O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neslimm pek ii sayılmamm ben yaa hastayım heryerim agrıyor pofff

Evet tüp o kadar tutuyo hemen hemen.bende bugün kocama dedim,2 yıl sonra gideriz İstanbula orda yaptırırız.trabzonda da var ama önceki doktorun büyük şehir de yaptırmanı tavsiye ederim demişti

evet büyük sehirde yaptırman daha ii olabilirr bende ege de deniyim bi kere sansımıı bi daha ki ay açtırcam dosyaa nasipsee bu son sansımı da denemek istiyorum artık

evett canım 2 tane tüp hakkım varmıs 3 cıkacak diee bir söylenti var dı ama kesinleştimi tam bilmiorumm

ziyaretci arkadaslar buyrun gelin sohbet edelim

Hosbuldum kızlar Evet iki İzmir'li olduk :) Yine bebek derdi :) Konustugunuz elma yağını bende duymustum ama denemedim. Tüpler icin. İç çamaşırına sargı bezi yada pamukla koyup altına sıcak su torbası koyup üstüne oturuyorsun. Ayrıca kesme şekere bir damla damlatıp yeniyor diyede duymuştum. Kas ağrısı için masaj yağı olarak lazım diye aldırabilirsiniz kızlar

bende süt buharına oturdum onu denedin mi pekiii bende pek bir işe yaramadıı
bide karanfil ve tane karabiberii sargı bezine sorıp altan koydumm hamile kalan varmıs die duydum amaa
bende oda işe yaramadıı

hayırlısı cnm haberlerını merakla beklıyorum takıpteyım

sakın takipdeeenn ayrılma bacımm senn 5 tanee basarısız asılamadan sonraa
cok zor gidicem tüp bebeege ya bakalı hayırlısıı
gide gelee beni kadrolu bi hemsire bagri yapsalar ii olacakk

bende süt buharına oturdum onu denedin mi pekiii bende pek bir işe yaramadıı
bide karanfil ve tane karabiberii sargı bezine sorıp altan koydumm hamile kalan varmıs die duydum amaa
bende oda işe yaramadıı

bende yapmıstım cnm sut buharını bende de ıse yaramadıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…