• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

tbicil sağol canım yok canım benim halletmem gereken kısım bitti kalanı anam yapacak :))başına atıp gelecem:))ne hali varsa görsün ama güzel yapsın kocişimin yorganınııııııııııııııı:)))
destina canım sağolasın şeker
filmin adı melekler ve şeytanlar.güzeldi bilim kurgu tarzı bir film eşimde pek sever bende.ne zamandırda merak ediyorduk mayısda gösterimdeydi.seversen bu tarz filmleri tavsiye ederim biz beğendik.
yatma işine gelince bizim evde taviz çok verilmez ve bebekliklerinden beri en geç 9 da uyurlar (uyutulurlar).pes etmeden bir süre dene sonunda dayanamayıp o saatte uyumayı kabullenecektir.belki 1 belki 2 hafta belki 1 ay ama asla pes etmeden dene.çünkü hem sen hemde bebek için çok önemli
sen dinlenirsin daha sakin sabırlı olursun daha verimli olursun bebeğinde zinde olur uykusunu alır ve daha az üzer seni.
hele öğlen uykusu kesinlikle ihmal etmeyiz biz.
büyük kızım anasınıfına başladı sabahcı oldu öğlen gelir yemeğini yer yatar kardeşiyle birlikte 4 5 e kadar.bende rahat ederim onlarda dinlenir.
bebeklerde zeka gelişiminde uykunun önemi çok büyük canım özellikle akşam 22.00_02.00arasında beyin gelişimi gerçekleşiyormuş.bu saatlerde kesinlikle uyuması gerekiyor.biz 8.30 9da yatarız.maşaallah hepde böyle olurlar inşaallah büyüyüp hayat koşturmasına başlayana kadar.
kocişlede bizim gençlik elden gitmeden tadını çıkaralım demi ama:)))))
elif canım sende hoşgeldin nerdesin şeker görünmüyorsun??keyifler iyidir inşaallahhhh
muckkkk herkeslere
güzel bir gün diliyorum canlarım
iyi pazarlarrrrrrrrrrrr

ders181atiyeox4.gif

iyi akşamlar yafruşlarrrrrrr
nabersiniz bakemmmm?
keyifler iyidir inşaallahhhhh
bugün kızıma bot almaya gittik ordanda sağolsun aşkım yemek ısmarladı bize evde uğraşma diye yedik geldik kızları yatırdım az sonra film izleyeceğiz kocişimleee
sizlere bir bakayım önce dedim
herkeslere güzel bir akşam diliyorum canlarım
kib
yarın annemlere gideceğim yorgan yapacak banada yünlerini yıkadım ayarladım teslim ediyim ne hali varsa görsün:))
görüşemezsek iyi pazarlar herkese
tubicik hoşgeldim sende bu arada canım
maşallahhh rabbim bozmasın muhabbetinizi de şu deniz olayına girmeyin şeker yaaaa :((
olan var olmayan var insanın canını ne çektiriyonuzzzzzzz:(((
mihribannnnnnnnnnnnnnnnnnnn bebekim sendemi anammmmmmmmmmmm
benim içinde iki çimeydiniz meleklerimle bari:))
herkese muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr

yok miniğim ben pek yüzmeyi sevmem ama kızlarım su hastası:roflol:
az önce kahvaltıda denize ne zaman götürecek babam bizi diyolar
yeni taşındığım yerde deniz ve havuz site içinde yürüyerek bile gidilir ama ben kocişle götüreyim diyorum o ilgilensin denizde onlarla ben azcık dinleneyimyerimseniben

evet canım ya 12 gibi iyi sıcak oluyo öglen..ama aksama dogru serinliyo kısı hafiftir diyolar...hem mallum ısınma derdindende biraz kurtuluyosun...

evet canım kışımız fazla soğuk olmuyo. ben klimayla geçirdim iki kışımı
yeni evimdede kalorifer var zaten hiç yorgana falan ihtiyaç duymuyorsun :hulya:
burda kışı hiç hissetmicem bilezemuszemuszemuszemus

tbicil sağol canım yok canım benim halletmem gereken kısım bitti kalanı anam yapacak :))başına atıp gelecem:))ne hali varsa görsün ama güzel yapsın kocişimin yorganınııııııııııııııı:)))
destina canım sağolasın şeker
filmin adı melekler ve şeytanlar.güzeldi bilim kurgu tarzı bir film eşimde pek sever bende.ne zamandırda merak ediyorduk mayısda gösterimdeydi.seversen bu tarz filmleri tavsiye ederim biz beğendik.
yatma işine gelince bizim evde taviz çok verilmez ve bebekliklerinden beri en geç 9 da uyurlar (uyutulurlar).pes etmeden bir süre dene sonunda dayanamayıp o saatte uyumayı kabullenecektir.belki 1 belki 2 hafta belki 1 ay ama asla pes etmeden dene.çünkü hem sen hemde bebek için çok önemli
sen dinlenirsin daha sakin sabırlı olursun daha verimli olursun bebeğinde zinde olur uykusunu alır ve daha az üzer seni.
hele öğlen uykusu kesinlikle ihmal etmeyiz biz.
büyük kızım anasınıfına başladı sabahcı oldu öğlen gelir yemeğini yer yatar kardeşiyle birlikte 4 5 e kadar.bende rahat ederim onlarda dinlenir.
bebeklerde zeka gelişiminde uykunun önemi çok büyük canım özellikle akşam 22.00_02.00arasında beyin gelişimi gerçekleşiyormuş.bu saatlerde kesinlikle uyuması gerekiyor.biz 8.30 9da yatarız.maşaallah hepde böyle olurlar inşaallah büyüyüp hayat koşturmasına başlayana kadar.
kocişlede bizim gençlik elden gitmeden tadını çıkaralım demi ama:)))))
elif canım sende hoşgeldin nerdesin şeker görünmüyorsun??keyifler iyidir inşaallahhhh
muckkkk herkeslere
güzel bir gün diliyorum canlarım
iyi pazarlarrrrrrrrrrrr

evet haklısın canım.ya beni oğlum 4,5 yaşında ocakta 5 yaşına girecek az kalıd...ben de artık anaokuluna verecktim
kontenjanlar doluymuş olmazsa kreşe verecem artık onlarda anaokulu eğitimi vermeye başladılar ya..
benim oğlum 3 yaşında öğlen uyku uyumayı bıraktı.çok mücadele ettim
2 saat ayağımda sallıyordum uyumadı.
şimdi ayakta sallnmıyor da 3 yaşından beri sevmiyor.
akşam erken uykusu geldiğinde yanına yatıyorum yat uyu diye uyumuyor.
eşim de az uyuyan bir insan..biz öde küçükken ilkokulda bile öğlen uyurduk
ama eşim de yokmuş bu herhalde ona mı çekti bilmiyorum.

evet haklısın canım.ya beni oğlum 4,5 yaşında ocakta 5 yaşına girecek az kalıd...ben de artık anaokuluna verecktim
kontenjanlar doluymuş olmazsa kreşe verecem artık onlarda anaokulu eğitimi vermeye başladılar ya..
benim oğlum 3 yaşında öğlen uyku uyumayı bıraktı.çok mücadele ettim
2 saat ayağımda sallıyordum uyumadı.
şimdi ayakta sallnmıyor da 3 yaşından beri sevmiyor.
akşam erken uykusu geldiğinde yanına yatıyorum yat uyu diye uyumuyor.
eşim de az uyuyan bir insan..biz öde küçükken ilkokulda bile öğlen uyurduk
ama eşim de yokmuş bu herhalde ona mı çekti bilmiyorum.

canım uyku sorunu bizdede var sayılır
benim cadılarda geç uyuyolar ama geç de uyanıyolar
gündüz uykusunuda çıoktan bıraktılar.en küçüğü 3 yaşında ben artık çok üstelemiyorum

destina canım kolaylıklar diliyorum valla canım zor uyumayan bebekle
benimkiler maşaallah uyuyarak büyüdüler halada öyleler:))
bende öyleymişim annem bıraktığımız yeri unuturduk diyo hiç sesin çıkmazdı diyo:))
bende ondan dedim heralde canınız sıkıldı 2.yi 40ım çıkmış hamile kalmış peş peşe doğurmuş hep:))
bencede canım okul iyi olur ver orada epey düzene girer yorulurda hem uyur disiplin iyidir:)
mihriban canım seninkilerdemi bıraktı kısss anam anam 3 cadı tüm gün ayakta işin zor bebekim yaaa
allah yardımcınız olsun ne diyim
hadi bakalım kızları yatırayım kardeşim bende enişteyle film izleyeceklermiş bende dinleneyim accık takılayım diyorum
:))
kafa dinleyim
herkese iyi geceler muckkkkkkkkkk
aşk dolu bir gece sizlerin olsun inşaallahhhhhhhhhhhh

canım uyku sorunu bizdede var sayılır
benim cadılarda geç uyuyolar ama geç de uyanıyolar
gündüz uykusunuda çıoktan bıraktılar.en küçüğü 3 yaşında ben artık çok üstelemiyorum
sağol canım evet benimkide
geç kalkıyor,ben de erken uyandırmaya kıyamıyorum ya
bakıyorum öle tatlı uyuyorki,anaokuluna verince nasıl
kıyıp kaldıracam erken bilmiyorum ya,ilkin benim ona kendimi alıştırmam gerekecek herhalde.

bende öyleymişim annem bıraktığımız yeri unuturduk diyo hiç sesin çıkmazdı diyo:))
bende ondan dedim heralde canınız sıkıldı 2.yi 40ım çıkmış hamile kalmış peş peşe doğurmuş hep:))
bencede canım okul iyi olur ver orada epey düzene girer yorulurda hem uyur disiplin iyidir:)
mihriban canım seninkilerdemi bıraktı kısss anam anam 3 cadı tüm gün ayakta işin zor bebekim yaaa
hadi bakalım kızları yatırayım kardeşim bende enişteyle film izleyeceklermiş bende dinleneyim accık takılayım diyorum
kafa dinleyim

sağol canım. Aynen bende öyle büyümüşüm
sessizmişim ortanca abimden arada nasıl büyümüşüm anlamamış annem

günaydınlarrrrr
güzel bir hafta olsun herkeslere inşaallah canlarım
muckkkk hepinizi kolaylıklar diliyorum
bugün işim çok canımda istemiyor ama bakayım kahvaltı sonrası neler yaparım:)
herkesi muckkkkkkkkkkkkkkkk kib
aşk dolu bir gün sizlerin olsun inşaallahhhhhhhhhhhhhhhh

günaydın kızlarr...
benımde bu gün işleim var 3 gündür annemdeydim alış veriş yapıp evime geçicem tekrar görüşürüz....

kafa dinleyim

bıraktılar ya miniğim öğlen uykusu denen şey bizde yok maalesef :1no2:pek nadir küçük kız uyur
büyük kız zaten çoktan bıraktı öğle uykusunumafoldumben
sen şanslısın miniğim kızların uykuyu iyi seviyolar sende dinlenmiş oluyosun böylelikle
benim böyle bir şansım yok ne yazık ki:bbo:

Back