O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Iyiyim canim sag olasin, niye gelmeyec ki meri kk-da var mi profili?

Zeynepcim nasilsin ? Canim neden asilama denemiyorsunuz?

zeynep bekleme taraftarı tatlımm senin bebiş nasıl nasıl gidiyor atlattın mı zor zamanlarıı

selam canım buradayım ama neden bahsediyorsun anlamadım ben:26::26:

forumlarda bi ara romanyadan getirtilen, kullanıp hamile kalanlarında olduğu tavşancıl otu tentürü cnm kafayı ona taktım sabahtan beri bakıyorum ama tr de satışı yokk (( offf

forumlarda bi ara romanyadan getirtilen, kullanıp hamile kalanlarında olduğu tavşancıl otu tentürü cnm kafayı ona taktım sabahtan beri bakıyorum ama tr de satışı yokk (( offf

anladım canımm amalıyat işini ne yaptınn olacakmısın:26::26:

amin arkadasım Rabbim en yakın zaman da önce karnımıza sonrada kucagımıza bı melek versın

anladım canımm amalıyat işini ne yaptınn olacakmısın:26::26:

Canım dr fsh yüksek yaşına göre dedi amh testi yaptır sonucu al gel ona göre bakalım dedi. Test özelde cok pahalı. Ünv hastanesi inf bölümünden randevu aldım yarın gidip dr.dan rica edicem orada yaptırmaya çalışacagım sonucla birlikte doktora gidince belli olcak.
Dr dediki rahim filmi yapalı 1 yıl olmuş yeniden yapabiliriz ona görede laparoskopi icin karar veririrz ddedi sonucunu al gel konusalım dedi kafam karıstı.
sende durumlar ne:26:

Iyiyim canim sag olasin, niye gelmeyec ki meri kk-da var mi profili?

Zeynepcim nasilsin ? Canim neden asilama denemiyorsunuz?
İyiyim canim..sen nasılsın?doktorum 1 yıl bekleyelim dedi.bekliyoruz bakalim.
amin arkadasım Rabbim en yakın zaman da önce karnımıza sonrada kucagımıza bı melek versın
Amin inşallah en yakın zamanda..

asagıdaki bayanlar iii aksamlar nasılsınız

ayyyy ege ye gidicen demiiii infet bende oraya gidiorummm
ben amalhat olalı 2 sene oldu canım üzerine 5 asılama yassadım tabi kii tutmadıı
beni ordan gönderdiler artıktüp bebegee ama daha yaptırmayı düşünmüorum

yasın kaç

cnm 9 eylülden infetlte bölümnden randevu aldım benden amh testi istemesini rica edicem . Özelde bu test cok pahalı. İnsallah vicdanlı bi dr çıkar da hallederim şu amh testini. Ege'de inf bölümüne internet randevusu yoktu. Sen egede kime gidiyodun. 5 aşılama çok yıpratıcı olmalı ( ne kadar ara verdin ? 26 cnm yaş

hoş geldin canımm iiyiim ben sen nasılsnn
Bende iyi olcam,evdeki biraz daha az konuşursa ))
İyiyim canım sağol herseye rağmen iyi olucaz güçlü olucaz bizde anne olcazzzz Allah'ın izniyle
İnşallah...güçlü olmaktan.güçlü görünmekten başka ne çaremiz var ki..Rabbim herkese gönlüne göre versin

prof dr teksin cırpan doktorum bi tanıdık sayesindee gittim ben amaliatdan sonra hep ona gittimm pek konusmaz ama işin de ii doktor cok basarılı bencee
daha önce özele gittiim o doktor tahlillleri alsancak devlet hastnesinde yaptırıyordu özelde pahalı diye
amh testi ne ben amalahat oldugum da 25 yasındaydım
bi daha ki ay dosya actırırsam 2 ay içinde 3 ay içinde tup bebege cagırırlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…