O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok sagolun kızlar zor bi dönem geçirdik 2 yıl ama çok şükür şimdi daha iyiyiz

bendee ilk olmasaaa ikincisi içiinn ara vericem veririmm heraldee

Evet güzel yemekler güzel sözler en iyisi :)

Valla cuma gel dedi,kendi çağırdı :))))) ivet erkek yok kis deme öyle yine al ufacık bisey..

yooookk almıcamm hediyeee felann oda almasın sıkıyorsaa

anladım cnm hayırlısı deılmıs demek cnm ...inşallah bu sefer tutar..hatta o zamana kkalmadan hamiş kalırsın...peki kaça patlıo özelde fiyat

İnş. kızlar biz ozaman yani 2010 5000tl vermiştik şimdi sadece merkeze 4500 verecez bide ilaçlar var onlar ne kadar tutar bilmiyorum

Banada doktorum yılbaşına kadar bekle dedi,belki bu zaman içinde olur,bu tedaviden sonra hamile kalan var dedi.olmadi tüpe gidecem bende,bide burası küçük şehir çok donanımlı değil. Büyük bi şehre gitmem lazim..pofff kısmet artık

Yılbaşı derken önümüzdeki yıla kadarmı

inşallah cnm ... baktın olmuyo tüpe gidersin ..ii bi yere ..rabbim yardımcımız olsunn

raabimm duyy sesimizi,bizlere hayırlı evlatlar nasip ett...

Yılbaşı derken önümüzdeki yıla kadarmı
Evet adaş önümüzdeki yıla kadar,ben zaten korkuyorum belki o zamana kadar korkulu yenerim
inşallah cnm ... baktın olmuyo tüpe gidersin ..ii bi yere ..rabbim yardımcımız olsunn
Öyle olacak artık napalım,tüp yaptırmayayım.olmuyorsa olmuyor napalım diyorum anneme ama o da hic olmazsa bi tane olsun diyo

Anladım cnm benden sonra evlenen arkadaşlarımın 2şer tane çocukları oldu hepsinin bende 1tane bile yok gecen yıl kuzemin evlendi hemen hamile kaldı onların adına çok seviniyorum ama bazende üzülüyorum

aynen cnm ya ... benden sonra evlenenlerınde hemen oldu.. bende çok sevınıom ama dedıgın gıbı üzülüyorum ..sevıncle uzuntu arasında gözyaslarım bogulup gıdıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…