- 2 Ocak 2012
- 9.907
- 393
- 413
Buzin nerdesinnnnnnn nasılsınn :) branca ursului arayışındayım. Aranızda bunu kullanan deneyen oldu mu kızlar
selam canım buradayım ama neden bahsediyorsun anlamadım ben:26::26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buzin nerdesinnnnnnn nasılsınn :) branca ursului arayışındayım. Aranızda bunu kullanan deneyen oldu mu kızlar
Iyiyim canim sag olasin, niye gelmeyec ki meri kk-da var mi profili?
Zeynepcim nasilsin ? Canim neden asilama denemiyorsunuz?
selam canım buradayım ama neden bahsediyorsun anlamadım ben:26::26:
forumlarda bi ara romanyadan getirtilen, kullanıp hamile kalanlarında olduğu tavşancıl otu tentürü cnm kafayı ona taktım sabahtan beri bakıyorum ama tr de satışı yokk (( offf
bende seninle aynı dertlerden muzdaribim:26::26: benim eşimde 1 yıl önce varikosel oldu.bende de polikistik var,yumurtalarım ilaçla anca gelişiyo..geçen ay çatlatma iğnesi yaptırdım...olmadı malesef bu ayda 1 tane yumurtan var dedi.iğne vermedi...Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor..tedavi süreci çok yoruyor insanı
amin arkadasım Rabbim en yakın zaman da önce karnımıza sonrada kucagımıza bı melek versın
anladım canımm amalıyat işini ne yaptınn olacakmısın:26::26:
İyiyim canim..sen nasılsın?doktorum 1 yıl bekleyelim dedi.bekliyoruz bakalim.Iyiyim canim sag olasin, niye gelmeyec ki meri kk-da var mi profili?
Zeynepcim nasilsin ? Canim neden asilama denemiyorsunuz?
Amin inşallah en yakın zamanda..amin arkadasım Rabbim en yakın zaman da önce karnımıza sonrada kucagımıza bı melek versın
Canım dr fsh yüksek yaşına göre dedi amh testi yaptır sonucu al gel ona göre bakalım dedi. Test özelde cok pahalı. Ünv hastanesi inf bölümünden randevu aldım yarın gidip dr.dan rica edicem orada yaptırmaya çalışacagım sonucla birlikte doktora gidince belli olcak.
Dr dediki rahim filmi yapalı 1 yıl olmuş yeniden yapabiliriz ona görede laparoskopi icin karar veririrz ddedi sonucunu al gel konusalım dedi kafam karıstı.
sende durumlar ne:26:
Huhuuu bacılar ben geldim,nasılsınız?
hosgeldin arkadasım
ayyyy ege ye gidicen demiiii infet bende oraya gidiorummm
ben amalhat olalı 2 sene oldu canım üzerine 5 asılama yassadım tabi kii tutmadıı
beni ordan gönderdiler artıktüp bebegee ama daha yaptırmayı düşünmüorum
yasın kaç
Hoşbuldum canım.nasılsın?
Bende iyi olcam,evdeki biraz daha az konuşursa ))hoş geldin canımm iiyiim ben sen nasılsnn
İnşallah...güçlü olmaktan.güçlü görünmekten başka ne çaremiz var ki..Rabbim herkese gönlüne göre versinİyiyim canım sağol herseye rağmen iyi olucaz güçlü olucaz bizde anne olcazzzz Allah'ın izniyle
cnm 9 eylülden infetlte bölümnden randevu aldım benden amh testi istemesini rica edicem . Özelde bu test cok pahalı. İnsallah vicdanlı bi dr çıkar da hallederim şu amh testini. Ege'de inf bölümüne internet randevusu yoktu. Sen egede kime gidiyodun. 5 aşılama çok yıpratıcı olmalı ( ne kadar ara verdin ? 26 cnm yaş
İyiyim canım sağol herseye rağmen iyi olucaz güçlü olucaz bizde anne olcazzzz Allah'ın izniyle
benimm pek umudum kalmadı amaa