O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet inşallah lafın belını catır catır kıraraız ...bende bugun erken kalktım ondan uyku geldııııııı

sendee neslii gibii aksam yatmaz sabah kalkmazlardansın sanırmm
ögleye kadar uyuyor arkadas(neslii)))
o zaman aksam pardon gece topink siz devre alın canımm

merhaba cnm evet ya uykum gelmiyo alışkanlık oldu artık geç yatıp geç kalkmak ama inanırmısın toplam 5 saat yatmam ben çok uayanıyorum

merhaba cnm evet ya uykum gelmiyo alışkanlık oldu artık geç yatıp geç kalkmak ama inanırmısın toplam 5 saat yatmam ben çok uayanıyorum

uyku düzensizligi cok kötü aslındaa canım bende her saat bası kalkarım böluk uykularım benimde o sorunum var
aydınlık da uyuyamm yatak odam karanlık düşüorda öle saat 10 kadar uyuyorum geneldee

uyku düzensizligi cok kötü aslındaa canım bende her saat bası kalkarım böluk uykularım benimde o sorunum var
aydınlık da uyuyamm yatak odam karanlık düşüorda öle saat 10 kadar uyuyorum geneldee

anladım cnm uykusuzlukta kötü bişey bide benim migrenim var uykusuzkalınca çok ağrım oluyo neyse cnmm ALLAH daha kötüsünden korusun dermansız dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…