- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #3.421
bende geldim mihribancım:))
iyi sayılırım canım sebebi hayatıma çok kızgınım sadece:mymeka::mymeka:iyi akşamlar canım nasılsın?
iyi sayılırım canım sebebi hayatıma çok kızgınım sadece:mymeka::mymeka:
sen nasılsın canımmkaydirigubbakcemile3
evi otel gibi kullanmaya başladı sabah kahvaltıda görüyoruz yüzünü bir gece uyurken evde beraber yapmamız gereken işler var yapılamadı bir türlü izinli olduğu günlerde yine iş arkadaşlarıyla arazide oluyor bende isyan çıkarmya karar verdim ben sustuka herşey yolunda diye düşünecek bir şey düzelmeyecek baktım boykota başladım bu akşam itibariylekaydirigubbakcemilebakalım hakkımızda hayırlısıÇok üzgünüm çoookiyiyim bende canım
oturuyom öyle
niye kızdın kocişine yasakkelime
evi otel gibi kullanmaya başladı sabah kahvaltıda görüyoruz yüzünü bir gece uyurken evde beraber yapmamız gereken işler var yapılamadı bir türlü izinli olduğu günlerde yine iş arkadaşlarıyla arazide oluyor bende isyan çıkarmya karar verdim ben sustuka herşey yolunda diye düşünecek bir şey düzelmeyecek baktım boykota başladım bu akşam itibariylekaydirigubbakcemilebakalım hakkımızda hayırlısıÇok üzgünüm çoook
ay sekerım ask kadunu tabıkı romantık olacak
romantık olmayan kadınmı var hayatım
ıncelık romantızım ask bızım yaradılısımızda var
accıkta erkeklerde olsa ortalık asktan gecılmez ne guzel olur dımıııııııııııı amaaaa
1 ay sonra yıllık izin yapçaz inşallah eşimle sabırla bekliyorum
gunaydınlar dılıyorum sekerlerrrrrrr
guzel bır gun dılıyorum ask dolu sızlere canlarım
else bebegım hadı bakalım sekercıgım ıznede ayrılacakmıssın ohhhhhhh kocısınle guzel bır tatıl dılıyorum canım sızlere sımdıden
herkese ıyı bır gun dılıyorum yafrularrrrrrrrrrrrrrrrr
hadi bakalım iyice dinlenirsin artık opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?