• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

Biri Var!

Biri var gözlerimde, kendimden gizlediğim
Biri var yüreğimde, vazgeçilmez sevdiğim
Biri var, o bilmiyor onu ne kadar sevdim
Gelse dünyanın sonu söyleyemem... Biri var!

Biri var, güldüğünde gözleri güneş gibi
Biri var, öyle sakin, sanki denizin dibi
Biri var, sessiz akan gözyaşımın sebebi
Anlatılamaz biri... anlatamam... Biri var!

Biri var, öylesini ömrümde hiç görmedim
Biri var, sevdim ama böylesine sevmedim
Biri var, ona nasıl söylesem bilemedim
Sonsuza kadar sevsem doymam; öyle biri var!

Gül Ozan

0216.gif

Son düzenleme:
Biri Var!

Gül Ozan

aşk dolusun sabah sabah opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
teşekkürler paylaştığın için Şeniz Şeniz

:asigim:Çocukken geceleri yıldızlara bakardım... Başımı gökyüzüne kaldırır heyecanla yıldızları sayardım; kaçında aşk vardı, kaçından böyle görünürdü gökyüzü, kaçında denizler bu kadar güzel ve kaçında aşk maviydi...

Yıllar sonra senin gözlerinde gördüm yıldızları... Gözlerinde o çocukluk heyecanımı yaşadım yeniden...

Mavi denizleri, mavi gökyüzünü, mavi aşkı gördüm... Belki de onun için sen gözlerini kapattığında sönüyor yıldızlarım...

Gözlerinden bir yol çizdim kendime, yıldızlara tutunarak ulaştım aşka...

Aşk maviydi; gözlerinde aşka bulandım...

Şimdi belki de bu yüzden; gözlerini kapadığında yolumu kaybedişim...

Şiirler okurdum gökyüzüne bakarak; nefesimden cam buğulanırdı... Adımı yazardım o şiirli buğuya, yanında bir boşluk bırakarak... Sonra yanına eklenecek mavi aşkımı hayal ederdim saatlerce... Şöyle olmalı, böyle bakmalı, böyle konuşmalı...

Şimdilerde gözlerine bakarak şiirler okuyorum içimden, sen duymuyorsun...

Gözlerinin buğusuna adımı yazıyorum, yanına da mavi aşkımı; yani seni... Kapasan gözlerini, buğusu silinecek, adım silinecek gözlerinden, aşk silinecek...

Bir şiir okuyorum soğuk cama yaslanıp;

Yokluğun cehennemin öbür adıdır
Üşüyorum kapama gözlerini diye biten...

Şimdi gözlerini kaparsan; maviler çok üşüyecek...
Şimdi gözlerini kaparsan; gözlerindeki yıldızlar sönecek
alıntı
:asigim::asigim:

Biri Var!

Gül Ozan

Çok güzellerdi canım sağol. alkisalkisalkis
eek3bs.gif
Günaydın bu arada.

günaydınnnnnnnnnnn a.s. kamilece çok güzel şiirler cnm teşekkürler opuyorumnanaktan

Günaayyydııınnnnn
a109bg.gif

Adaşçım sanada günaayydıınnnn
729qz.gif

kamılem seker hayırdır:))))))
pek bır aska gelmıssın sabah sabah yafrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
supersın seker cok tesekkurler edıyorum
herkese gunaydınlar canlarım keyıflı bır gun sızlerın olsun ınsaallah herkesı muckkkkkkkkkkkkk
opuyorumnanaktan

kararlı kadın
Evde kalmış bir genç kız, gece evine dönmüştü.

Tam içeri girdiği zaman, odasında bir hırsızla burun buruna geldi. Derhal:

- Bana bak delikanlı, diye bağırdı.

Evimi terk etmen için sana 48 saat mühlet veriyorum. 48 saat sonra polise haber veririm.
....................................................

baba nasihatı
Delikanlı babasına sordu:

- Babacığım, dün gece bir hanım kızı önce yemeğe götürdüm. Tabii ben ödedim parasını... Sonra beraber tiyatroya gittik. Tabii yine ben verdim hesabı...Gece vedalaşırken kızı öpmeden ayrıldım. Öpmem gerekir miydi ?

Babası tereddütsüz cevap verdi:

- Oğlum, bu kadar münasebetsizliikten sonra, elbette öpmemeliydin ki, kız senin ne kadar salak olduğunu anlasın...

.......................................

pratik iş adamı
ış adamı bütün işleri çabuk çabuk tarafından sonuca bağlamaya alışıktı. Büyük oğlu günün birinde telaşla yanına koştu:

- Baba, sevgilimi hamile bıraktım.

- O kada mühim değil. Al şu 1000 lirayı hallet işi.

Biraz sonra babaya baş vurma sırası küçük oğlundaydı.

- Baba metresim hamile !

- Hay Allah kahretsin. Al şu 1000 lirayı sen de işini hallet.

Aynı günün akşamı kızı iş adamına itiraf etti:

- Baba hamileyim.

Baba çok derin bir oh çekt:

- Çok şükür, bu kez para bizden çıkmayacak.

tünaydın minikçim hoşgeldin
nerelerdesin :))

sagolasın bebegım hosbulduk
buralardayım bebekımde
kızın gece cısını ogrettım dun bugun onu gece kaldırırken 2 3 kere uykum bolunuyor gunduz sersem gıbı oluyorum tam onu hallettım derken dısarlarda oynuyorlarya kırlı elını gozune surdu sanırım ogleden sonra goz kanlandı kapantı aksama capaklandı derken mıkrop kalmıs dr goturdum ılac verdı falan onunla ılgılenıyorum
anlayacagın topıkdede olsa kocaya fırsat gelmıyor anam:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen nasılsın canım benım keyıfler ıyıdır ınsaallah

sagolasın bebegım hosbulduk
buralardayım bebekımde
kızın gece cısını ogrettım dun bugun onu gece kaldırırken 2 3 kere uykum bolunuyor gunduz sersem gıbı oluyorum tam onu hallettım derken dısarlarda oynuyorlarya kırlı elını gozune surdu sanırım ogleden sonra goz kanlandı kapantı aksama capaklandı derken mıkrop kalmıs dr goturdum ılac verdı falan onunla ılgılenıyorum
anlayacagın topıkdede olsa kocaya fırsat gelmıyor anam:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen nasılsın canım benım keyıfler ıyıdır ınsaallah

geçmiş olsun canım
benim kociş bunları okusa hepten çocuktan vazgeçer :roflol:
bende iyiyim çok şükür yaşayıp gidiyoruz şükür Allah'ıma

Aşk, Sevgi Ve Evlilik Üzerine En Müthiş hikaye

--------------------------------------------------------------------------------

Yeni evli bir çift vardı.Evliliklerinin daha ilk
aylarındabu işin hiç de hayal ettikleri gibi
olmadığını anlayıvermişlerdi.Aslında
birbirlerini sevmiyor değillerdi.Son zamanlarda o
kadar sık olmasada evlenmeden önce sık sık
birbirlerini çok sevdiklerine dair ne kadar da dil
dökmüşlerdi.Ama şimdilerde küçük bir sözufak
bir hadise aralarında orta çaplı bir kavganın
çıkmasına yetiyordu.
Bir akşam oturup ilişkilerini gözden geçirmeye
karar verdiler.Her ikisi de boşanmayı istemekle
beraberişlerin böyle gitmeyeceğinin
farkındaydılar.
Erkek'Aklıma bir fikir geldi'dedi.'Bahçeye bir
ağaç dikelim ve eğer bu ağaç 3 ay içinde kurursa
boşþanalım.Kurumaz da büyürse bunu bir daha
aklımızdan geçirmeyelim.Bu süre içinde de ayrı
ayrı odalarda kalalım.'
Bu ilginç fikir hanımının da hoşuna gitti.Ertesi
gün gidip bir meyve fidanı aldılar ve birlikte
bahçeye diktiler.
ARADAN BıR AY GEÇTı..
BıR GECE BAHÇEDE KARŞILAŞTILAR..
VE HER ıKıSıNıN DE ELıNDE ıÇı SU DOLU BıRER
BıDON VARDI... ALINTIDIR.....
dusundurucu bır okadarda ders veren guzel bır hıkaye sekerlerrrrrr

geçmiş olsun canım
benim kociş bunları okusa hepten çocuktan vazgeçer :roflol:
bende iyiyim çok şükür yaşayıp gidiyoruz şükür Allah'ıma

sagolasın canım benım
eeeeeee akıllı adam seker
cocugunmu var derdın var anam:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
saka bır yana canım dunyanın en guzel ve en zahmetlı seyı cocuk sahıbı olmak
allah saglık versınde napalım cıktılar bıkere sekerrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

çok güzel bi hikaye miniğim
sevgi emek ister di mi:))

sagolasın canım
evet sekerım hersey emek ıstıyor en cokda sevgı emek ıstıyor.
bır kere bır ıncınme kırılma hayal kırıklıgı herseyı alıp goturuyor
ama bız ınsanlar en yakınlarımıza en acımasız davranırız nedense
nazımız gectıgındenmıdır degersız gordugumuzdenmıdır?
bugun accık topıgımle ılgılenem bulayımda bır ıkı daha gonderem guzelınden

kararlı kadın
Evde kalmış bir genç kız, gece evine dönmüştü.

Tam içeri girdiği zaman, odasında bir hırsızla burun buruna geldi. Derhal:

- Bana bak delikanlı, diye bağırdı.

Evimi terk etmen için sana 48 saat mühlet veriyorum. 48 saat sonra polise haber veririm.
....................................................

baba nasihatı
Delikanlı babasına sordu:

- Babacığım, dün gece bir hanım kızı önce yemeğe götürdüm. Tabii ben ödedim parasını... Sonra beraber tiyatroya gittik. Tabii yine ben verdim hesabı...Gece vedalaşırken kızı öpmeden ayrıldım. Öpmem gerekir miydi ?

Babası tereddütsüz cevap verdi:

- Oğlum, bu kadar münasebetsizliikten sonra, elbette öpmemeliydin ki, kız senin ne kadar salak olduğunu anlasın...

.......................................

pratik iş adamı
İş adamı bütün işleri çabuk çabuk tarafından sonuca bağlamaya alışıktı. Büyük oğlu günün birinde telaşla yanına koştu:

- Baba, sevgilimi hamile bıraktım.

- O kada mühim değil. Al şu 1000 lirayı hallet işi.

Biraz sonra babaya baş vurma sırası küçük oğlundaydı.

- Baba metresim hamile !

- Hay Allah kahretsin. Al şu 1000 lirayı sen de işini hallet.

Aynı günün akşamı kızı iş adamına itiraf etti:

- Baba hamileyim.

Baba çok derin bir oh çekt:

- Çok şükür, bu kez para bizden çıkmayacak.
:roflol::roflol::roflol:

kamılem seker hayırdır:))))))
pek bır aska gelmıssın sabah sabah yafrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
supersın seker cok tesekkurler edıyorum
herkese gunaydınlar canlarım keyıflı bır gun sızlerın olsun ınsaallah herkesı muckkkkkkkkkkkkk
opuyorumnanaktan
bende bilmiyorum minikcim öyle esti birden:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::kedi::kedi::kedi:

Evliliğe hazır mıErkek arkadaşınızla evlenmek istiyorsunuz ve onu evlilik yoluna sokmak için birtakım stratejiler uyguluyorsunuz. Bu noktada size hatırlatmak istediğimiz birşey var: yapacağınız hiçbir şey onun evliliğe hazır olma s Erkek arkadaşınızla evlenmek istiyorsunuz ve onu evlilik yoluna sokmak için birtakım stratejiler uyguluyorsunuz. Bu noktada size hatırlatmak istediğimiz birşey var: yapacağınız hiçbir şey onun evliliğe hazır olma s
ürecini çabuklaştırmayacak. Neden mi? Çünkü erkeklerin de kendilerine has bir biyolojik saatleri var dolayısıyla sadece hazır olduklarında nikah masasının yolunu tutacakları aşikar.

Hangi erkeklerin biyolojik saatleri ‘evliliği'' gösteriyor gelin hep birlikte bir göz atalım…

Bekar arkadaşlarla her gece barlara gitmek artık çekici gelmiyorsa

2500 erkek üzerinde yapılna bir anketin sonuçlarıyla hazırlanan ‘Why Men Marry Some Women and Not Others'' adlı kitabın yazarı John Malloy artık bekar arkadaşlarıyla o bar senin bu bar benim dolaşmaktan sıkılan erkeklerin evliliğe hazır olduğunu söylüyor. Malloy kitabı için konuştuğu 17-70 yaş arası erkeklerin evliliğe hazır hissettiklerinde bir zamanlar favori mekanları olan yerlere artık takılmak istemediklerini itiraf ettiklerini belirtiyor.

30 yaşında evli bir bilgisaray teknisyeni olan Joe T. konuyla ilgili bakın neler söylüyor: ‘Cuma gecelerimi bekarların takıldığı bir barda içerek ve kızlara asılarak geçirirdim. Fakat bir gün o barda eğlenmediğimi aslında sadece eğleniyormuş gibi yaptığımı farkettim ve evde takılma fikri daha çekici gelmeye başladı''.

36 yaşındaki yeni evli Rob F. ise şunları söylüyor: ‘Bir gün artık modellerle yatmak istemediğime karar verdim. Çünkü seviştikten sonra sohbet etmek istediğimi fakat hiçbir zaman böyle bir ortam yakalayamadığımı farkettim''.

Maddi olarak bağımsızlığını kazandıysa

Terapist Dr. Tina Tessina konuyla ilgili şunları söylüyor: ‘Erkeklerin bir biyolojik saatleri var fakat bu saat kadınlarınkinden farklı çalışıyor. Birçok erkek bir aile kurmadan önce yeterli bir maddiyata sahip olmak istiyor. Eğer hala kendi faturalarını öderken zorlanıyorsa o zaman artı bir kişinin faturalarını üstlenmek istemeyecektir''.

27 yaşındaki Julia sevgililerini müzisyenler arasından seçtiğini fakat bu seçimlerinde her zaman yanlış birşey yaptığını farkettiğini söylüyor ve şöyle devam ediyor: ‘Hepsi çok seksiydi fakat bir yere çıktığımızda genelde hesabı ben ödemek durumunda kalıyordum. Daha sonra hayatımda bir değişiklik yaptım ve bir muhasebeciyle çıkmaya başladım. Mükemmel bir vücudu yoktu belki ama sevgi dolu bir kalbi ve düzenli bir işi vardı. Onunla şu an evlilik hazırlıkları yapıyoruz''.

ıçindeki baba olma arzusunu keşfettiyse

Internetteki bir arkadaş sitesinin editörü olan Carol Morgan şunları söylüyor: ‘Çocuklara ilgi gösteriyor ve size çok güzel çocuklarınızın olacağını söylüyorsa o evliliğe hazır demektir''. John Malloy ekliyor: ‘Erkeklerin çoğu çocuklarıyla balık tutmak ya da top oynayabilmek için çocuk sahibi olduklarında yaşlarının genç olmasını ister. Üniversite mezunu erkeklerin çoğu 28-33 yaşları arasında evlenmek istiyor. Hukuk, tıp gibi bölümlerde ihtisas yapanlar ise 30-36 yaşları arasında evliliğe sıcak bakıyor. Bir erkek 37''sini geçtiğinde hala bekarsa o erkeğin evlenme ihtimali çok düşüktür. 43. doğumgününde hala bekarsa o zaman yüksek ihtimalle hayatı boyunca bekar kalacaktır''.

Sıfatı ‘erkek arkadaş'' olsa da size kocanız gibi davranıyorsa

‘Date Out of Your League'' adlı kitabın yazarı April Masini erkekler ve evlilik konusunda bakın neler söylüyor: ‘Eğer bir erkek size eşi gibi davranıyorsa, yani sizinle gelecek planları yapıyorsa, sizi ailesi ve arkadaşlarıyla tanıştırıyorsa ve gün içinde sizi arayıp hayatının detayları hakkında bilgiler verip, sizin gününüzün nasıl geçtiğini soruyorsa, bu adam evliliğe hazır demektir''.

Beraber olduğunuz erkeğin gelecek için ne düşündüğünden emin değilseniz onun hareketlerine ve sözlerine dikkat edin. Gelecekle ilgili kurduğunuz planları duymazdan geliyor ve bu tarz konularda konuşmak istemiyorsa sevgiliniz nikah masasına oturmaya hazır değil demektir. Bu noktada yapacağınız en güzel şey ona ne hissettiğinizi ve ondan ne beklediğinizi açıkça anlatmaktır. Unutmayın o hazır değilse etrafta evliliğe sıcak bakan bir sürü başka erkek var. ALINTIDIR....

gercı bızımkılerın saatı gelmısde gecmıs bıle su an evlı oldugumuza gore ama olsun bılelım paylasalım ıstedım:))))))))

Back
X