• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

gunaydınlar guzel bır hafta dılıyorum herkese canlarım
saatlerı aldık havayı aydınlattık yazıda getırıyoruz hadı bakalım bahar ask guzellıkler bızlerın olsun ınsaallah
gununuz aydın olsun ınsaallah canlarım
hayırlı ısler olsun calısan arkadaslar ve enıstelerımıze
bızlerede kolaylıklar dılıyorum
bu hafta sonu sınavım var ve son 5 gun ders calısmam gerek
cok fazla katılamazsam kusuruma bakmayın
gorusmek uzere ınsaallah

kizlaarrr noldu biliyomusunuzz hayatimin ilk supriz dogum gunu partisini yapti kocisim banaaaa
eve geldiginde d.gunumu kutlamadi yemegimizi yedik normal aksamlar gibi tv isledik meyve hazirladim falan siradan bi aksam olarak devam ediyodu. arada kocisim kalkip icerlere falan gidiyo ama bisi yok ortada bende bu sefen bisi demedim heralde hediye verirken kutlicak yada nebilim cicek siparis etti de o gelcek falan die
megersem burdaki butun tanidiklarimiza haber vermis hepsi toplanip ev kapisinin onunde pastayi acip mumlari yakmislar kapi caldi kapici falan saniyorum ben
kocisim bakti bide ne goriimm butun tanidiklarimiz kapinin onunde suupprriizzz esofmalarlaydim miletle opusup gittim cicilerimi giydim
geldiler sohbet ettik gobek attik cocuklari oynattik hatta halay bile cektik superdi yaa
simdi gitti misafirler bende dayanamadim kostum sizle paylasmaliyim diyee
cok mutluyum ve kocisimi cookk seviyoruumm

kizlaarrr noldu biliyomusunuzz hayatimin ilk supriz dogum gunu partisini yapti kocisim banaaaa
eve geldiginde d.gunumu kutlamadi yemegimizi yedik normal aksamlar gibi tv isledik meyve hazirladim falan siradan bi aksam olarak devam ediyodu. arada kocisim kalkip icerlere falan gidiyo ama bisi yok ortada bende bu sefen bisi demedim heralde hediye verirken kutlicak yada nebilim cicek siparis etti de o gelcek falan die
megersem burdaki butun tanidiklarimiza haber vermis hepsi toplanip ev kapisinin onunde pastayi acip mumlari yakmislar kapi caldi kapici falan saniyorum ben
kocisim bakti bide ne goriimm butun tanidiklarimiz kapinin onunde suupprriizzz esofmalarlaydim miletle opusup gittim cicilerimi giydim
geldiler sohbet ettik gobek attik cocuklari oynattik hatta halay bile cektik superdi yaa
maşallah canım:nazar::nazar::nazar:allah nazarlardan korusun sizi
doğum günün kutlu olsun canıma.s.a.s.a.s.a.s.sağlıkla huzurla ve aşkınla tüm sevdiklerinle nic yıllara
bravooooo enişteye
çok güzel bir duygu değil mi okuyuna aşkımın bana yaptığı süpriz doğum gününü hatırladım mutluluktan havalara uçmuştum :asigim:

ne güzel bi süpriz olmuşa.s.
doğum günün kutlu olsun,eşinle nice mutlu yıllara inşallah

herkese günaydın şekerler

senin adına sevindim canım.allah mutluluğunuzu daim etsin:nazar:
doğum günün kutlu olsun canım:1hug::asigim:

maşallah canım:nazar::nazar::nazar:allah nazarlardan korusun sizi
doğum günün kutlu olsun canıma.s.a.s.a.s.a.s.sağlıkla huzurla ve aşkınla tüm sevdiklerinle nic yıllara
bravooooo enişteye
çok güzel bir duygu değil mi okuyuna aşkımın bana yaptığı süpriz doğum gününü hatırladım mutluluktan havalara uçmuştum :asigim:

ne güzel bi süpriz olmuşa.s.
doğum günün kutlu olsun,eşinle nice mutlu yıllara inşallah

herkese günaydın şekerler

senin adına sevindim canım.allah mutluluğunuzu daim etsin:nazar:
doğum günün kutlu olsun canım:1hug::asigim:

cokk sagolun canlarim okadar guzel bi suprizdiki benim icin sizlerlede oaylasmak istedim :1hug:

ne güsel yapmış ya ...canm dogum günün kutlu olsun...

ıyı aksamlar sekerlerrrrrr nasılsınız canlarım benım
herkesın keyıflerı ıyıdır ınsaallahhhh
hafta sonu sınavım oldugu ıcın cok yogunum havalarda ısındı cocuklar dısarı ıstıyorlar onları dısarı cıkarıyorum vs derken aklım sızlerde kalsada ıhmal edıyorum
opuyorum herkesı ıyı aksamlar dılıyorum canlarım benım kıb

ıyı aksamlar sekerlerrrrrr nasılsınız canlarım benım
herkesın keyıflerı ıyıdır ınsaallahhhh
hafta sonu sınavım oldugu ıcın cok yogunum havalarda ısındı cocuklar dısarı ıstıyorlar onları dısarı cıkarıyorum vs derken aklım sızlerde kalsada ıhmal edıyorum
opuyorum herkesı ıyı aksamlar dılıyorum canlarım benım kıb

olsun miniğim aklın burda kalmasın
sen şu sınavlarını ver hayırlısıyla kurtul biz yine burdayız
bende seni ve meleklerini öpüyorum canımŞenizŞenizŞeniz

KOCA TıPLERı
Kadın akşam işten çıkar. Çocuğu yuvadan alır. Markete geçer ıspanak alır. Koştura koştura eve döner. Çocuğu soyar, elini yüzünü yıkar.
Kendi üstünü değiştirir. Mutfağa koşar. Bir yandan ıspanakları yıkar bir yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verir.
Bir yandan sofrayı hazırlar… O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR! Yoğurtsuz ıspanak olmaz Hemen kocasını arar.

Kocadan Kocaya değişen cevaplar:

1) Ben geç geleceğim. Toplantım var. Yoğurtsuz yiyin ( laçkalaşmış koca)

2) Ben geç geleceğim Çok üzgünüm, tühhhhhh şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz ki. E, yoğurt getireyim kapıdan bırakayım hemen döneyim, toplantı bu, kaçırsam olmaz. Mazallah dağlara taşlara işten atılma sebebim olur, sonra yoğurt dökecek ıspanak bile bulamayız.
( aldatan koca ya da eve gelmemek için bahane arayan koca ,ama bi yandan da vicdanı sızlayan koca..)

3) Aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor......... (ışte bu aldatan koca)

4) Mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın! ("kazma" tipi koca )

5) Igggghhhh yine mi ıspanak. Otlaya otlaya sığır olduk ("kalas" tipi koca)

6) Tamam alırım (monotonlaşmış koca)

7) Tamam alırım başka bir şey lazım mı? ( Normal koca)

8) Tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı? (ıdeal koca)

9) Aman canııım, ıspanakla mı uğraştın?
Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarıda yiyelim (Yok böyle koca)ALINTIDIR.......

ay ay ıdeal kocayla yok boyle koca tıplemesı tam benım kocıskoma goreeeeeeee
cok sanslıyım sanırımmmmmmm
canım kocacııııııııııııııııııgımmmmmmmmmmmmmmmmmm
gelsınde bır sarılıp opem askımıııııııı

Back
X