O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

3 gün ilişki den sonra olacak biliorsun demi canıımm
hastene yakında evde sperm versin oyle götürsün hastaneye
strese girmesin canım sperm sayısı da düşük çıkar sonraa
kanal filmi cektirdin mi canım pekii sen insallah eşindede bi sorun yokdur

eveeeett anladım ben onuu:18::18::18::18::18:
:))))korktun demiiiiiii
valla haklısın arkadaşım ikna edemedim işte gidicem diyo her ay erteliyor utancak bişey yok diyorum banamısın demiyo.sende durumlar nasıl varmı çocuk hiç

yok cnm nerdeee bende 6.5 yıllık evlıyım esımde bend ebı problem olmamasına ragmen çocugum olmuoyr..bir aşılamam var o da negatıf..smdı beklemedeyım...rabbim ne zaman verırse....kenndımı dınlendırıom:)

Ben geldimmmmmm..nasılsınız bakalım?💕💕

selamm canımm hoş geldinnn nasılsınnn

korkmus gibi görümdüm desem daha dogru olur
kıssss biz senlee konusurken geldim bi baktım benim ki koltukda uyumus

yok o çekilmedi doktor eşinin tahlillerine bakıp öyle çekeriz dedi.bakalım bu ayda olmassa nisan ayına ikna etmek lazım valla ben anlamıyorum milletin üstüne çeket atsan hamile kalıyo bizde çeket attık olmadı daha ne yapsam bilmemki :)))

:))) valla dogru dıon ama ne etcen beklıyoz işte Allah hayırlısını kılarak nasip etsin hepımızeee:))

eveeett var bizde bi sorunn napsaak olmuyor ama vardır bunda da bi hayırr
canım sen ilk eşini ikna ett inşaalah birsey cıkmazda kafan rahat olur en zaından
canım senide listemize ekleyelim mmii

:)))) napsın şin yarım saat konusursan adam uyur .... zaten iş güçte yok ne etsın garibimmm:))

eveeett yaa beni görüncee konustun mu dior yok konusmadım sen devam et uyumaya dedimm
surubumu içsem mii kii artıkk

ekleyebilirsin bat tarihi lazımsa 7 şubat canım

yok cnm sımdı ıcme yarım saatt sonra ıc anca etkısını gösterırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…