraktım hafta sonları:))bir geliyordum adam sinir küpü yorgun bebelerle uğraşmaktan eeeeeeeee dedim nasılmışş:)))
bir müsibet bin nasihattan iyidir derlerya öyle yaptım bende:)bahaneyle ehliyetimide almış oldummm
ayyy ne fena karuyum demiiiiiiiii:)))
bence sende bekle eşinin kızdığı bir anda içeriye çek konuş çocukların yanında karşı karşıya gelmeyelim bir hareket edelim diye.çocuklar yoksa kim kızarsa diğerinden yüz bulup insanı kullanmayı çok iyi beceriyorlar
bizde öyle yaptığımız için abla kardeş kafa kafaya verip kendilerini teselli edip sarılıyorlar:)) hem onların bağları güüçleniyor hemde biz rahat ediyoruz:))
dene bence

günaydın canlarım benimm herkese güzel bir gün diliyorummmm
mihriban canım benimki kızdırmıyor çok şükür de ben yoğunum aşkımı ihmal ettim tabi topiğinide :))
canım sıkma canını ve asla çocuk için sorun yaşamamaya çalışın çünkü ilerde evlenip barklanıp gidecekler ve biz kalacağız goncalarla baş başa:))
eşimle biz buna dikkat etmeye çalışıyoruz elimizden geldiğince çocuklar yüzünden sorun yaşamamaya çalışıyoruz
bir iki elif küçüktü nazda yeni doğmuştu iki çocuk hayatıma girince herşey daha farklı oluyor malum.
kızgın yorgun üzgün olduğumdaki gerginliğim olur ister istemez bağırırdım elife yaptığı bişeyde eşimde karşıma geçer kızma bağırma o çocuk sabreet falan derdi
ulen 24 saat sabrediyom hiçmi sesim çıkmasın dedim:))
ama naptımmm bende öylemiii ehiyet almak istiyorum dedim yazıldım derslere evde çalıştım sınavlara yakın akşam eşim yatırdı baktı direksiyon dersi için kursa gidiyordum ozamanda 4 5 saat eşime bıraktım hafta sonları:))bir geliyordum adam sinir küpü yorgun bebelerle uğraşmaktan eeeeeeeee dedim nasılmışş:)))
bir müsibet bin nasihattan iyidir derlerya öyle yaptım bende:)bahaneyle ehliyetimide almış oldummm
ayyy ne fena karuyum demiiiiiiiii:)))
bence sende bekle eşinin kızdığı bir anda içeriye çek konuş çocukların yanında karşı karşıya gelmeyelim bir hareket edelim diye.çocuklar yoksa kim kızarsa diğerinden yüz bulup insanı kullanmayı çok iyi beceriyorlar
bizde öyle yaptığımız için abla kardeş kafa kafaya verip kendilerini teselli edip sarılıyorlar:)) hem onların bağları güüçleniyor hemde biz rahat ediyoruz:))
dene bence

eşim çocuklara kızınca ben hiç sesimi çıkarmam zaten miniğim
aksine eşim kendi yaptıklarını görmez ben çocuklara bağırdığımda kendide bana bağırır çağırır.bu hatayı o yapıyo canım
maalesef biz çocuklar yüzünden arada tatsızlık yaşıyoruz ama çocuklar değil eşimin kendini bilmezliği yüzünden sorun yaşıyoruzÇok üzgünüm çoookbeyefendi sinirlenince herşeyi yapabilir ama benim sinirlenmeye hakkım yok
oysa bu çocuklarla sabahtan akşama kadar ben ilgileniyorum o değilmafoldumben

günaydın mihribancım

ne derler iyi bişey olsa adı koca değil gonca olurdu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tatlı belalarımız onlar işte :oklava: :asigim:

bugün çok kırgınım ona meleğim
dün akşam çok üzdü beni:gitme:
koca işte bu adam bu kafayla hiç gonca olamaz zaten:dilcikar:

eşim çocuklara kızınca ben hiç sesimi çıkarmam zaten miniğim
aksine eşim kendi yaptıklarını görmez ben çocuklara bağırdığımda kendide bana bağırır çağırır.bu hatayı o yapıyo canım
maalesef biz çocuklar yüzünden arada tatsızlık yaşıyoruz ama çocuklar değil eşimin kendini bilmezliği yüzünden sorun yaşıyoruzÇok üzgünüm çoookbeyefendi sinirlenince herşeyi yapabilir ama benim sinirlenmeye hakkım yok
oysa bu çocuklarla sabahtan akşama kadar ben ilgileniyorum o değilmafoldumben

günaydın herkese..
aslında canım eşinin yaptığı yanlış tabi ebebeynlerden kim çocuğa kızıp bağırırsa
diğeri çocukların yanında ona karışmayacak niye kızıyorsun diye çocukları
korumayacak.....yoksa çocuklar bunu çok iyi kullanıyorlar....
ve bilerek nasıl olsa beni koruyan var diye karşı tarafa
kızdırmak için olanca yaramazlığı yapıyorlar.......
benim eşimde çok tepesine çıkarır ben kızdım mı bırak yapsın derdi
ben de oğlumuz uyurke konuşurdum ama 1-2 uyar bırakırdı
bende ne yaptım minik kuşunki gibi
akşamları eşim gelince ve hafta sonları tuvaletine
ve yemeğine kadar eşime devr ettim
ben çocuğum ne ise eşime yaptırdım sorumluluğu ona yıktım
ve eşim benden daha kızar oldu.......ya dedim ne kadar yorucuymuş demi
bazen otoritenin hissettirmek gerekiyormuş...
ama bu 4 yaşında bile geç oldu çünkü çocuğum ondan çok beni
dinliyor o kızıyor tınmıyor...ben yapma dedim mi
çocuğum duruyor.........eşimde neden böyle yapıyor dediği zaman
baştan ona o açık kapıyı gösterdin ona hep birşey olmaz yapsın dedin
o senin zaafını biliyor artık diyorum...çocuklar çok kurnaz oluyor
o konuda canım....

günaydın herkese dün akşam yemekten sonra
yazılanları okudum ama yazacak halim yoktu....
çok uykum vardı hep oturdum ama eşimin iş yerinde:kedi:
genede nasıl yorulmuşum.....eşime gitmişken yardım
ettim dedim ki aşkım yapacağım iş varsa getir......
ben arada bir yardıma giderim....çok sıkışırsa......o tamam dedi
allah bir sürü dosyaydı kütüktü çıkardı........akşama kadar onları
yazdım neyse bitirdim.aşkım yarına rahat olsun dedim......
ama hiç kalkmadım........aşkım çay içermisin dedi
evet dedim...ben alırım canım dedim yok sen kalkma ben sana
getiririm dedi:asigim:tamam dedim.....çayım bitiyor
arada geliyor canım çay içermisin diyor içmiyeceğim
ya içersem ben koyarım aşkım diyorum.......sonra kendine çay koymaya giderken
dur sana da bir çay koyayım iç diyor......ayyyy utanıyorum mesai arkadaşlarının yanında:kedi: ben de arkasından tın tın.......ya ben çaya böyle alıştım işte
evde de böyle......
bu arada benim eşim çayçı da değil işyerindekaydirigubbakcemile3
ya çok güzeldi bugün de gitsem keşke.......sengözlerimebaksanab

günaydın herkese..
aslında canım eşinin yaptığı yanlış tabi ebebeynlerden kim çocuğa kızıp bağırırsa
diğeri çocukların yanında ona karışmayacak niye kızıyorsun diye çocukları
korumayacak.....yoksa çocuklar bunu çok iyi kullanıyorlar....
ve bilerek nasıl olsa beni koruyan var diye karşı tarafa
kızdırmak için olanca yaramazlığı yapıyorlar.......
benim eşimde çok tepesine çıkarır ben kızdım mı bırak yapsın derdi
ben de oğlumuz uyurke konuşurdum ama 1-2 uyar bırakırdı
bende ne yaptım minik kuşunki gibi
akşamları eşim gelince ve hafta sonları tuvaletine
ve yemeğine kadar eşime devr ettim
ben çocuğum ne ise eşime yaptırdım sorumluluğu ona yıktım
ve eşim benden daha kızar oldu.......ya dedim ne kadar yorucuymuş demi
bazen otoritenin hissettirmek gerekiyormuş...
ama bu 4 yaşında bile geç oldu çünkü çocuğum ondan çok beni
dinliyor o kızıyor tınmıyor...ben yapma dedim mi
çocuğum duruyor.........eşimde neden böyle yapıyor dediği zaman
baştan ona o açık kapıyı gösterdin ona hep birşey olmaz yapsın dedin
o senin zaafını biliyor artık diyorum...çocuklar çok kurnaz oluyor
o konuda canım....

canım tabiki yanlış yapıyo eşim ama anlatamıyorum ki adama
birde bu sebepten beni kırıyo aramızda bozuluyo:mymeka:
allahtan kızlarım çok akıllılar canım yaramaz değiller bu durumu hiç suistimal etmediler
gerçi eşim sadece bana kızar onlara bağırma kızma diye kendisi hiç nazlamaz ki
kızlarım babadan çekinirler benimde çok kızdığımı görünce yine uslu uslu otururlar
ay çok akıllı meleklerim benim küçük cadı hariçkaydirigubbakcemile3

günaydınlarrrrrrrrrr güzel bir gün olsun inşaallah canlarım
mihribanım canım eşin hatalı canım sende tepkini ver bir daha bana bağırma diye ama kızmadan küsmeden tatsızlık çıkmadan bir daha yaparsada daha sert ver tepkini eninde sonunda senin hoşlanmadığını anlayacak yapmayacaktır diye umut ediyorum
ilkinde hayatın bunu yapmazsan sevinirim kırılıyorum diye başla devamı gelirse hayatımı at:))sert dille söyle olmadı daha sert anlar eninde sonunda nasılsa
destina canım ne diyim ahhh bu erkeklerrrrrrrrrrrrrrr diyesim var da benimki hariç:)
valla bizimde ikimizden asla yüz bulamazlar ama babası yapmasa ona küser bana nazlanırlar eşimde en çok kızan bağıran anneniz bana kapris yapıyonuz bu ne ay der:))
3 bayanın içinde kaldım nazlarınız bitmiyo der.:))))
aferin sanada destinacığım valla bunlara kolay geliyor çocukla uğraşmak koşturmak yıkıver üstüne 2 gün sorumluluğu bak neler oluyor:)
benimki direksiyon dersinin son günlerinde artık tel açardı biz annemlere gidiyoruz diye:)))eee çocukları kahvaltıyı yemeği annesi halledecek tabi bende hayır gelince markete gideceğiz dedim bekleyin dedim birinde anam bir geldimki adam manyaklaşmış:))))
hayır benim çocuklarımında hiç yaramazlığı yoktur tek yaptıkları baba oyun oynayalım acıktık süt getir şu dvdyi tak şunu çıkar izleyelim tuvaletim geldi vs....
oturdukları yerde oynarlar güzel güzel adam buna bile zorlanmış:))başka çocuk olsa kesin koca elden gittiydi:)
herkesi kocaman opuyorumnanaktan accık kaçtımm

günaydınlarrrrrrrrrr güzel bir gün olsun inşaallah canlarım
mihribanım canım eşin hatalı canım sende tepkini ver bir daha bana bağırma diye ama kızmadan küsmeden tatsızlık çıkmadan bir daha yaparsada daha sert ver tepkini eninde sonunda senin hoşlanmadığını anlayacak yapmayacaktır diye umut ediyorum
ilkinde hayatın bunu yapmazsan sevinirim kırılıyorum diye başla devamı gelirse hayatımı at:))sert dille söyle olmadı daha sert anlar eninde sonunda nasılsa
destina canım ne diyim ahhh bu erkeklerrrrrrrrrrrrrrr diyesim var da benimki hariç:)
valla bizimde ikimizden asla yüz bulamazlar ama babası yapmasa ona küser bana nazlanırlar eşimde en çok kızan bağıran anneniz bana kapris yapıyonuz bu ne ay der:))
3 bayanın içinde kaldım nazlarınız bitmiyo der.:))))
aferin sanada destinacığım valla bunlara kolay geliyor çocukla uğraşmak koşturmak yıkıver üstüne 2 gün sorumluluğu bak neler oluyor:)
benimki direksiyon dersinin son günlerinde artık tel açardı biz annemlere gidiyoruz diye:)))eee çocukları kahvaltıyı yemeği annesi halledecek tabi bende hayır gelince markete gideceğiz dedim bekleyin dedim birinde anam bir geldimki adam manyaklaşmış:))))
hayır benim çocuklarımında hiç yaramazlığı yoktur tek yaptıkları baba oyun oynayalım acıktık süt getir şu dvdyi tak şunu çıkar izleyelim tuvaletim geldi vs....
oturdukları yerde oynarlar güzel güzel adam buna bile zorlanmış:))başka çocuk olsa kesin koca elden gittiydi:)
herkesi kocaman opuyorumnanaktan accık kaçtımm

ah miniğim ah her defasında konuşuyorum özürde diletiyorum ama aynı hatayı yine yapıyosenağlamabu adam huy edinmiş artık bunu değişmez gibime geliyo
birde benim canımı sıkan şu onun yaptığının yanında ben hiçbişey yapmıyorum sayılır kızlara ama adam kendini görmüyo beni görüyo:kızgın:hani bana akıl veren benden yi olsa içim yanmıcak ama boş canım bizim düzen böyle gider gibi:gitme:

kıyamam ben sana bebekimmmm
huy demekki canım düzene girer çocuklar büyüdükce daha oturur herşey
tek dert bu olsun canım napacaksın malum ortalık kötü neler neler var baksana bunada şükür dedirten bir zamandayız:(
allah yardımcımız olsun hepimizin inşaallah canım

kıyamam ben sana bebekimmmm
huy demekki canım düzene girer çocuklar büyüdükce daha oturur herşey
tek dert bu olsun canım napacaksın malum ortalık kötü neler neler var baksana bunada şükür dedirten bir zamandayız:(
allah yardımcımız olsun hepimizin inşaallah canım

öyle canım bende aynısını diyorum kızlar büyüdükçe benim kocişde olgunlaşır akıllanır inşallah:roflol::roflol:

bulaşıkları yıkadım, mutfağımı temizledim

nescafemi aldım bilgisayarın ve yaprak dökümünün karşısına geçtim kaydirigubbakcemile3

ohh ohhh ellerine sağlık bebekimmm
bende reklam arası geldim bakıyım dedim
çekirdeğim kazağım pc arasında dizi izliyom:))
başlıyo hadi kaçtım ben muckkkk
iyi seyirlerrrrrrrrrrrrr

Back