aminn önemlii olan o canım yaa hem maddii hemde manevi cok zor bi sürec allahım u-yardımcımız olsun
ben 5 asılama yaptırdım canımm tutmadıı hiç birii nasip olmadı yanii
ben varım kuzumm senn yalnız diilsinn
bencedee
Benim Annem yay
Kız kardeşim terazi
Yengeç; evine bağlı, sevecen, duygusal bir yapı.
Cnm telden girince bazı yazıları okuyamıyorum sende yaymışsın benim açıkcası pek burçlarla aram yok yani takip etmem fazla
aminn önemlii olan o canım yaa hem maddii hemde manevi cok zor bi sürec allahım u-yardımcımız olsun
ben 5 asılama yaptırdım canımm tutmadıı hiç birii nasip olmadı yanii
ben varım kuzumm senn yalnız diilsinn
bencedee
Cnmm inşş. Rabbimin izniyle tüpte pozitif sonuç alırsın hayırlısıyla bende biran önce mayıs gelsede başladam tedavime düşündükçe çok sabırsızlanıyorum
Cnmm inşş. Rabbimin izniyle tüpte pozitif sonuç alırsın hayırlısıyla bende biran önce mayıs gelsede başladam tedavime düşündükçe çok sabırsızlanıyorum
aminn canım insallahh allahım yuzumuzu güldürrsün emeklerimizzii bosa cıkarmasın insallahh
sen de tüpe gidecektin sanırım demii yalnısmı hatırlıyorumm yoksaa canımm
Rabbim şifa versin canımmAmiinnn cnm evet bende 2. tüpe başlayacam cnm aslında ben daha önce yaptırmak istiyodum ama olmadı kayınvalidem felç oldu 2 yıldır bende kalıyo o yüzden ertelemek zorunda kaldım
allah yardımcın olsun cnm ...şifa versin ....Amiinnn cnm evet bende 2. tüpe başlayacam cnm aslında ben daha önce yaptırmak istiyodum ama olmadı kayınvalidem felç oldu 2 yıldır bende kalıyo o yüzden ertelemek zorunda kaldım
Ayyy sevgililer günü geliyorrr😍😍bişey düşündünüz mü kızlarr :)benim doktor kontrolüm var o gün,çok manidar😍🙈🙈
Amiinnn cnm evet bende 2. tüpe başlayacam cnm aslında ben daha önce yaptırmak istiyodum ama olmadı kayınvalidem felç oldu 2 yıldır bende kalıyo o yüzden ertelemek zorunda kaldım
Ayyy sevgililer günü geliyorrr😍😍bişey düşündünüz mü kızlarr :)benim doktor kontrolüm var o gün,çok manidar😍🙈🙈
zeynep cnm senın ikinci tüp bebegın mı olcak yoksa ilk mii? bıde devlette mı özel de mı yaptıırdın yada yaptırcan ..ıkinci olcaksa ılkının sürecı nasıldı bıraz anlatır mısın biraz karısık oldu ama
Cnmm 2. olacak o zamanda özelde yaptırmıştım şimdide özelde yaptıracam cnm adetin 2. günü tedaviye başlamıştım 2010 yılında yaptırmıştım ilkini sonra göbekten igne vurulmaya başladım doktor gün aşırı muayene çagırıyodu ona göre ignenin dozunu ayarlıyodu sonra yumurtalar istenilen büyüklüge gelince çatlatma ignesi vuruldum 36 saat sonra opu yapıldı 3 gün sonrada transfer yapıldı ama kısmet olmadı hamile kalmak
Evet güzel yemekler güzel sözler en iyisi :)allah yardımcın olsun cnm ...şifa versin ....
yok cnm ya ben bısey dusunmedım anca guzel yemekler yapaarım öle gecer hedıye alcak bı yerde yok buraardaaaa
allahım sifa versin canımm vardır bunnda bi hayırr pofff allahım görsün duysun canım
nedesemm boş ben ilk denemm sonrası nasıl olur olacak diee korkuorum acıksasıı
vaayyy dktoraa gidicenn he ilginç olacakk doktor erkek dimi kıss senin
bende gitmek isterdim doktoraa tüh bende ki sansaa
ben herife birsey yapmayı düşünmüorum o bana yapsınn sahsen sekerimm
Cnmm 2. olacak o zamanda özelde yaptırmıştım şimdide özelde yaptıracam cnm adetin 2. günü tedaviye başlamıştım 2010 yılında yaptırmıştım ilkini sonra göbekten igne vurulmaya başladım doktor gün aşırı muayene çagırıyodu ona göre ignenin dozunu ayarlıyodu sonra yumurtalar istenilen büyüklüge gelince çatlatma ignesi vuruldum 36 saat sonra opu yapıldı 3 gün sonrada transfer yapıldı ama kısmet olmadı hamile kalmak
BENNN YATIORUMMM arkadaslarımm canlarımmm
bu surupp uykumu getirmedii ama migdemi çok bozduuu
ama zatii benim uykum her zaman kii var ve saat birr benden bu kadar
saglıcakla kalın görüşmek üzeree gülegülee
BENNN YATIORUMMM arkadaslarımm canlarımmm
bu surupp uykumu getirmedii ama migdemi çok bozduuu
ama zatii benim uykum her zaman kii var ve saat birr benden bu kadar
saglıcakla kalın görüşmek üzeree gülegülee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?