• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o an öldüm öldüm dirildim

canim benim yaaa gecmis olsun niye böyle bisey olmus ki acaba neden birden nefesi kesilmis ay o anda ben olsam kesin ben de bayilirdim

canım benim ya çok kötü bir şey şuan benim bile yani ayaklarımın bağı çözüldü bazen kızım yemek yerken genzini aldırıyor hık hık felan yapıyorda o bile beni öldürüyor .....ALLAH KORUSUN BEBEKLERİMİZİ ....

CANIM NEKADAR KORKUNÇ BİŞEY ALLAH KORUSUN ....:teselli:
aynının benzerini bende yaşaddım canım..elimde malesef 2 kez havale geçirdi meleğim..o kadar kötü oluyo ki insa..paniklemeyin sakin olun diyolar ama olunacak gibi değilki..hastaneye nasıl koştuğunuzu tahmin edebiliyorum..
eşim pijamalarla ben terlikle..evden nasıl çıktığımızı bilmedik...ödümüz koptu..allahım bi daha yaşatmaz inş..hiç bi anneye böyle şeyleri.
yine olurmuymuş peki canım..inş olmaz..dr.a sordunuzmu

geçmiş olsun.gülerken katılırmış(nefes alamama) bebekler.annanem bana hep fazla güldürme diye tembih ediyor.Allah korumuş bebeğini.

okurken tüylerim ürperdi.çok üzüldüm.gözlerimin önüne geldi o an.Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin inşallah.Allah bebişinizi size bağışlasın..

çokkk geçmiş olsun iyi atlatmışsınız, büyükler hep derler ya çok güldürme, gıdıklama, katılır çocuk diye bir bildikleri var işte, Allah beterinden korusun canım

çok gecmiş olsun cnm allah bidaha yasatmasın o an kendimi koydum yerine gözlerim doldu düşünmesi bile kötü
allah kimseye evlat acısı yasatmasın

Çok büyük geçmiş olsun okurken bile tüylerim diken diken oldu sizin neler yaşadığınızı düşünemiyorum artık.rabbim tüm bebişleri korusun.

eskiler hep söyler bebegi çok aglatmayında güldürmeyinde derler nefesi kesilir çatlar derler. geçmiş olsun yüzündeen gülücükleri eksik olmasın çocuklarımızın

çok geçiş olsun canım ya okurken çok kötü oldum allahım bebeklerimizin acılarını yaşatmasın bizlere inş.

Benzer bir olayı kızım 1,5 aylıkken bende yaşadım.
bizim ki banyo yaptırıken ağzını kilitlemiş ve nefes alamadı.
gitti bayıldı kucağımda.
Hemen aldım annemden ve ağzını açtım nefes almaya başlayınca kendine geldi.
Hayatımın belki en kötü günüydü.
soğuk kanlı davranmasaydım bebeğim şimdi yoktu belki de.

Allah yavrularımıza uzun ve sağlıklı ömürler versin. Size de çok çok geçmiş olsun.

büyük gecmis olsun kiyamam ya
allah korumus cok sükür ve yardimciniz olmus oglusunun koruyucu melegi varmis cok sükür
allahim kimseye evlat acisi vermesin insallah

Back