• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim Annem yay :10:
Kız kardeşim terazi:49:
Yengeç; evine bağlı, sevecen, duygusal bir yapı.

annenle kardesin güsel anlasıordur uyumlu burclarr:34::34::34:

Cnm telden girince bazı yazıları okuyamıyorum sende yaymışsın benim açıkcası pek burçlarla aram yok yani takip etmem fazla

ben de pek takip etmemm ama kendi burcumun özlliklerini bilirimm
ve tıpkı beni anlattıgınıı düşünürümm teraziden bazı seyler var gibii sanki bende yükselenim yaa

aminn önemlii olan o canım yaa hem maddii hemde manevi cok zor bi sürec allahım u-yardımcımız olsun
ben 5 asılama yaptırdım canımm tutmadıı hiç birii nasip olmadı yanii

ben varım kuzumm senn yalnız diilsinn:48::48::48::48:

:34::34::34::34::34::34::34: bencedee:38:

Cnmm inşş. Rabbimin izniyle tüpte pozitif sonuç alırsın hayırlısıyla bende biran önce mayıs gelsede başladam tedavime düşündükçe çok sabırsızlanıyorum

Cnmm inşş. Rabbimin izniyle tüpte pozitif sonuç alırsın hayırlısıyla bende biran önce mayıs gelsede başladam tedavime düşündükçe çok sabırsızlanıyorum

aminn canım insallahh allahım yuzumuzu güldürrsün emeklerimizzii bosa cıkarmasın insallahh
sen de tüpe gidecektin sanırım demii yalnısmı hatırlıyorumm yoksaa canımm

zeynep cnm senın ikinci tüp bebegın mı olcak yoksa ilk mii? bıde devlette mı özel de mı yaptıırdın yada yaptırcan ..ıkinci olcaksa ılkının sürecı nasıldı bıraz anlatır mısın biraz karısık oldu ama :27:

aminn canım insallahh allahım yuzumuzu güldürrsün emeklerimizzii bosa cıkarmasın insallahh
sen de tüpe gidecektin sanırım demii yalnısmı hatırlıyorumm yoksaa canımm

Amiinnn cnm evet bende 2. tüpe başlayacam cnm aslında ben daha önce yaptırmak istiyodum ama olmadı kayınvalidem felç oldu 2 yıldır bende kalıyo o yüzden ertelemek zorunda kaldım

Ayyy sevgililer günü geliyorrr😍😍bişey düşündünüz mü kızlarr :)benim doktor kontrolüm var o gün,çok manidar😍🙈🙈

Amiinnn cnm evet bende 2. tüpe başlayacam cnm aslında ben daha önce yaptırmak istiyodum ama olmadı kayınvalidem felç oldu 2 yıldır bende kalıyo o yüzden ertelemek zorunda kaldım
allah yardımcın olsun cnm ...şifa versin ....

Ayyy sevgililer günü geliyorrr😍😍bişey düşündünüz mü kızlarr :)benim doktor kontrolüm var o gün,çok manidar😍🙈🙈

yok cnm ya ben bısey dusunmedım anca guzel yemekler yapaarım öle gecer hedıye alcak bı yerde yok buraardaaaa:14:

allahım sifa versin canımm vardır bunnda bi hayırr pofff allahım görsün duysun canım
nedesemm boş ben ilk denemm sonrası nasıl olur olacak diee korkuorum acıksasıı:5::5:

vaayyy dktoraa gidicenn he ilginç olacakk doktor erkek dimi kıss senin:9::9:
bende gitmek isterdim doktoraa tüh bende ki sansaa
ben herife birsey yapmayı düşünmüorum o bana yapsınn sahsen sekerimm:19::19:

zeynep cnm senın ikinci tüp bebegın mı olcak yoksa ilk mii? bıde devlette mı özel de mı yaptıırdın yada yaptırcan ..ıkinci olcaksa ılkının sürecı nasıldı bıraz anlatır mısın biraz karısık oldu ama :27:

Cnmm 2. olacak o zamanda özelde yaptırmıştım şimdide özelde yaptıracam cnm adetin 2. günü tedaviye başlamıştım 2010 yılında yaptırmıştım ilkini sonra göbekten igne vurulmaya başladım doktor gün aşırı muayene çagırıyodu ona göre ignenin dozunu ayarlıyodu sonra yumurtalar istenilen büyüklüge gelince çatlatma ignesi vuruldum 36 saat sonra opu yapıldı 3 gün sonrada transfer yapıldı ama kısmet olmadı hamile kalmak

BENNN YATIORUMMM arkadaslarımm canlarımmm
bu surupp uykumu getirmedii ama migdemi çok bozduuu
ama zatii benim uykum her zaman kii var ve saat birr benden bu kadar
saglıcakla kalın görüşmek üzeree gülegülee :16::16::16::16:

Cnmm 2. olacak o zamanda özelde yaptırmıştım şimdide özelde yaptıracam cnm adetin 2. günü tedaviye başlamıştım 2010 yılında yaptırmıştım ilkini sonra göbekten igne vurulmaya başladım doktor gün aşırı muayene çagırıyodu ona göre ignenin dozunu ayarlıyodu sonra yumurtalar istenilen büyüklüge gelince çatlatma ignesi vuruldum 36 saat sonra opu yapıldı 3 gün sonrada transfer yapıldı ama kısmet olmadı hamile kalmak

anladım cnm hayırlısı deılmıs demek cnm ...inşallah bu sefer tutar..hatta o zamana kkalmadan hamiş kalırsın...peki kaça patlıo özelde fiyat:50:

allah yardımcın olsun cnm ...şifa versin ....

yok cnm ya ben bısey dusunmedım anca guzel yemekler yapaarım öle gecer hedıye alcak bı yerde yok buraardaaaa:14:
Evet güzel yemekler güzel sözler en iyisi :)
allahım sifa versin canımm vardır bunnda bi hayırr pofff allahım görsün duysun canım
nedesemm boş ben ilk denemm sonrası nasıl olur olacak diee korkuorum acıksasıı:5::5:

vaayyy dktoraa gidicenn he ilginç olacakk doktor erkek dimi kıss senin:9::9:
bende gitmek isterdim doktoraa tüh bende ki sansaa
ben herife birsey yapmayı düşünmüorum o bana yapsınn sahsen sekerimm:19::19:

Valla cuma gel dedi,kendi çağırdı :))))) ivet erkek ;)yok kis deme öyle yine al ufacık bisey..

inşaaalllaah bu sefer olur canım hakkında hayırlısı olsun insallahh
ayy özelde ne kadar oralarda canımm burda 6 binle 10 bin arasııı
devletee 2 bini bulur diolarr ben özele gidemiorumm maleseff:5::5: hakkımızda hayırlısı olsun inşaallahh

İyi geceler tatlım Allaha emanet ol görüşürüz

ii geceler canım miden bozulduysa hemen yatma daha kötu olur :)) hoşca ve dostca kal:35:

Back