O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşşş geldiinn cannımmm nasılsınn

hoşbuldum cnm iyi diyelim ii olalım.. bebek çalısmaları yaparken yumurtlama dönemınde kanama olması delı edıo benı... gecen aylarda yıne olmustu gıttım smear falan bısey cıkmadı..şimdi bu zamnları degerlendırsem mı degerlendır mesem mı bılemıorummm

Son düzenleme:

bencee baskabi doktora gitt belki bilemiolardır kanamanın nedeninii canımm yaa
tam calısma olması gerekirkenn mii bumu olurr

bencee baskabi doktora gitt belki bilemiolardır kanamanın nedeninii canımm yaa
tam calısma olması gerekirkenn mii bumu olurr

cnm kk da arastırdım..yumurtlama gununde bazı kadınlarda oluyomus..stres hava degısıklı falan..herneyse onlar ben gıbı gıtmısler drlar normal demıs olabılır böle seyler dıye...

cnm kk da arastırdım..yumurtlama gununde bazı kadınlarda oluyomus..stres hava degısıklı falan..herneyse onlar ben gıbı gıtmısler drlar normal demıs olabılır böle seyler dıye...

heee tamm o zamann önemse meyee gerek yokk normal birsey demekkiii
sen kanamm olmadıgı araa devam calısmayaaa

umarım öledir cnm..yerli yersiz olunca sinir oluyorum...bkalım inş kesilir de bende derın nefes alırım..o deıl namazlarımı da dusunuom

aaa evettt amaa
ben sey diee biliorum biz ramazan da kuran okuduk hatırlarsan mukavele mii denior
bi kıs var dı adetii bitmiş ama siprel yüzünden uzuyor yaa hocaa kuran okuyabilirsin demişşti
kız gidip apdest alıp okumustuu hattaa

Banada naaip etsin inşallah rabbim

aslında farkrındayım cnm özür kabul edılıyo ama ..içimde şüphe kalıo ... hatta gıdıp guslendım tekrardan baktım yıne gelmıs... ne yapsam bılemedım ...kılıyım mı o zaman bılemedım

inannn benim hiçç bi bilgim yokk canım benimm ama anlatıgım sey dogru yanii
bizee kuran okutturan hoca dedii canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…