• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

bende özledim tatlım saol.................
naber kızlar offf evdeki net gitti bende magazaya geldim sıkıldım ordan giriyorum artık pek giremeyecem yani evime dönene kadar yinede arada ugrarım öptüm herkesi..........

hoşgeldin rüyanaz sağol sen nasılsın?
insan kk'dan ayrılamıyo di mi kaydirigubbakcemile3
görüşürüz canım öptüm bende

Seviyorum seni. Uçsuz bucaksız bir nehir gibi sana akıyorum. Gülüşlerini gördükçe çağlıyor umutlarım.İçimdeki tüm acılar eriyor sanki. Uçurumun kenarında nefes alırken acıya inat sana tutunuyorum. Hayata sımsıkı sarılıyorum.Baharlar nedense daha güzel. Rengarenk herşey. Her cicekte senin güzelliğini temaşa ediyor gözlerim. Karanlıklarda boğulurken şimdi yıldızlara gülümsüyor çocuksu yüzüm. Çünkü seni seviyorum ve seviliyorum.

Her gülüşünde içimde baharlar nazlı bir gelin gibi diziliyor gözbebeklerime.Sürgün yemiş turnalar bile gökyüzünde gökkuşağıyla dans ediyor. Nisan yağmurları o kadar ıslatmıyor kirpiklerimi..Baktığım her yerde gözlerin canlanıyor. Bir an üşürsem hayallerine dalmak bile yetiyor. Gözlerinde bestelenmiş nazlı türkülerle yollara çıkıyorum..Katığım, ekmeğim sevgin oluyor..Sana koşuyor yüreğim. Her gece gözyaşlarınla ıslanmış yağmurla öpüşüyorum artık. Her kelebeğe seni anlatıyor, sahile vuran her dalganın yüreğine tatlı gülüşlerini tasvir ediyorum. Yokluğunda kanayan dudaklarımda gelincikler, beyaz düşen saçlarıma yıldızlar konaklıyor. Her nefesini bahar, her gülüşünü bir ömür biliyorum. Çünkü seni seviyorum ve seviliyorum.

canımın içi eşime ithafen.....................

Seviyorum seni. Uçsuz bucaksız bir nehir gibi sana akıyorum. Gülüşlerini gördükçe çağlıyor umutlarım.İçimdeki tüm acılar eriyor sanki. Uçurumun kenarında nefes alırken acıya inat sana tutunuyorum. Hayata sımsıkı sarılıyorum.Baharlar nedense daha güzel. Rengarenk herşey. Her cicekte senin güzelliğini temaşa ediyor gözlerim. Karanlıklarda boğulurken şimdi yıldızlara gülümsüyor çocuksu yüzüm. Çünkü seni seviyorum ve seviliyorum.

Her gülüşünde içimde baharlar nazlı bir gelin gibi diziliyor gözbebeklerime.Sürgün yemiş turnalar bile gökyüzünde gökkuşağıyla dans ediyor. Nisan yağmurları o kadar ıslatmıyor kirpiklerimi..Baktığım her yerde gözlerin canlanıyor. Bir an üşürsem hayallerine dalmak bile yetiyor. Gözlerinde bestelenmiş nazlı türkülerle yollara çıkıyorum..Katığım, ekmeğim sevgin oluyor..Sana koşuyor yüreğim. Her gece gözyaşlarınla ıslanmış yağmurla öpüşüyorum artık. Her kelebeğe seni anlatıyor, sahile vuran her dalganın yüreğine tatlı gülüşlerini tasvir ediyorum. Yokluğunda kanayan dudaklarımda gelincikler, beyaz düşen saçlarıma yıldızlar konaklıyor. Her nefesini bahar, her gülüşünü bir ömür biliyorum. Çünkü seni seviyorum ve seviliyorum.

gunaydın yafrummmmm
emegıne ellerıne saglık bebegım tesekkurler edıyorum
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Keskeler Seni Geri Vermiyor

Varliginla baslayan gunu, yoklugunla bitirmeye dayanamiyor kalbim.
Donup dolastigin koselerden,uzun uzun yurudugun yollardan geçiyorum simdi.
Bugulu gozlerle, denizin otesine bakindigin o limandayim simdi,
Gozlerinin bakindigi o yerlere bakiyorum.
Artik ne gelecegimizin bir onemi var, nede mazide biraktigimiz geçmisimizin bir degeri.
Ama hala senin sevdiklerini seviyor, senin dokunduklarina dokunuyor,senin hissettiklerini hissediyorum.

çok yaralandik, çok yiprandik ikimizde,
Artik ne askimizin bir hevesi kaldi,nede sozlerimizin bir onemi.
Ama hala senin sesini duyuyor kulaklarim
Hala senin titrek misralarini fisildiyor dudaklarim.

Soyleyemeyipte soylemek istedigim ve senin bilmedigin o kadar çok sey var ki.
Artik ne soyleyemediklerimin bir degeri var, nede senin dinleyemediklerinin bir onemi.
Ama hala sana soyleyemediklerimi soylemek,anlatamadiklarimi anlatmak,senin dinleyemediklerini dinlemeni istiyorum.

Bakinipta beni bulamadigin o yerlerdeyim simdi.
Artik ne geri donmenin bir onemi var, nede beklemenin bir geregi.
Ama hala orada seni dusunuyor,geri donmeni bekliyorum bir tanem.

Bir zamanlar beni hayal ettigin o odanin içindeyim.
Her kosesine, kokunun sindigi yataga sensizligimi,
Duvarlarin, her bir satimetresine yanlizligimi fisildiyorum.
Artik ne hayal etmenin bir onemi var, nede hayal ednin bir degeri
Ama hala seni hayal ediyorum, hala seni istiyorum.
çunku sana hala tapiyor ve eskisinden daha çok seviyorum
Seni biraktim o yerde bekliyorum.

seni seviyorum .....alıntıdır....

gunaydınlarrrr canlarım
hepınıze guzel bır gun dılıyorum
keyıfler ıyıdır ınsaallah sekerlerrrrrrrr?

günaydın canım
hava karanlık içim kararıyo ama iyiyim bugün
kocişkoma baktım baktım sabah uyurken canım benim ya :asigim:
mutlu mutlu çıktım evden :dance:
sen nasılsın?

Aşkın Büyüklüğü

Bir zamanlar, bütün duyguların üzerinde yaşadığı bir ada varmış: Mutluluk, Üzüntü, Bilgi ve tüm diğerleri, Aşk dahil. Bir gün, adanın batmakta olduğu, duygulara haber verilmiş. Bunun üzerine hepsi adayı terk etmek için sandallarını hazırlamışlar.

Aşk, adada en sona kalan duygu olmuş çünkü mümkün olan en son ana kadar beklemek istemiş.Ada neredeyse battığı zaman, Aşk yardım istemeye karar vermiş. Zenginlik, çok büyük bir teknenin içinde, geçmekteymiş.Aşk, "Zenginlik, beni de yanına alır mısın?" diye sormuş.

Zenginlik, "Hayır, alamam. Teknemde çok fazla altın ve gümüş var, senin için yer yok." demiş. Aşk, çok güzel bir yelkenlinin içindeki Kibir'den yardım istemiş. "Kibir, lütfen bana yardım et!", Kibir "Sana yardım edemem, Aşk. Sırılsıklamsın ve yelkenlimi mahvedebilirsin." diye cevap vermiş. Üzüntü yakınlardaymış ve Aşk yardım istemiş: "Üzüntü, seninle geleyim." Üzüntü "Of, Aşk, o kadar üzgünüm ki, yalnız kalmaya ihtiyacım var."

Mutluluk da Aşk'ın yanından geçmiş; ama o kadar mutluymuş ki Aşk'ın çağrısını duymamış. Aşk, birden bir ses duymuş. "Gel Aşk! Seni yanıma alacağım..." Bu Aşk'tan daha yaşlıca birisiymiş. Aşk o kadar şanslı ve mutlu hissetmiş ki, onu yanına alanın kim olduğunu öğrenmeyi akıl edememiş.

Yeni bir kara parçasına vardıklarında, Aşk'a yardım eden yoluna devam etmiş. Ona ne kadar borçlu olduğunu fark eden Aşk, Bilgi'ye sormuş: "Bana yardım eden kimdi?" Bilgi "O, Zaman'dı" diye cevap vermiş. "Zaman mı? Neden bana yardım etti ki?" diye sormuş Aşk.

Bilgi gülümsemiş: "Çünkü sadece Zaman Aşk'ın ne kadar büyük olduğunu anlayabilir" alıntıdır....

günaydın canım
hava karanlık içim kararıyo ama iyiyim bugün
kocişkoma baktım baktım sabah uyurken canım benim ya :asigim:
mutlu mutlu çıktım evden :dance:
sen nasılsın?

aynen canım yaa burdada cok karanlık yagmurlu bır hava var.tek farkımız benım cadılardan kocanın yuzunu secemez oldum:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay aksam gel soyle yanıma uzan dedı kocıs tv ızlıyorduk anam ayaga kalkmadan kanepeye ıkısıde zıpladı adamın tepesındeler:oklava::oklava::oklava::oklava:
bende bır koseye buzustum:roflol::roflol::roflol::roflol:
anlayacagın kumalarımdan ne kadar yuzunu gorup mutlu olabılırsem o:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
saka bır yana cok sukur ıyıyım canım havanın tadı yok sadece okadar.kosturuyorum kızlarla hafta sonuda dugun var arkadasımın sehır dısına cıkacagız.onun ıcın hazırlıklar yapıyorum bır yandanda

Çocuğun Meleği

Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk,Yaratıcısına sormuş:
-Kısa bir süre sonra beni dünyaya göndereceğini söylediler,fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki orada nasıl yaşayacağımı bilemiyorum!

-Tüm meleklerin arasından bir tanesini senin için seçtim.O,seni bekliyor.Meleğin sana her gün şarkılar söyleyecek ve sana gülümseyecek,böylece sen onun sevgisini her zaman üzerinde hissedecek ve mutlu olacaksın.

-Peki!ınsanlar bir şey söylediklerinde dillerini bilmeden söylenenleri nasıl anlayacağım?

-Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel,en tatlı sözcükleri söyleyecek,sana konuşmayı dikkatle ve saygıyla öğretecek.

-Dünyada kötü insanların olduğunu duydum.Beni onlardan kim koruyacak?

-Meleğin seni hayatı pahasına koruyacaktır,merak etme!

O sırada bir sessizlik olur ve dünyadan sesler gelmeye başlar.Çocuk gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru daha sorar:
-Eğer gitmek üzere isem lütfen söyler misin,benim meleğimin adı nedir?

-Meleğinin adının önemi yok. Sen ona ANNE diyeceksin.

bu da siz tatlı annişlerimize..

aynen canım yaa burdada cok karanlık yagmurlu bır hava var.tek farkımız benım cadılardan kocanın yuzunu secemez oldum:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay aksam gel soyle yanıma uzan dedı kocıs tv ızlıyorduk anam ayaga kalkmadan kanepeye ıkısıde zıpladı adamın tepesındeler:oklava::oklava::oklava::oklava:
bende bır koseye buzustum:roflol::roflol::roflol::roflol:
anlayacagın kumalarımdan ne kadar yuzunu gorup mutlu olabılırsem o:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
saka bır yana cok sukur ıyıyım canım havanın tadı yok sadece okadar.kosturuyorum kızlarla hafta sonuda dugun var arkadasımın sehır dısına cıkacagız.onun ıcın hazırlıklar yapıyorum bır yandanda

yerim o minik cadıları ya
kızlar babalarına daha düşkün oluyo hep
benimde babam bi başkadır benim için

yerim o minik cadıları ya
kızlar babalarına daha düşkün oluyo hep
benimde babam bi başkadır benim için

aynen canım sorma vallahı
bende hatırlıyorum kucukken cok kıskanırdım annemı babamla ayrılsalar da babam bana kalsa dıye dua ederdım hep:roflol::roflol::roflol::roflol:
cok cektırdım sanırım anneme kızlardan buldum vallahı adam bana kalmıyor kısss:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydın hanımlar
güzel bir gün diliyorum hepiciğinize:teytey::teytey:

gunaydın canım benım sanada
senınden gunun aydın olsun ınsaallah yafrummmmmmmmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

[/B]

Çok harika canım bayıldım. :asigim: Ayrıca iyi dileklerin için de çok teşekkür ederim. a.s.

merhaba hanımlar
nasılsınız bakalım
şevvalcik emeğine sağlık canım

Sağol canım sen nasılsın?

gunaydınlarrrr canlarım
hepınıze guzel bır gun dılıyorum
keyıfler ıyıdır ınsaallah sekerlerrrrrrrr?

Döktürmüşsün yine süpersin valla ellerine sağlık.

Herkese selamlar aşıklaarr. :asigim:
Herkese bol gülücüklü bir gün diliyorum. :dance: a.s.

[/B]

Çok harika canım bayıldım. :asigim: Ayrıca iyi dileklerin için de çok teşekkür ederim. a.s.

Sağol canım sen nasılsın?

Döktürmüşsün yine süpersin valla ellerine sağlık.

Herkese selamlar aşıklaarr. :asigim:
Herkese bol gülücüklü bir gün diliyorum. :dance: a.s.

sanada bol gülücüklü neşeli sağlıklı bir gün diliyorum canıma.s.a.s.a.s.

Back
X