• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o an öldüm öldüm dirildim

çok geçmiş olsun size..
hakikaten çok zor bişey olsa gerek..
bebekler oldukça hassaslar gerçekten..
yine de tekrarlanır gibi olsa bile detaylı bir tetkik yaptırın derim..
siz eminim anne olarak çok daha fazlasını yaptırırsınız zaten..
allah bir daha yaşatmasın inşallah..

arkadaşım çok geçmiş olsun.bence bebeğini başka bir doktora götür.çünkü ben hiç duymadım gülerken nefes kesilmesini.

doktor tetkiklerini yaptı allaha şükür birşey çıkmadı.fazla gülünce nefes alamamış hafif şoka girmiş.şimdi gayet iyi oynuyo,gülüyo şükür

çok geçmiş olsun canım allah birdaha böyle kötü olaylar yaşatmasın inşallah.ama aklıma takılan şu oldu benim oğlumda oyun oynarken çok güler.zoraki susturrum.korkarım sanki birşey olacak gibi.acaba fazla gülmek kalbi falanmı zorluyor yada vücuda başka ters reaksiyonmu veriyorda böyle oluyor.sen yine etraflıca bi dra göster canım bebişini.yine çok geçmş olsun canım

Esteda cok uzuldum cok kotu bi an senin icin cok buyuk gecmis olsun,,Allah korumus,,umarim bi daha boyle biseyi hic yasamazsin,benimde 6 aylik bi kizim var ilk 3 ay beslenirken sik sik bogulup bayginlik gecirircesine tikaniyodu,,doktorum bi problem olmadigini soylesede ben baska doktora gittim,,iyi ki de gitmisim,,boyle bi seyi bi daha hic yasamamani diliyorum..doktor icini rahatlatacak bi sonuc soyledimi,,

canım cok gecmıs olsun senı o kadar ıyı anlayabılıyorumkı 2 kere basımıza geldı ama benım kızımın aglarken neresı kacıyordu 5 aylıkken olmustu dr a gıttık ekg eeg tahlıller hersey yapılmıstı demır eksıklıgınden oluyormus kan ılacı kullandık gectı allah bır daha gostermesın oyle bır durumda hemen balkona cıkarın demıstı dr bırde yuzune uflemek kendıne getırıyormus.allah boyle seyler yasatmasın bebıslerımıze saglık sıhhat uzun omur versın.

doktor tetkiklerni yaptırdı kalbine falan baktı iyi dedi boynunda kilitlenme varmı,ellerine,gözlerine,hareketlerine baktı sonuçlarıda temiz çıktı.ama ben yinede başka doktora götürürüm en azından ikinci kontrolü yapılmış olur.

canım cok gecmıs olsun senı o kadar ıyı anlayabılıyorumkı 2 kere basımıza geldı ama benım kızımın aglarken neresı kacıyordu 5 aylıkken olmustu dr a gıttık ekg eeg tahlıller hersey yapılmıstı demır eksıklıgınden oluyormus kan ılacı kullandık gectı allah bır daha gostermesın oyle bır durumda hemen balkona cıkarın demıstı dr bırde yuzune uflemek kendıne getırıyormus.allah boyle seyler yasatmasın bebıslerımıze saglık sıhhat uzun omur versın.

evet bizde yüzünü yıkayıp balkona çıkardık şok etkisi yaptı hava birazda esiyodu soğuk suylada yıkanyınca kendine geldi

çok çok geçmiş olsun. okurken tüylerim diken diken oldu. Allahım korusun bütün bebekleri. benim bebişimide gülerken hıçkırık tutuyor ama duymamıştım böyle olduğunu. genelde ağlarken olur. neler yapılması gerektiğini paylaştığın içinde çok teşekkürler. Allahım bir daha yaşatmasın böyle kötü anları.

Geçmiş olsun canım Alklah tekrarını göstermesin. Dediğin giib o an insanın aklına neler gelir...

ah canım benim kıyamam ya Allah bir daha yaşatmasın bebekleri fazla güldürmemek lazım sanırım. benim oğlumun adı da batuhan olacak. Allahım herkesin yavrusunu korusun

Canım çok ama çok geçmiş olsun...İnsan bebeği sözkonusu olduğunda çok savunmasız kalıyor..Ben güldürürken ya da gıdıklarken bile aman çok gülmesin katılmasın diye herkesi uyarıyorum.allah hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin..

çok geçmiş olsun canım.tüylerim diken diken oldu okurken.allah kimseye yasatmasın,çok dikkatli olmak lazım.soğuk kanlı davranmanız da çok güzel..

geçmiş olsun canım ya üzüldüm valla allah bi daha yaşatmasın böyle korkuyu
kıyamam bebişime

okurken gözyaşlarımı tutamadım Allah evlatlarımızın acısını göstermesin

Back