O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sakın takipdeeenn ayrılma bacımm senn 5 tanee basarısız asılamadan sonraa
cok zor gidicem tüp bebeege ya bakalı hayırlısıı
gide gelee beni kadrolu bi hemsire bagri yapsalar ii olacakk

ne gzel olur ..hem tüp bebek tedavısınde gıt gel zorlanmazdın :)) sımdı devlette kaça patlıyo

bende yapmıstım cnm sut buharını bende de ıse yaramadıı

biz mi beceremedik acabaa ben okumustum içinden birsey akıormus tencereleri ble atmıslar o kadar kötü die yazmıslrdıı
hic birsey cıkmadı ben yaptıgım daa

Arkadaslar selam bende varim nasilsiniz? Ozlemisim sizi ama meriyi goremedim sanki

evet canım bende ıstıyorum 2 bucuk yıldır evlıyım hiç korunmadıgımız halde hala bi gelişme yok inş bu ay bi sonuc alırız tedavıye baslıyoruz :)

inşallah cabuk sonuc alırsın canımm
bi sorun var mı peki eşin de yada sendee

inşallah cabuk sonuc alırsın canımm
bi sorun var mı peki eşin de yada sendee

5 ay önce esimde vardı sorun varıkosel amelıyatı olmustuk sımdı cok şükür ii sperm sayıları normalın yuksegınde cıktı bende hıc bır sorun yokken suan da bende sorun cıktı yumurtlama sorunu yasıyormusum bu ay adet donemımde yumrtlama tedavısıne baslıcaz ıns

bende seninle aynı dertlerden muzdaribim:26::26: benim eşimde 1 yıl önce varikosel oldu.bende de polikistik var,yumurtalarım ilaçla anca gelişiyo..geçen ay çatlatma iğnesi yaptırdım...olmadı malesef bu ayda 1 tane yumurtan var dedi.iğne vermedi...Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor..tedavi süreci çok yoruyor insanı

selam canım hoş geldin nasılsınn bende özledim senii :))) meryemm bi sure daha gelmiyecek sanırımm
Iyiyim canim sag olasin, niye gelmeyec ki meri kk-da var mi profili?

Zeynepcim nasilsin ? Canim neden asilama denemiyorsunuz?

Buzin nerdesinnnnnnn nasılsınn :) branca ursului arayışındayım. Aranızda bunu kullanan deneyen oldu mu kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…