O yatağa girince bide ben hemen uyuyabilsemmmbahaneye gerek yokk yataga yatmam yeterlii
Dimiiii amaaaaynen katılıyorum cnm sanaa.....
eeeeeeeeeeeeeeeeeee oyle miiiiii
hadiii size ii sohbetlerr
eeeeeeeeeeeeeeeeeee oyle miiiiii
hadiii size ii sohbetlerr
herkesçikler gitmiş iyi geceler...
Evet herkes dağıldı ama ben burdayım :))
Hoşgeldinnn canımm iyiyim çok şükür sen nasılsın?
ohh sevindim senin adına,tüp bebeğe gidecem diye kafan rahatladı ya ondan :) inşallah tüpe gitmeden normal hamiş kalırsın canım benimmmHoşbuldum cnmm bende iyiyim çok şükür bugün adet oldum inanırmısın gecen aya kadar adet olunca çok üzülüyorumdum şimdi ise tam tersi biran önce olsam mayıs hemen gelse tüpe başlasam diye sabırsızlanıyorum
ohh sevindim senin adına,tüp bebeğe gidecem diye kafan rahatladı ya ondan :) inşallah tüpe gitmeden normal hamiş kalırsın canım benimmm
İnşş. cnm ama ben normal yolla hamile kalabilecegimi hiç zannetmiyorum yada bana öle geliyo
Bellide olmaz kimayısada az kaldı hemencecik geçer zamannn
Rabbim istedikten sonra herşey olur cnmm nisanda adet olunca gidecem tahlil falan yapılacak mayıstada başlayacaz inş. bi aksilik çıkmazsa sayılı gün cnm geçer
Evet aynen öyle..bi aksilik çıkmaz umarım herşey takır takır ilerler ve bize güzel haberlerle gelirsin,ayy inşallah yaaaaa...Allahım duysun sesimizi
Buzin erken yatar genelde,namaz kılıp yattı o,nesli kalırdı bu saate ama o da yok nedense :)Aminnn inşş. cnmm nesli ve buzin çalışıyorlarmı erkenden çıktıkları için soruyorum
Buzin erken yatar genelde,namaz kılıp yattı o,nesli kalırdı bu saate ama o da yok nedense :)
Anladım cnm sabahta erken kalkıyorsa normaldir erken yatması bende gec yatar geç kalkarım sende öylesin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?