raabimm duyy sesimizi,bizlere hayırlı evlatlar nasip ett...
Aminnnnnnnn cnmm hayırlı eli ayagı düzgün saglıklı evlat nasip etsin inşşş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
raabimm duyy sesimizi,bizlere hayırlı evlatlar nasip ett...
amin cnmmmmmmmmmmmmmmmmraabimm duyy sesimizi,bizlere hayırlı evlatlar nasip ett...
Evet adaş önümüzdeki yıla kadar,ben zaten korkuyorum belki o zamana kadar korkulu yenerim
Öyle olacak artık napalım,tüp yaptırmayayım.olmuyorsa olmuyor napalım diyorum anneme ama o da hic olmazsa bi tane olsun diyo
Evet adaş önümüzdeki yıla kadar,ben zaten korkuyorum belki o zamana kadar korkulu yenerim
Öyle olacak artık napalım,tüp yaptırmayayım.olmuyorsa olmuyor napalım diyorum anneme ama o da hic olmazsa bi tane olsun diyo
aynen cnm ya ... benden sonra evlenenlerınde hemen oldu.. bende çok sevınıom ama dedıgın gıbı üzülüyorum ..sevıncle uzuntu arasında gözyaslarım bogulup gıdıyorr
Benimde çok agladıgım zamanlar oluyo bizide Rabbim böle sınıyor inş. isyan etmeden şeytana uymadan geçeriz bu sınavı
Garantisi yok tabi ama pek önemli sorunda olmayınca acaba tüp tutarmı diye düşünüyor insan,tabi ALLAHa sığınmaktan başka çaremiz yok ,herseyin en iyisini o bilir.amin cnmmmmmmmmmmmmmmmm
ya cnm bi tane olsun demekle olmuyor kı ..tüp bebegınde garantısı yok ..yuzdeler artıyo sadece.. yeter ki rabbim ol desin.. dua et.. biz elımızden gelelnı yapıp gerısını ALLAHA bırakcaz ..tevekkülll
Cnmmm inş.ozamana kadar hamile kalırsın benim hiç korkum yok sende yenersin korkunu bi hamile kal inş.
Aminnnnnnnn cnmm hayırlı eli ayagı düzgün saglıklı evlat nasip etsin inşşş.
amin cnmmmmmmmmmmmmmmmm
ya cnm bi tane olsun demekle olmuyor kı ..tüp bebegınde garantısı yok ..yuzdeler artıyo sadece.. yeter ki rabbim ol desin.. dua et.. biz elımızden gelelnı yapıp gerısını ALLAHA bırakcaz ..tevekkülll
Bende kaçıyorum kızlar iyi geceler...Allah rahatlık versin...görüşmek üzere
ii geceler cnm ALLAHA emanet ol görüsüşürz..Bende kaçıyorum kızlar iyi geceler...Allah rahatlık versin...görüşmek üzere
Allah yardımcınız olsun. İnşallah en yakın zamanda mutlu haberlerinizi duyarız:)
Bende çıkıyorum iyi geceler
Nasılsınız kızlar ben sogan kürüne başlamıştım bugün bitti inş. işe yarar bendede kist falan yoktu ama bu ay deneyeyim dedim neyse bitti bakalım şimdide adet olacammı olmayacammı soruları başladı
Anladım cnm benden sonra evlenen arkadaşlarımın 2şer tane çocukları oldu hepsinin bende 1tane bile yok gecen yıl kuzemin evlendi hemen hamile kaldı onların adına çok seviniyorum ama bazende üzülüyorum
aynen cnm ya ... benden sonra evlenenlerınde hemen oldu.. bende çok sevınıom ama dedıgın gıbı üzülüyorum ..sevıncle uzuntu arasında gözyaslarım bogulup gıdıyorr
Allah yardımcınız olsun. İnşallah en yakın zamanda mutlu haberlerinizi duyarız:)
isim........ yas.....evlilik...............sehir............. hamişlik istegi...............sorun......
buzin ___28.............2009 ........... izmir ..............3.5yıl ............ sebepsiz
gece ___26........... 2009 ........... rize ...............3 yil ............ eşinde
nesli ___26.......... 2007 ...........eskisehir.............. 6yıl ............ sebepsiz
eses07 ___23........... 2011 ...........antalya .............. 1yıl ..............polistik over
pofuduknaz___ 29.......... 2009 ...........malatya .............. 4 yıl ............. sebepsiz
yamalezgi ___30...........2011.............yozgat ..............2.5yıl.............sebepsizz
Düzenleyen: buzin Düzenleme Tarihi : Dün Düzenleme Saati 39
buzincim eklemişin beni teşekkürler en yaşlıda benim yahuuu vayy be bu 30 yıl nasıl geçmiş böyle hiç bişey anlamadan....
inş faydasını görürsün arakadaşım bende geçen ay klomene başladım oda bende kanamalıkist oluşturdu Allah tan kanama durmuşta ucuz yırttık kistler düşsün diye bende soğan kürüne başladım adetimde düşürdüm sanırım ayrıyeten tarçın bal yiyorum sabahları çörek otunuda ağzımda çiğniyorum öyle daha faydalıymış inş bu kürler bize vesile olurda bebeişlerimiz bizi fazla bekletmez...