- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.636
- 823
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #2.821
bende özledim tatlım saol.................
naber kızlar offf evdeki net gitti bende magazaya geldim sıkıldım ordan giriyorum artık pek giremeyecem yani evime dönene kadar yinede arada ugrarım öptüm herkesi..........
merhaba hanımlar
nasılsınız bakalım
şevvalcik emeğine sağlık canım
Seviyorum seni. Uçsuz bucaksız bir nehir gibi sana akıyorum. Gülüşlerini gördükçe çağlıyor umutlarım.İçimdeki tüm acılar eriyor sanki. Uçurumun kenarında nefes alırken acıya inat sana tutunuyorum. Hayata sımsıkı sarılıyorum.Baharlar nedense daha güzel. Rengarenk herşey. Her cicekte senin güzelliğini temaşa ediyor gözlerim. Karanlıklarda boğulurken şimdi yıldızlara gülümsüyor çocuksu yüzüm. Çünkü seni seviyorum ve seviliyorum.
Her gülüşünde içimde baharlar nazlı bir gelin gibi diziliyor gözbebeklerime.Sürgün yemiş turnalar bile gökyüzünde gökkuşağıyla dans ediyor. Nisan yağmurları o kadar ıslatmıyor kirpiklerimi..Baktığım her yerde gözlerin canlanıyor. Bir an üşürsem hayallerine dalmak bile yetiyor. Gözlerinde bestelenmiş nazlı türkülerle yollara çıkıyorum..Katığım, ekmeğim sevgin oluyor..Sana koşuyor yüreğim. Her gece gözyaşlarınla ıslanmış yağmurla öpüşüyorum artık. Her kelebeğe seni anlatıyor, sahile vuran her dalganın yüreğine tatlı gülüşlerini tasvir ediyorum. Yokluğunda kanayan dudaklarımda gelincikler, beyaz düşen saçlarıma yıldızlar konaklıyor. Her nefesini bahar, her gülüşünü bir ömür biliyorum. Çünkü seni seviyorum ve seviliyorum.
canımın içi eşime ithafen.....................
gunaydınlarrrr canlarım
hepınıze guzel bır gun dılıyorum
keyıfler ıyıdır ınsaallah sekerlerrrrrrrr?
günaydın canım
hava karanlık içim kararıyo ama iyiyim bugün
kocişkoma baktım baktım sabah uyurken canım benim ya :asigim:
mutlu mutlu çıktım evden :dance:
sen nasılsın?
aynen canım yaa burdada cok karanlık yagmurlu bır hava var.tek farkımız benım cadılardan kocanın yuzunu secemez oldum:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay aksam gel soyle yanıma uzan dedı kocıs tv ızlıyorduk anam ayaga kalkmadan kanepeye ıkısıde zıpladı adamın tepesındelerklava: klava: klava: klava:
bende bır koseye buzustum:roflol::roflol::roflol::roflol:
anlayacagın kumalarımdan ne kadar yuzunu gorup mutlu olabılırsem o:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
saka bır yana cok sukur ıyıyım canım havanın tadı yok sadece okadar.kosturuyorum kızlarla hafta sonuda dugun var arkadasımın sehır dısına cıkacagız.onun ıcın hazırlıklar yapıyorum bır yandanda
yerim o minik cadıları ya
kızlar babalarına daha düşkün oluyo hep
benimde babam bi başkadır benim için
günaydın hanımlar
güzel bir gün diliyorum hepiciğinize:teytey::teytey:
Seviyorum seni. Uçsuz bucaksız bir nehir gibi sana akıyorum. Gülüşlerini gördükçe çağlıyor umutlarım.İçimdeki tüm acılar eriyor sanki. Uçurumun kenarında nefes alırken acıya inat sana tutunuyorum. Hayata sımsıkı sarılıyorum.Baharlar nedense daha güzel. Rengarenk herşey. Her cicekte senin güzelliğini temaşa ediyor gözlerim. Karanlıklarda boğulurken şimdi yıldızlara gülümsüyor çocuksu yüzüm. Çünkü seni seviyorum ve seviliyorum.
Her gülüşünde içimde baharlar nazlı bir gelin gibi diziliyor gözbebeklerime.Sürgün yemiş turnalar bile gökyüzünde gökkuşağıyla dans ediyor. Nisan yağmurları o kadar ıslatmıyor kirpiklerimi..Baktığım her yerde gözlerin canlanıyor. Bir an üşürsem hayallerine dalmak bile yetiyor. Gözlerinde bestelenmiş nazlı türkülerle yollara çıkıyorum..Katığım, ekmeğim sevgin oluyor..Sana koşuyor yüreğim. Her gece gözyaşlarınla ıslanmış yağmurla öpüşüyorum artık. Her kelebeğe seni anlatıyor, sahile vuran her dalganın yüreğine tatlı gülüşlerini tasvir ediyorum. Yokluğunda kanayan dudaklarımda gelincikler, beyaz düşen saçlarıma yıldızlar konaklıyor. Her nefesini bahar, her gülüşünü bir ömür biliyorum. Çünkü seni seviyorum ve seviliyorum.
canımın içi eşime ithafen.....................
merhaba hanımlar
nasılsınız bakalım
şevvalcik emeğine sağlık canım
gunaydınlarrrr canlarım
hepınıze guzel bır gun dılıyorum
keyıfler ıyıdır ınsaallah sekerlerrrrrrrr?
[/B]
Çok harika canım bayıldım. :asigim: Ayrıca iyi dileklerin için de çok teşekkür ederim. a.s.
Sağol canım sen nasılsın?
Döktürmüşsün yine süpersin valla ellerine sağlık.
Herkese selamlar aşıklaarr. :asigim:
Herkese bol gülücüklü bir gün diliyorum. :dance: a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?