O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bakınn ne dikkatimii cektii zeynebin msj sayısı benden sonra en sonda nesliii kıs ne kadar az yazıonn burdan bellii
ben az duruyorum belki ama icrat cokk zeynep dee sessiz duruyor amaa msj sayısı bir adım öndee

SELAM kızlar Nasılsıniz
iyiyiz cnm hosgeldınnnnn

bakınn ne dikkatimii cektii zeynebin msj sayısı benden sonra en sonda nesliii kıs ne kadar az yazıonn burdan bellii
ben az duruyorum belki ama icrat cokk zeynep dee sessiz duruyor amaa msj sayısı bir adım öndee

hahaah tabı oraya buraya yazarsan böle olur ..her tarafa bakıom sen yazmısın ...oraya buraya yazcagına topıgıne yazz

SELAM kızlar Nasılsıniz
Hoşgeldinnnnn biz iyiyiz.sen nasılsın?

Bi ara oyun topiklerine sarmıştım,o zaman yaptım

12.30 da ilaç içicem zaman gecmiyooo poff

Benim yok işte o yüzden gezmiyorum.evde pinekliyorum

İyi gecelerrrrrr

gece mii içiorsunn ilacı canımm az kaldıı biras daha sabırr
napcan saglık olsunn komsularılaa takıl en iisi hem daha yakınlarr
ben surubu içtim tadı ve kokuusu cok kötüüü

iyiyiz cnm hosgeldınnnnn

hahaah tabı oraya buraya yazarsan böle olur ..her tarafa bakıom sen yazmısın ...oraya buraya yazcagına topıgıne yazz

kuruuuu iftira bu olsa gerekkk resmen yaa nereye yazmısımm ben hiç de bilee baska yerler yazmmm
bi topink var bazen gidiorumm oda kimse yok zatii olsa ben hep ordayım

topal digill ooo körler sagırlar birbirinii agırlar
senin burcun neydi yaa yükselenn le beraber de bakımm

Ben musmutlu bir gün sizler nasılsınız bakalım

selammm canım hoş geldin nasılsınn

iyiyiz cnm hosgeldınnnnn

İyiyim çok şükür sizleri sormalı

Canim benim topikleri de ziyaret etseniz kimseler uğramıştır

Günde 3 kez ya,ben öğlen kalktığım icin🙈🙈komsularda hep yaşlı yaş günde kaç kez iciceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…