sakın takipdeeenn ayrılma bacımm senn 5 tanee basarısız asılamadan sonraa
cok zor gidicem tüp bebeege ya bakalı hayırlısıı
gide gelee beni kadrolu bi hemsire bagri yapsalar ii olacakk
bende yapmıstım cnm sut buharını bende de ıse yaramadıı
biz mi beceremedik acabaa ben okumustum içinden birsey akıormus tencereleri ble atmıslar o kadar kötü die yazmıslrdıı
hic birsey cıkmadı ben yaptıgım daa
ne gzel olur ..hem tüp bebek tedavısınde gıt gel zorlanmazdın :)) sımdı devlette kaça patlıyo
2000 bini diee duydum canım özelee 6000 veremicegime göre
dogru dıyosun cnm ınsanı epey bı zorluyo Allah klaylık versın hepımıze
aminn canım benim benim hem maddii hemde manavii yönden zorlanıoruz
ben yatıorum neslimmm ii gecelerr sana daa
merhaba canım hos geldin aramızaa :) sende bebiş istiyrsun
Arkadaslar selam bende varim nasilsiniz? Ozlemisim sizi ama meriyi goremedim sanki
evet canım bende ıstıyorum 2 bucuk yıldır evlıyım hiç korunmadıgımız halde hala bi gelişme yok inş bu ay bi sonuc alırız tedavıye baslıyoruz :)
hemen müjde almanız dileklerimle tünaydın.........................
inşallah cabuk sonuc alırsın canımm
bi sorun var mı peki eşin de yada sendee
5 ay önce esimde vardı sorun varıkosel amelıyatı olmustuk sımdı cok şükür ii sperm sayıları normalın yuksegınde cıktı bende hıc bır sorun yokken suan da bende sorun cıktı yumurtlama sorunu yasıyormusum bu ay adet donemımde yumrtlama tedavısıne baslıcaz ıns
Iyiyim canim sag olasin, niye gelmeyec ki meri kk-da var mi profili?selam canım hoş geldin nasılsınn bende özledim senii :))) meryemm bi sure daha gelmiyecek sanırımm
bende seninle aynı dertlerden muzdaribim:26::26: benim eşimde 1 yıl önce varikosel oldu.bende de polikistik var,yumurtalarım ilaçla anca gelişiyo..geçen ay çatlatma iğnesi yaptırdım...olmadı malesef bu ayda 1 tane yumurtan var dedi.iğne vermedi...Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor..tedavi süreci çok yoruyor insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?