O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

denemediğimiz şey kalmamışki:)))bu yağmur suyunuda eşim buldu her süreden 70 defa okuyup içecekmişin biz daha okumadık bakalım herşeyin hayırlısı

eveeet canım deneoruz sifa olur belki diee
hurmayı duydun mu ben onu yapmak istiorum ama bakalım ne zaman
41 hurmayı 41 kişiye dagıtıp meryem suresi okutuormussunn:26::26:

eveeet canım deneoruz sifa olur belki diee
hurmayı duydun mu ben onu yapmak istiorum ama bakalım ne zaman
41 hurmayı 41 kişiye dagıtıp meryem suresi okutuormussunn:26::26:

evet duydum onuda denemedim 41 kişiği bulamam kimseyi tanımıyorum buralarda o iş biraz zor

aminn canımm inşaallah bakalım görecez mi biz o göbişlerii
insanlarr mahsus yapıor sankii canım neler neler duydum bende
artık soranlara nasip diorumm yada duymazlıkdan geliorum

kızıorumm ama artık
Aaa kızmaaa ama )

evet duydum onuda denemedim 41 kişiği bulamam kimseyi tanımıyorum buralarda o iş biraz zor

ilk bi ara 41 gün kendin oku demişlerdii bu topinkde gördüm onu da adet oluncaa eşin okusun diolar dı
son 41 kişi ye dagıt die çıktıı allahım bilior artık neler var

ilk bi ara 41 gün kendin oku demişlerdii bu topinkde gördüm onu da adet oluncaa eşin okusun diolar dı
son 41 kişi ye dagıt die çıktıı allahım bilior artık neler var

aslında kendimiz okusak daha iyi ama biz birazda tembellik yapıyoruz.ben biara Meryem süresinisesli olanı indirmiştim temizlik yaprken felan dinliyodum aslında 41 gün pc dinlesek olmazmıki hergün çalsa ya evde

aslında kendimiz okusak daha iyi ama biz birazda tembellik yapıyoruz.ben biara Meryem süresinisesli olanı indirmiştim temizlik yaprken felan dinliyodum aslında 41 gün pc dinlesek olmazmıki hergün çalsa ya evde

kendimiz okummız daha iyii tabikii ama dinlemek nasıl olur canım bilemiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…