Çok sagolun kızlar zor bi dönem geçirdik 2 yıl ama çok şükür şimdi daha iyiyiz
Evet güzel yemekler güzel sözler en iyisi :)
Valla cuma gel dedi,kendi çağırdı :))))) ivet erkekyok kis deme öyle yine al ufacık bisey..
anladım cnm hayırlısı deılmıs demek cnm ...inşallah bu sefer tutar..hatta o zamana kkalmadan hamiş kalırsın...peki kaça patlıo özelde fiyat
inşaaalllaah bu sefer olur canım hakkında hayırlısı olsun insallahh
ayy özelde ne kadar oralarda canımm burda 6 binle 10 bin arasııı
devletee 2 bini bulur diolarr ben özele gidemiorumm maleseffhakkımızda hayırlısı olsun inşaallahh
İyi geceler tatlım Allaha emanet ol görüşürüz
ii geceler canım miden bozulduysa hemen yatma daha kötu olur :)) hoşca ve dostca kal
İyi uykularrrr canımm..yarın görüşürüz nasipse
İnş. kızlar biz ozaman yani 2010 5000tl vermiştik şimdi sadece merkeze 4500 verecez bide ilaçlar var onlar ne kadar tutar bilmiyorum
bendee ilk olmasaaa ikincisi içiinn ara vericem veririmm heraldee
yooookk almıcamm hediyeee felannoda almasın sıkıyorsaa
sagolunn kıslarr ii gecelerrr görüşmek üzeree ii bakın kendinizee
neslii bu sanaa
baya tutuo yaniiii(((
İnş. olur cnm pozitif düşün herşey güzel olsun Rabbimin izniyle
Tutuyo cnm Rabbim bu yolda ugraşanların emeklerini boşa çıkartmasın inşş. cnm bide 10 kere deneyen insanlar var insan hem maddi hemde manevi yıpranır
cnm yaşın kaçtı senin... biiide hangi ildesin ?
Ben 33 yaşıma yeni girdim cnm izmitteyim ya sen kac yaşındasın
bende 27 yasındaym cnm eskişehirden katılıyorum :))
Banada doktorum yılbaşına kadar bekle dedi,belki bu zaman içinde olur,bu tedaviden sonra hamile kalan var dedi.olmadi tüpe gidecem bende,bide burası küçük şehir çok donanımlı değil. Büyük bi şehre gitmem lazim..pofff kısmet artık
Banada doktorum yılbaşına kadar bekle dedi,belki bu zaman içinde olur,bu tedaviden sonra hamile kalan var dedi.olmadi tüpe gidecem bende,bide burası küçük şehir çok donanımlı değil. Büyük bi şehre gitmem lazim..pofff kısmet artık
Kaç yıllık evlisin cnm
6. 5 yıllık cnmmm
Evet adaş önümüzdeki yıla kadar,ben zaten korkuyorum belki o zamana kadar korkulu yenerimYılbaşı derken önümüzdeki yıla kadarmı
Öyle olacak artık napalım,tüp yaptırmayayım.olmuyorsa olmuyor napalım diyorum anneme ama o da hic olmazsa bi tane olsun diyoinşallah cnm ... baktın olmuyo tüpe gidersin ..ii bi yere ..rabbim yardımcımız olsunn
Anladım cnm benden sonra evlenen arkadaşlarımın 2şer tane çocukları oldu hepsinin bende 1tane bile yok gecen yıl kuzemin evlendi hemen hamile kaldı onların adına çok seviniyorum ama bazende üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?