O Artık Nişanlı :)

elbisen çok değişik..sana da çok yakışmış canım..Allah tamamına erdirsin inş. mutluluğunuz daim olsun

bu arada resmdeki yüzleri görünce bi anda ürperdim kaydirigubbakcemile3

tesekkur ederim arkadaslar.. kızlar napim dost var düşman var resimdeki yuzleri ondan karaladım

fotolar çok güzel canım allah tamamına erdirin inşaallah canım elbiende çok şıkmış

tebrikler:) Allah tamamını erdirsin yanlız o son resimde en soldaki beyin gözlerini niye karalamadın? sadece merak:)

Allah tamamına erdirsin, geçen sene aynı gün benimde nişanım olmuştu şimdi çok mutlu bir evliliğim var. Dilerim sende çok mutlu olursun.

mutluluklar dilerim ,saç rengin çok hoş sana da gitmiş ama elbiseyi görünce hayal kırıklığına uğradım ,hoş bir hatuna benziyorsun elbisen güzelliğini resmen baltalamış sana daha çok yakışan bir elbise seçebilirdin ,elbiseni hiç beğenmedim umarım gelinliğinde de bu tip hatalar yapmadan güzelliğini ortaya çıkarak tercihlerde bulunursun ,elbise önemli değil önemli olan mutluluk ...bir ömür boyu mutluluklar

mutluluklar dilerim .aa hatırladım bu kıyafeti eklemiştin daha önce degilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…