• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bakınn ne dikkatimii cektii zeynebin msj sayısı benden sonra en sonda nesliii kıs ne kadar az yazıonn burdan bellii
ben az duruyorum belki ama icrat cokk :9::9::9: zeynep dee sessiz duruyor amaa msj sayısı bir adım öndee:24::24:

SELAM kızlar Nasılsıniz:3::3:
iyiyiz cnm hosgeldınnnnn

bakınn ne dikkatimii cektii zeynebin msj sayısı benden sonra en sonda nesliii kıs ne kadar az yazıonn burdan bellii
ben az duruyorum belki ama icrat cokk :9::9::9: zeynep dee sessiz duruyor amaa msj sayısı bir adım öndee:24::24:

hahaah tabı oraya buraya yazarsan böle olur ..her tarafa bakıom sen yazmısın ...oraya buraya yazcagına topıgıne yazz:47:

SELAM kızlar Nasılsıniz:3::3:
Hoşgeldinnnnn biz iyiyiz.sen nasılsın?

Bi ara oyun topiklerine sarmıştım,o zaman yaptım

12.30 da ilaç içicem zaman gecmiyooo poff

Benim yok işte o yüzden gezmiyorum.evde pinekliyorum

İyi gecelerrrrrr

gece mii içiorsunn ilacı canımm az kaldıı biras daha sabırr:16:
napcan saglık olsunn komsularılaa takıl en iisi hem daha yakınlarr
ben surubu içtim tadı ve kokuusu cok kötüüü:25::25::25::25:

iyiyiz cnm hosgeldınnnnn

hahaah tabı oraya buraya yazarsan böle olur ..her tarafa bakıom sen yazmısın ...oraya buraya yazcagına topıgıne yazz:47:

kuruuuu iftira bu olsa gerekkk resmen yaa nereye yazmısımm ben hiç de bilee baska yerler yazmmm
bi topink var bazen gidiorumm oda kimse yok zatii olsa ben hep ordayım:19::19::19:

topal digill ooo körler sagırlar birbirinii agırlar:9::9::9::9:
senin burcun neydi yaa yükselenn le beraber de bakımm

Ben musmutlu bir gün sizler nasılsınız bakalım:16:

selammm canım hoş geldin nasılsınn:16::16:

iyiyiz cnm hosgeldınnnnn

İyiyim çok şükür sizleri sormalı:16::16::16:

Canim benim topikleri de ziyaret etseniz kimseler uğramıştır:24:

gece mii içiorsunn ilacı canımm az kaldıı biras daha sabırr:16:
napcan saglık olsunn komsularılaa takıl en iisi hem daha yakınlarr
ben surubu içtim tadı ve kokuusu cok kötüüü:25::25::25::25:

kuruuuu iftira bu olsa gerekkk resmen yaa nereye yazmısımm ben hiç de bilee baska yerler yazmmm
bi topink var bazen gidiorumm oda kimse yok zatii olsa ben hep ordayım:19::19::19:

Günde 3 kez ya,ben öğlen kalktığım icin🙈🙈komsularda hep yaşlı yaş :( günde kaç kez iciceksin

Back