inşallah cnm herkesin yüzünü güldürsün...kaç yıldır istıyosun ..anlatmak ıster mısın?
Benim bildiğim kadarıyla da özür sayılıyor neslicim
Hoşbuldum balım iyiyim çok şüküriiyii aksamlarrr cicegimmm hoş geldinnn nasılsınn
Hoşbuldum canım iyiyim saolii akşamlar cnm hoşgeldinnn...iyiyiz şükür sen nasılsın cnm
o zaman kılmaya devam :))
Slm Aminnnnnnnnnnnnnn inşaallah 12 yildir istiyorum ama sorun yok diyo dr lar 2 defa asilama oldum 2 side tutmadi sanirim 1 ciside hemen adet oldum 2cisinde adetimden 6 gun sonra adet oldum cok yikildim 1 sene oluyo asilamayi biraktim 1 hakkimdaha olmasina ragmen yani anlican cnm 12 senedir bekliyorum bebisim olsun die rabbim herkese nasip etsin.
amiiinn canımm inşaallahh sende bebişş istiorsun biz gibi desenee ne kadardır canımm
Slm Aminnnnnnnnnnnnnn inşaallah 12 yildir istiyorum ama sorun yok diyo dr lar 2 defa asilama oldum 2 side tutmadi sanirim 1 ciside hemen adet oldum 2cisinde adetimden 6 gun sonra adet oldum cok yikildim 1 sene oluyo asilamayi biraktim 1 hakkimdaha olmasina ragmen yani anlican cnm 12 senedir bekliyorum bebisim olsun die rabbim herkese nasip etsin.
Hoşbuldum balım iyiyim çok şükür
Hoşbuldum canım iyiyim saol
Evet kılmaya duaya devam
a.s cnm... inşallah cnm bizde yanıp tutusuyoruz aynı dedıgın gıbı bı sorun bı negatıf asılamam var tutmadı o da... beklıyoruz rabbimin izniyle olcak inşallah ..napalım dua edıyoruz sabredıyoruz yerı gelıyo hungur hungur aglıyoruz ...ama elden bısey gelmıyoo rabbim inşallah ol der oluverir....
İnşallah evet bende cok istiyorum bebisim olsun tami tamina 12 yil olduolmuyo bebisim
kızlar bende geldimmm nasılsınız
İnşallah sorun yok evet bizdede sabrediyorum 12 senedir aynen agliyorum her adet oldugumda inşallah olur bebek isteyen herkesin.rabbim cok buyuk diyorum olucak inşallah
İnşallah sorun yok evet bizdede sabrediyorum 12 senedir aynen agliyorum her adet oldugumda inşallah olur bebek isteyen herkesin.rabbim cok buyuk diyorum olucak inşallah
hoşgeldin cnmm iyiyiz şükür sen nasılsınn
kızlar bende geldimmm nasılsınız
hoşş geldiinn canım ben iyiim sükürr gezdim geldim bugünn
sen nasılsınnneler yaptınn
hoşbuldum tatlım bende iyiyim çok şükürr
merhaba cnm seni çok iyi anlıyorum bende 12 yıllık evliyim henüz çocuğum yok inşşş. bizede RABBİM en kısa zamanda anne olmayı nasip eder
senin de o kadar oldumu canımm yaaallahım nasip etsin insaallahh
iyi yapmışsın cnm hava almışsındır bende süpür sil yaptım banyoya girecektim size bi bakayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?