''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

iyiyim bende canım
oturuyom öyle
niye kızdın kocişine yasakkelime
evi otel gibi kullanmaya başladı sabah kahvaltıda görüyoruz yüzünü bir gece uyurken evde beraber yapmamız gereken işler var yapılamadı bir türlü izinli olduğu günlerde yine iş arkadaşlarıyla arazide oluyor bende isyan çıkarmya karar verdim ben sustuka herşey yolunda diye düşünecek bir şey düzelmeyecek baktım boykota başladım bu akşam itibariylekaydirigubbakcemilebakalım hakkımızda hayırlısıÇok üzgünüm çoook

bizdede durum aynı canım benimkide amcasına yardıma gidiyo izin günlerinde
ben çoktan isyan bayrağını çektim.sözde haftaya gitmicek gezmeye gidicez görecez bakalım-tatlicadiarzu-

günaydın şekerler, ballar zemuszemus zemuszemus

aşk dolu bi gün geçirelim inşallah opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın güzeller nasılsınız? kocişlerden dertlenme var bugun. bizde öyleyiz valla sabah ben uyurken gidiyo erkenden ama öpmeden gitmez :asigim: gelince de yemek yiyip biraz oğlanı seviyo kendini yatağa zor atıyo -tatlicadiarzu-

he valla minik kuşum acık onlarada bulaşsaymış iyi olurmuş. :asigim: :1hug:

slm canım iyiyim valla hergün işe gelmekten sıkıldım ya
evdeyken de evde oturmaktan şikayet ederdim
insaoğluna yaranılmıyo valla:))

sen napıyosun? minik adamın uyutmuyo galiba sabahları

bende iyiyim cnm sağolasın. minik adam sabah 6 da başlıyo mesaiye çok fena bi görsen.

çalışırken bende öyleydim şöyle 2-3 gün evde kalsam kendime gelcem diye düşünürdüm hep. şimdi bi de sıcaklar başladı hiç çekilmez artık

gunaydınlar dılıyorum sekerlerrrrrrr
guzel bır gun dılıyorum ask dolu sızlere canlarım
else bebegım hadı bakalım sekercıgım ıznede ayrılacakmıssın ohhhhhhh kocısınle guzel bır tatıl dılıyorum canım sızlere sımdıden
herkese ıyı bır gun dılıyorum yafrularrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın miniğim sağol canım benim

hadi bakalım iyice dinlenirsin artık opuyorumnanaktan

inşallah bi çıkalım izne de ,kayınvalideme gidicez kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…