• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

Aşkın dereceleri var mı? Peki bu neye göre belirlenir?
Birlikte olduğunuz kişinin sizi ne kadar sevdiğini merak ediyorsunuzdur. Peki siz ona ne kadar aşıksınız? Bu sorunun yanıtını gerçekten biliyor musunuz?

Kendinizden emin bir şekilde “Tabii ki onun beni sevdiğini biliyorum” demeyin. Aşağıdaki soruları bir yanıtlayın. Daha sonra puanlama bölümünü okun, ne kadar aşık olduğunuzu görün. Haydi bakalım, sıvayın kolları…

1- ılk buluşmanızda gittiğiniz yeri hatırlıyorsunuzdur. Peki o gün üzerine giydiklerini de hatırlıyor musunuz?

a) Net olarak hatırlıyorum
b) Biraz düşünmem lazım
c) Şeyyyy, aklımdan çıkmış
d) Bunun ne önemi var ki?

2- Kendinizde bir değişiklik yaptınız (saç şekli, yeni kıyafetler v.b.) ama fark etmedi. Tepkiniz ne olur?

a) Dalgınlığına veririm
b) Üzülürüm, belli etmem
c) Yüzüne vururum
d) Aylarca konuşmam

3- Arkadaşlarıyla buluştu ve size söylediği saatten biraz geç geldi. Ne dersiniz?

a) Nasıl geçti gecen?
b) E yani aşkolsun!
c) Beni aldatıyorsun
d) Seni terk ediyorum

4- Siz bir restoranda otururken eski sevgilisi geldi. Sevgiliniz tedirgin davranmaya başladı. Ne düşünürsünüz?

a) Bu çok doğal bir tepki
b) Yoksa onu unutmadı mı?
c) Bunun hesabını sorarım
d) Anında kalkar giderim

5- Hafta sonu için yaptığınız planı, “Acil bir işim çıktı, gelemiyorum” diyerek iptal etti. Şimdi ne olacak?

a) Kaderime razı olurum
b) Başkası var mı acaba?
c) Rezil bir hafta sonu olacak
d) Programıma onsuz devam ederim

6- Ailesiyle tanıştınız ancak, kültürel açıdan farklılıklarınız var. Bundan sonra ne yapacaksınız?

a) Her zaman saygı duyarım
b) Pire için yorgan yakmam
c) Ailesiyle hiç görüşmem
d) ılişkimiz kesin biter

7- ışten çıkarıldı. Artık paranız çok az. Eğlenceye para ayıramıyorsunuz. ılişkiniz nasıl etkilenir?

a) ıyi günde, kötü günde…
b) Biraz yıpranırız tabii
c) Mutsuz olacağımız kesin
d) Parasız aşk yaşanmaz

8- Doğum gününüzde hiç hoşunuza gitmeyen bir hediye aldı. Hediyeyi beğenmediğinizi ona nasıl belli edersiniz?

a) Belli etmem, hatırlaması yeter
b) Bir kenara koyar, ilgilenmem
c) Bana bunu mu layık gördün?
d) Sen bu hediyeyi al da…

9- Herhangi bir nedenden dolayı günlerdir çok üzgün. Resmen bunalımda. Nasıl yardım edersiniz?

a) Gerekirse onunla ağlarım
b) Kendi haline bırakırım
c) “Fazla uzattın ama” derim
d) Herkesin derdi kendine

10- Saçma sapan bir nedenden dolayı kavga ettiniz. Üstelik hatanın da sizde olduğunu anladınız. Evet?

a) Hemen özür diler barışırım
b) Ortamı yumuşatmaya çalışırım
c) ılk adımı ondan beklerim
d) Ben asla hata yapmam!

Sonuç

a’lar çoğunluktaysa:

Bu dünyada sizin kadar çok seven biri daha olamaz. Siz resmen kendinizi aşkınıza adamışsınız. Bir çeşit “mutluluk perisi” gibi sadece onun mutluluğunu düşünüyorsunuz. Siz de böyle olmaktan dolayı mutlusunuz. Sevdiğiniz kişi gerçekten çok şanslı. Umarım o da bunun farkındadır!

b’ler çoğunluktaysa:

Aşıksınız ama aynı zamanda şüphecisiniz. Her zaman aklınızda “O da benim onu sevdiğim kadar seviyor mu acaba?” sorusu var. Üstelik bu soruya kesin bir yanıt da bulamıyorsunuz. Bu kadar şüpheci olmak aşkınıza zarar verir.

c’ler çoğunluktaysa:

Bencillik sizin kanınızda var. Kendinizi o kadar fazla düşünüyorsunuz ki, sevgilinizi düşünmeye vakit bile kalmıyor. ılişkiniz onun sayesinde sürüyor. Açıkçası, o sizi daha çok seviyor. Kendinizi birazcık yontmanızda fayda var. Aksi takdirde onu elinizden kaçıracaksınız.

d’ler çoğunluktaysa:

Aşk ve siz asla bir araya gelemezsiniz. Mümkünse karşı cinsten mutlaka uzak durun. Hani, “Böylesi düşman başına” dene insanlar vardır ya, siz onlardansınız. Kiminle birlikte olursanız ona zarar verirsiniz. Dünya insanlarının sağlığı açısından sizi acilen bir yere kapamak gerekiyor!ALINTIDIR....

evet yaa valla topıgımız tekmıl getırıp kacar oldu
senağlamasenağlamasenağlama
hadı bır guzellıkler bulalım sekerler CADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU

bulmamis lazim
mesela bana yardim edebilirsiniz cuma gunu sebebi hayatimla ilk yildonumumuz ama ben hala hediye almadim. hediye konusunda siradisi onerilerde bulunabilirmisinisss

ayy ayyyy ayyyyy kocıskom cok sanslıymıs sekerler yaaa
bırde ona sormak lazım amaaa:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
sızın sonuclar neler haydı bakalım

bulmamis lazim
mesela bana yardim edebilirsiniz cuma gunu sebebi hayatimla ilk yildonumumuz ama ben hala hediye almadim. hediye konusunda siradisi onerilerde bulunabilirmisinisss

heeee valla seker yaa sıradısı bır onerıCADIARZUCADIARZUCADIARZU
ay benımkı teknolojı manyagı oldugundan bana aldıklarıda ona aldıklarımda hep teknolojık hedıyeler.
senden guzel hedıyemı var bebegım yaaaa.aksama yaparsın bır guzellık soyle sık bır sofradan sonra mum ısıgında:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Korkunun olduğu yerde aşk yoktur. Cesarettir sevmek.
Düzenlere,oyunlara,kötülüklere meydan okumaktır. Sevmek; uzaklaşmaktır yalandan,bencilliği hiçe saymaktır.
Bir başka açıdanda inanmaktır sevmek. Gerçekten inanmaktır, tümden inanmaktır.
ınsan sevince; sevdiğine bütün varlığı ile teslim olmamışsa,yeteri derecede sevmemiş demektir.
Ve ona kayıtsız şartsız inanmıyorsa,sevgiden bahsetmeye bile hakkı yoktur.
Kıskançlık inancımızın bütünlüğü ölçüsünde besler aşkı. Şüpheyse öldürür.Şüphenin olduğu yerde inancın yeri olmaz. Sevgiden bahsedilemez orada.
Kıskançlıksa; kutsal bir duadır,dudağında sevenlerin. Sevmek; var olmaktır bir bakıma,derinden bakılınca yokluğa benzer.
Sevmek bütünlenmektir. Çok seven eksildiğini zanneder,oysa artmaktadır
sevmek,çoğalmaktır.
Çevrenin gözlerimizden silinmesi, önce bir eksilme hissi verir insana. Fakat o her şeyimizi varlığı ile doldurdukça arttığımızı anlarız.
O bir tek kazanç,bütün kayıplarımıza bedeldir. Bir an gelir; her şeyi onunla değerlendirmeye başlarız. O bugün mutluysa yaşamak güzeldir. Kabımıza sığmayız. Şarkılar söylemek gelir içimizden. O kederliyse ,gözlerimizde herşey kederlidir artık. Bütün güzellikler bir bir yitirirler anlamlarını. O anlarda ölümü düşünürde,yine ölemeyiz kurtulamamak için.
Yanmaktır,tutuşmaktır sevmek ve yaşadıkça hiç sönmemektir.
Dinle sana sevmenin ne olmadığını söyleyeceğim önce. Ne olduğunu sonra anlayacaksın.
Dinle, sevmek alış veriş değildir. Geometri değildir,aritmetik değildir. En değerli şeydir belki,ama karşılığında hiçbir şey alınmaz. Karşılıksız bir çeke atılmış kuru bir imza değildir sevmek.ıskambil kağıdı değildir,zar değildir,bir dilim değildir,hesap pusulası değildir sevmek. Sevginin bedeli yine sevgiyle ödenir,altınla değil.
Sevilmekse; sevmenin mükafatıdır ancak,karşılığı değil. Bir sevgiye eş bir başka sevgi olamaz. Çünkü her sevgi birbirinden büyüktür.
Sevgi tartılamaz, sevgi ölçülemez. Sevgi; gram değildir, mesafe değildir. Derinlik sanırsınız,yüksekliktir o. Sevgi; dudak değildir,göz değildir,saç değildir. Sandalye değildir sevgi,yatak değildir, çarşaf değildir. ıçki değildir,içemezsiniz fakat herşeyden güzeldir sarhoşluğu.
Geçip karşısına seyredemezsiniz,manzara değildir,tablo değildir,heykel değildir.
Okuyamazsınız kitap değildir. Bilmece değildir,çözemezsiniz.
ıstesenizde içinizden atamazsınız.
Kan değildir,kesip damarınızı akıtamazsınız.
Siz ağladıkca o güçlenir içinizde.
Akmaz, gözyaşı değildir.
Kuş değildir uçmaz,
çiçek değildir koklanmaz.
Bitmez çile değildir.
Ne desen o değildir sevmek. ALINTIDIR...

bulmamis lazim

canım aklım hiç öyle sıradışı hediyelere çalışmaz
ben her zaman gömlek kazak tarzı hediyeler alıyorum
ama miniğiminde dediği gibi senden güzel hediyemi olur eşine canımkaydirigubbakcemile3eminim oda öyle düşünüyodur:utangac:

miniğim test ettim onayladım canım a lar çoğunluktakaydirigubbakcemile3
yani eşimde şanslı gruba giriyo:roflol:
gerçi ben bunu zaten biliyodum ama dediğin gibi bide ona sormak lazım:roflol:

heeee valla seker yaa sıradısı bır onerıCADIARZUCADIARZUCADIARZU
ay benımkı teknolojı manyagı oldugundan bana aldıklarıda ona aldıklarımda hep teknolojık hedıyeler.
senden guzel hedıyemı var bebegım yaaaa.aksama yaparsın bır guzellık soyle sık bır sofradan sonra mum ısıgında:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

tatlim bizim tek tatil gunumuz cuma ve cumaya denk geliyo suprisi sabah kalkinca yapmam lasiimm :utangac::asigim:

EVLİLİK KARARI

Genç bir erkeğin dört kız arkadaşı vardı ve bir türlü hangisiyle evleneceğine karar veremiyordu. En sonunda doğru kararı verebilmek için bir test yapmaya karar verdi. Her birine 1000$ verdi ve "bu parayı istediğiniz gibi harcayın" dedi..

Birinci kız arkadaşı kendisine yeni elbiseler ve ayakkabılar aldı, kuaföre ve güzellik salonlarına gitti. Genç erkeğe geri geldiğinde şöyle dedi:
- Senin için en güzeli ben olmak istiyorum, çünkü seni seviyorum!"

İkinci kız arkadaşı ise genç erkeğin tuttuğu takımın iki kombine biletini,en sevdiği türden bir suru video CD ve bir ay yetecek bira ile geri geldi ve şöyle dedi:
- Bunlar senin için aldığım hediyeler, eminim seni mutlu edecektir, senin mutlu olmanla bende mutlu olacak.

Üçüncü kız arkadaşı ise bu parayla iyi bir yatırım yaptı ve kısa bir sure içersinde para kendini ikiye katladı ve bu parayı da çeşitli yatırım alanlarında kullandı. Genç adama geri gelerek şöyle dedi:
- Bana verdiğin parayı birlikte yaşayacağımız mutlu bir gelecek için çoğalttım, çünkü seni
seviyorum!

Dördüncü kız arkadaşı ise bu paranın bir kısmıyla bir sürü kitap aldı, kalan kısmıyla ise fakirlere yemek dağıttı. Genç adama geri gelerek söyle dedi:
- Verdiğin paranın bir kısmıyla sana layık olabilmek için bir sürü kitap aldım diğer kısmıyla ise senin adına fakirlere yemek dağıttım.

Genç erkek dört kız arkadaşının yaptıklarından çok etkilenmişti. Karar vermek için epey bir süre düşündü düşündü..... Düşündü.....

Ve sonunda büyük memeli olanla evlenmeye karar verdi...ALINTIDIR....

ERKEK SEKERLER NE DIYIM ISTE ADI USTUNDE :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

canim cok guzel bi paylasim olmus diger topic teki arkadaslarlada paylascam bunu musadenles

sagolasın canım benım
ay nedemek sekerım tabıkı musade senın yafrummm:roflol::roflol::roflol:

miniğim test ettim onayladım canım a lar çoğunluktakaydirigubbakcemile3
yani eşimde şanslı gruba giriyo:roflol:
gerçi ben bunu zaten biliyodum ama dediğin gibi bide ona sormak lazım:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bosver sorma anam senınkının her lafa cevabı var:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
testle ıdare edelım mutlu olalım demı :roflol::roflol::roflol:

tatlim bizim tek tatil gunumuz cuma ve cumaya denk geliyo suprisi sabah kalkinca yapmam lasiimm :utangac::asigim:

heee olmaz cuma mubarek gun:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ya misirdan ben de aynı şeyi düşünüyorum ilk evlilik yıldönümüz napsam diye karar veremiyorum
evlilik yıldönümümüz pazar günü eşimin çalıştığı gün ama cumartesi kutlayabiliriz
sonraki çarşamba da benim doğum günüm

ya misirdan ben de aynı şeyi düşünüyorum ilk evlilik yıldönümüz napsam diye karar veremiyorum
evlilik yıldönümümüz pazar günü eşimin çalıştığı gün ama cumartesi kutlayabiliriz

canım evlilik yıldönümün ve doğum günün şimdiden kutlu olsun

EVLİLİK KARARI

Genç bir erkeğin dört kız arkadaşı vardı ve bir türlü hangisiyle evleneceğine karar veremiyordu. En sonunda doğru kararı verebilmek için bir test yapmaya karar verdi. Her birine 1000$ verdi ve "bu parayı istediğiniz gibi harcayın" dedi..

Birinci kız arkadaşı kendisine yeni elbiseler ve ayakkabılar aldı, kuaföre ve güzellik salonlarına gitti. Genç erkeğe geri geldiğinde şöyle dedi:
- Senin için en güzeli ben olmak istiyorum, çünkü seni seviyorum!"

İkinci kız arkadaşı ise genç erkeğin tuttuğu takımın iki kombine biletini,en sevdiği türden bir suru video CD ve bir ay yetecek bira ile geri geldi ve şöyle dedi:
- Bunlar senin için aldığım hediyeler, eminim seni mutlu edecektir, senin mutlu olmanla bende mutlu olacak.

Üçüncü kız arkadaşı ise bu parayla iyi bir yatırım yaptı ve kısa bir sure içersinde para kendini ikiye katladı ve bu parayı da çeşitli yatırım alanlarında kullandı. Genç adama geri gelerek şöyle dedi:
- Bana verdiğin parayı birlikte yaşayacağımız mutlu bir gelecek için çoğalttım, çünkü seni
seviyorum!

Dördüncü kız arkadaşı ise bu paranın bir kısmıyla bir sürü kitap aldı, kalan kısmıyla ise fakirlere yemek dağıttı. Genç adama geri gelerek söyle dedi:
- Verdiğin paranın bir kısmıyla sana layık olabilmek için bir sürü kitap aldım diğer kısmıyla ise senin adına fakirlere yemek dağıttım.

Genç erkek dört kız arkadaşının yaptıklarından çok etkilenmişti. Karar vermek için epey bir süre düşündü düşündü..... Düşündü.....

Ve sonunda büyük memeli olanla evlenmeye karar verdi...ALINTIDIR....

ERKEK SEKERLER NE DIYIM ISTE ADI USTUNDE :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

inanilmaz gercekci bir paylasim :roflol:kaydirigubbakcemile3

sagolasın canım benım
ay nedemek sekerım tabıkı musade senın yafrummm:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bosver sorma anam senınkının her lafa cevabı var:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
testle ıdare edelım mutlu olalım demı :roflol::roflol::roflol:

heee olmaz cuma mubarek gun:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

anacim napimm tek izin gunu cumaa :utangac:

tatlim sevgililer gununude persembeden kutlamistik bis:utangac:
ole tatil gunlerine denk getiriyos herseyi
isin eglenceli tarafi 27 si evlilik yildonumumuz 30 u da benim dogum gunum kaydirigubbakcemile3

Back
X