• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet cnm çok üzücü.. ama ayakta kalabilmek için ya öldürceksin yada ölüceksin .....

amin cnm aminnn

caniiiii ne olacakkk öldürmek cözüm digil konusarak anlasmak varkenn:33::33:

sen adaçayı yağını(elma yağı) duydunmu bilgin varmı

ben duydumm annem bi ara alalım die soyleyıp duruoduu
100 tl sise bi kadın satıormus kaç kişiye vermiş öle dediler:31::31:

eveeett canım aynı öyle bol sohbet bol kahkaha dermişimm
bizi bizeen baska kimse anlamıor en iisi konusarak birseyler paylasmak:16::16:

evet canım haklısın sen adaçayı yağını denedinmi hiç ben 2 gündür yapıyorum onuda ağzına kadar kokusu gelcekmiş galba bende hiç öyle bişey olmuyo

yakı ağrıyan yere yapıstırıon cnm agrıları gıderıo sıcaklık verıo.. bı kaç yerde ookudum bu sekıl hamiş kalanlar varmış...biz de desorun olmayınca yapıstırıyım dedım ...işe yarar belkımm
Heee anladım canım,şifa olur inşallah.. Güzel haber verirsin bize

kızzz ne 100 çıldırmış heralde o ben aktardan aldım 12 tl ye hemide orijinal kokusu hiç gitmiyor maşallah heryer buram buram adaçayı kokuyo:)))

oldu cnm sen konusarak halledersin :)) tez kellesi alınaya gidersin sonraa hahaahhaha

evet canım haklısın sen adaçayı yağını denedinmi hiç ben 2 gündür yapıyorum onuda ağzına kadar kokusu gelcekmiş galba bende hiç öyle bişey olmuyo

nasıll kullanıorsunn tam bilmiorum ben duydum ama denemedim canım ya

Nesliii yakı ne kısss :)

yakı eczanede satılıor canım agrı için beline sırtına falan yapıstırılıor
beline de yapıstırıp hamile kaldıgını söyleyenler var canım:34:

kızzz ne 100 çıldırmış heralde o ben aktardan aldım 12 tl ye hemide orijinal kokusu hiç gitmiyor maşallah heryer buram buram adaçayı kokuyo:)))

evett canım bende öylededim ama bilmem nereden geliormus orjınalmişş
kac kişiler vermişler anlatıolar beni bilmiolar tabii bende ondan alamıorum işde duyulacak die

oldu cnm sen konusarak halledersin :)) tez kellesi alınaya gidersin sonraa hahaahhaha

ayyy alsınlar bende kurtulam yaa
ne cektimm benn cok morelim bozuk zatii:30::30:

nasıll kullanıorsunn tam bilmiorum ben duydum ama denemedim canım ya

yakı eczanede satılıor canım agrı için beline sırtına falan yapıstırılıor
beline de yapıstırıp hamile kaldıgını söyleyenler var canım:34:

adetin 5.günü başlıyosun 6 yada 7 gün uyguluyomuşun pamuğa 3 damla damlatıp o bölgeye tampon yapıyomuş akşam yapıp sabah alıyomuşun ama onu ağızda hissetmek gerekmiş eyer tadını alırsan gebe kalıyomuşun ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ben internetten araştırırken ağızdan alanlar gebe kalmış ama bende hiç öyle bi durum olmadı

adetin 5.günü başlıyosun 6 yada 7 gün uyguluyomuşun pamuğa 3 damla damlatıp o bölgeye tampon yapıyomuş akşam yapıp sabah alıyomuşun ama onu ağızda hissetmek gerekmiş eyer tadını alırsan gebe kalıyomuşun ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ben internetten araştırırken ağızdan alanlar gebe kalmış ama bende hiç öyle bi durum olmadı

biras fazla damlatt kıs içerden nasıl cıkartıorsunn onuu
ben ona benze tane karabiber karanfil yapmıstım 41 taneydi toplam hepsine
ayrı ayrı sure okudum sonra kaca böldüm hatırllamıorum sargı bezine sardım
bi kısmını ucuna ip baladım orayaa koydum sabah kadar kaldıı hahaa cok komik di yaa
ama birsey olmadıı tabi kii:19::19::19:

ayyyy sorma cnm ya mustafa bakıom ondan yazmadım bı de esımı yatırdım :))...muhteşem yüzyıl bıtsın umutsu ev kdınlaını açıcammm komık:27:

biras fazla damlatt kıs içerden nasıl cıkartıorsunn onuu
ben ona benze tane karabiber karanfil yapmıstım 41 taneydi toplam hepsine
ayrı ayrı sure okudum sonra kaca böldüm hatırllamıorum sargı bezine sardım
bi kısmını ucuna ip baladım orayaa koydum sabah kadar kaldıı hahaa cok komik di yaa
ama birsey olmadıı tabi kii:19::19::19:

bu akşamda öyle yapmak lazım fazla derine itemiyorum tabi iine kaçar maçar korkusu var.aman bu bebişler gelsin diye yapmadığımız nane kalmadı heee bi arada sirkeletmek modaydı bizde denemiştik ama tırt oldu.halı sirkeler gibi silkeletiyosun zaten gülme kirizine giriyosun onu yaparken aha şimdi yağmur suyu topladık onu okuyup üfleyip içcez. oyyy oyyyyy Allahım duy sesimizi

bu akşamda öyle yapmak lazım fazla derine itemiyorum tabi iine kaçar maçar korkusu var.aman bu bebişler gelsin diye yapmadığımız nane kalmadı heee bi arada sirkeletmek modaydı bizde denemiştik ama tırt oldu.halı sirkeler gibi silkeletiyosun zaten gülme kirizine giriyosun onu yaparken aha şimdi yağmur suyu topladık onu okuyup üfleyip içcez. oyyy oyyyyy Allahım duy sesimizi

silkeletmeyii bende yapmıstımm cok komik oluyor evett
bek pamugaa ip baglaa ipide vikis sür mikrop kapmaman için içeriye it süzelce
sabah cekersin be gazlı bez soktum düşün yanii töbe töbe karanfiller battı o kadar
yagmur suyunu duymamıstım bak ilk kes duydum senden

bu akşamda öyle yapmak lazım fazla derine itemiyorudiye bi iine kaçar maçar korkusu var.aman bu bebişler gelsin diye yapmadığımız nane kalmadı heee bi arada sirkeletmek modaydı bizde denemiştik ama tırt oldu.halı sirkeler gibi silkeletiyosun zaten gülme kirizine giriyosun onu yaparken aha şimdi yağmur suyu topladık onu okuyup üfleyip içcez. oyyy oyyyyy Allahım duy sesimizi

Hahaha bende Silkelenme de kopmuştum gülmekten ya :)))aynen ya hamiş kalalım diye yapmadıgımız kalmadı. Rabbim tez zamanda hepimizin sesini duyar insallah

Back