• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o an öldüm öldüm dirildim

Amin cnm Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın annelik nasıl bir duygu o onda kimbilir neler yaşadın bebk işte benimde yeğenim doğduğundan beri her ağladığında morarıyordu sesi keslip katılıyordu yanımda çok oldu her oluşunda hepinizin eli ayağı titriyordu şimdide ağlatmayalım diye her dedğini yaptık şımarık oldu Allah'a şükür 3 yaşına geldi ve düzeldi çok aşırı cnı yanmayınca katılmıyor

geçmiş olsun canım gerçektende annelik böyle bir şey.Bugün tv de annenin çocuğunu iyileştirmek için yaptıklarını anlatan bir film izledim tüylerim ürperdi gözyaşlarına boğuldum.Önceleri böyle değildim annelik beni pimpirikli yaptı.

akşamüstü eşim geldi bebişimizle oynamaya başladı bende yemeği hazırlıyodum babalı oğullu kahkalar uçuşuyo oynuyolar birbirleriyle sonra sesleri kesildi birden içeri girdim ne göreyim bebğim nefes alamıyo gözleri kaydı eşime ne oldu birden diyerek kucağıma aldım bebeğimi kucağımda kafası düştü bayıldı.o an neler geçti aklımdan anlatamam dedim öldü nefes alamıyo gitti bebeğim titremeye başladım dizlerimin bağı çözüldü. eşim aldı hemen bebeği kucağımdan salladı banyoya koşup yüzünü yıkadı kendine gelir gibi oldu balkona çıkardık yavaş yavaş kendine gelmeye başladı içeri girdik tekrar bayıldı ama ben ağlıyorum bebğim ölüyo diye. hemen hastaneye gittik doktor baktı gülerken birden nefesi kesilmiş dedi iyice muayene etti bekletti bizi çok şükür evimizdeyiz şu an uyuyo bebeğim.hala gözümün önünden gitmiyo o hali kızlar çok kötü bir şey o an çok çaresiz hissettim kendimi ona birşey olursa ben nasıl yaşarım diyodum.Allah kimseyi evlat acısıyla terbiye etmesin.

Çok geçmiş olsun benimde başıma buna benzer birşey geldi, hastanede doğum yaptığımın 2. günü bir anda bebeğim morardı, teyzemin kucağındaydı, tükürğü aspire olmuş dediler.Öyle fena oldum ki, hala atamadım üzerimden o korkuyu, ya yine olursa diye endişeliyim hep...Seninkini iyice bir araştırtsaydın normalde güldüğünden fazlamı gülüyordu ki bayıldı?Çok geçmiş olsun...

Çok geçmiş olsun benimde başıma buna benzer birşey geldi, hastanede doğum yaptığımın 2. günü bir anda bebeğim morardı, teyzemin kucağındaydı, tükürğü aspire olmuş dediler.Öyle fena oldum ki, hala atamadım üzerimden o korkuyu, ya yine olursa diye endişeliyim hep...Seninkini iyice bir araştırtsaydın normalde güldüğünden fazlamı gülüyordu ki bayıldı?Çok geçmiş olsun...

evet babası gıdıklıyodu demekki fazla gıdıklamış oda gülmekten bayıldı herhalde şimdi iyi bebeğim ya Allaha şükürler olsun:nazar::nazar::nazar:

akşamüstü eşim geldi bebişimizle oynamaya başladı bende yemeği hazırlıyodum babalı oğullu kahkalar uçuşuyo oynuyolar birbirleriyle sonra sesleri kesildi birden içeri girdim ne göreyim bebğim nefes alamıyo gözleri kaydı eşime ne oldu birden diyerek kucağıma aldım bebeğimi kucağımda kafası düştü bayıldı.o an neler geçti aklımdan anlatamam dedim öldü nefes alamıyo gitti bebeğim titremeye başladım dizlerimin bağı çözüldü. eşim aldı hemen bebeği kucağımdan salladı banyoya koşup yüzünü yıkadı kendine gelir gibi oldu balkona çıkardık yavaş yavaş kendine gelmeye başladı içeri girdik tekrar bayıldı ama ben ağlıyorum bebğim ölüyo diye. hemen hastaneye gittik doktor baktı gülerken birden nefesi kesilmiş dedi iyice muayene etti bekletti bizi çok şükür evimizdeyiz şu an uyuyo bebeğim.hala gözümün önünden gitmiyo o hali kızlar çok kötü bir şey o an çok çaresiz hissettim kendimi ona birşey olursa ben nasıl yaşarım diyodum.Allah kimseyi evlat acısıyla terbiye etmesin.

:1shok::1shok::1shok:çoooook geçmiş olsun.amin,rabbim bebeklerimizi korusun.

amin kızlar emzirirken bile korkuyorum bazen hızlı çekiyo memeyi hemen çıkarıyorum nefesi gittimi diye.uyurken yanındayım hepherhalde üstümden baya bir zaman atamıcam

çok çok geçmiş olsun güzelim ya bu çocuklar zaten annenin aklını almasa olmuyorr ya allah korusun
bebek olunca daha zor insanın gözü üstünde oluyor allah şükür ki bebeğin iyiymiş

geçmiş olsun canım. bizimkide çok gülünce hep hıçkırık tutuyo geçmek bilmiyor.
bir daha tekrarlamaz umarım

tuylerım dıken dıken oldu tahmın edebılıyorum korkunu.ama sımdı ıyıymıs bak gecmıs olsun.

cnm benim oğlum idrar yolları enfeksiyonu geçirdi hastanede kaldık bizimle aynı odada kalan çocukta öyle olmuş oda ağlarken sizin bebek gibi olmuş doktor olabilir gülerken yada ağlarken böyle şeyler dedi önemli birşey değil yani ama sen yinede bebeğini yalnız bırakma acil şifalar diliyorum

evet bu her bebege olabilir bebekler ve kücük cocuklar fazla gülünce veya aglayinca bayilabilir,nefeslerini yetiremiyorlar hatta halk arasinda katilmak denir..gercek katilmak bebeklerde bu sekilde olur..dikkat etmek lazim..annem bizim kücük kardeslerimizi fazla güldürümemize izin vermezdi katilir diye sonra anladim bunun ne oldugunu..
gecmis olsun...

allah korumuş canım verilmiş sadakanız varmışş.ama böyle durumlarda yüze soğuk su çarpmak ne kadar doğru onu bilmiyorum bir dr sormak gerek..allah yavrunuzu size bağışlamışş..

okurken gözlerim doldu
allah hepimizinkinide korusun
bu gün ben de buna benzer bisi yasad1m
besiginde uzun lurdele var yataktan sall1yabiliyim diye
içeri bi girdim kurdele boynuna dolanmis aklim çikti
bazen diyorum gerçekten allah meleklerimizi koruyor

aynının benzerini bende yaşaddım canım..elimde malesef 2 kez havale geçirdi meleğim..o kadar kötü oluyo ki insa..paniklemeyin sakin olun diyolar ama olunacak gibi değilki..hastaneye nasıl koştuğunuzu tahmin edebiliyorum..
eşim pijamalarla ben terlikle..evden nasıl çıktığımızı bilmedik...ödümüz koptu..allahım bi daha yaşatmaz inş..hiç bi anneye böyle şeyleri.
yine olurmuymuş peki canım..inş olmaz..dr.a sordunuzmu

Back