• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaslar ben 9 yıllık evliyim 2 ameliyat geçirdim bir tüpüm kapalı ve sol yumurtam kalitesiz bir sürü tüp bebek denemesi yaptık en son bahçeci kliniginde Erbil bey artık denemem gerektiğini söyledi cok üzüldüm.. Artık cocuk olmadan yasamaya alışmaya çalıştım bu zamana kadar bütün birikimim cocuk tedavisi içindi artık kendime özen göstermeye başladım giyim sac vs. Bu arada esinle ayırılmaya karar verdim ama Allah'a hep hayırlısı olsun diye dua ettim ve o ay sadece bir kere birlikte olmuştuk ki hamile oldugumu öğrendim bunca yıl uğraş uğraş hiç uğraşma oldu boyle yazıları hep okurdum ama asla basıma gelmez diye düşündürdüm.. Kendinizi yıpratmayın lütfen dogru zamanı Rabbim biliyo

Arkadaslar ben 9 yıllık evliyim 2 ameliyat geçirdim bir tüpüm kapalı ve sol yumurtam kalitesiz bir sürü tüp bebek denemesi yaptık en son bahçeci kliniginde Erbil bey artık denemem gerektiğini söyledi cok üzüldüm.. Artık cocuk olmadan yasamaya alışmaya çalıştım bu zamana kadar bütün birikimim cocuk tedavisi içindi artık kendime özen göstermeye başladım giyim sac vs. Bu arada esinle ayırılmaya karar verdim ama Allah'a hep hayırlısı olsun diye dua ettim ve o ay sadece bir kere birlikte olmuştuk ki hamile oldugumu öğrendim bunca yıl uğraş uğraş hiç uğraşma oldu boyle yazıları hep okurdum ama asla basıma gelmez diye düşündürdüm.. Kendinizi yıpratmayın lütfen dogru zamanı Rabbim biliyo

söylediklerin cok dogru ama bunu yapamıoruz işde sorunda burda her ay adet olucaz su kadar var bu kadar kaldı
hep bunları hesaplıyoruz kafamızı bi bosaltıp düşünmesek belki olacakk ama elde digiil işdee
herseyin hayırlısı canım nasip ne zamansa o zaman olacakk inşaallah:31::31:

hoşbulduk canım 30 yaşındayım 3 yıllık evliyim bebek kokusuna hasretim her ay dokuz doğuranlardanım:)))şöyle sugibi akıp giden muhhabbet arıyorum :)))

sohbet için biras beklemen gerek gece kusu bizimkiler canımm
allahım en kısa zamnda nasip eder insallahh canım evlatlarımızı bizlere
bende 4.8 aylık evliyimm 3.6 aydır olmuyor canım benimde 28 yasındayımm
sizde sorun var mıı tahlillerin oldumuu

sohbet için biras beklemen gerek gece kusu bizimkiler canımm
allahım en kısa zamnda nasip eder insallahh canım evlatlarımızı bizlere
bende 4.8 aylık evliyimm 3.6 aydır olmuyor canım benimde 28 yasındayımm
sizde sorun var mıı tahlillerin oldumuu

Amin canım cümlemize inş. tahlillerim temiz eşimin tahlilleri kaldı onunda zamanı var sanırım kendini hazır hissetmiyor:((tahlil yaptırmak için.geçen ay klomen tadavisi gördüm oda kanamalı kist oluşturdu soğan kürüne başladım 10 gün oldu bal tarçın çörek otuna başladım inş vesile olur kürlerde mis gibi kokan bebişler kavuşuruz.sizde sorun varmı yaptığın kür felan.

Amin canım cümlemize inş. tahlillerim temiz eşimin tahlilleri kaldı onunda zamanı var sanırım kendini hazır hissetmiyor:((tahlil yaptırmak için.geçen ay klomen tadavisi gördüm oda kanamalı kist oluşturdu soğan kürüne başladım 10 gün oldu bal tarçın çörek otuna başladım inş vesile olur kürlerde mis gibi kokan bebişler kavuşuruz.sizde sorun varmı yaptığın kür felan.

eşin neden tahlil vermior benim bi arkadasımm eşide gitmior 7 sene olmak üzere eşi gitmediginden tedavide yapılmıyor tanıdık görecek die gitmiormus hastaneyee:19::19::19::19:
canım ben bi amaliyat 5 asılama yasadım sorun vardı sükür amaliyatla yok artık ama olmuyor:50:
kür ben kullanmıorum ama diger arkasalar yapıor canım
ben tüp bebek yaptırcam nasipsee :31::31::31:

hoşbulduk canım teşşekkürler
rica ederim cnmm:38:
demek eşin kendını hazır etmıyor tahlil için...pekı hersey yapıldı tahlıllerın temız cıkmıs şükür...klomen kullandım dıyosun...kıste dönusturmus..pekı ya esındeyse problem senın yaptıkların ya da yasayacakların ne olcak ..yıpranırsın o zaman:19::19:

eşin neden tahlil vermior benim bi arkadasımm eşide gitmior 7 sene olmak üzere eşi gitmediginden tedavide yapılmıyor tanıdık görecek die gitmiormus hastaneyee:19::19::19::19:
canım ben bi amaliyat 5 asılama yasadım sorun vardı sükür amaliyatla yok artık ama olmuyor:50:
kür ben kullanmıorum ama diger arkasalar yapıor canım
ben tüp bebek yaptırcam nasipsee :31::31::31:

geçmiş olsun Allah isteyen herkese versin.valla hep gidicem diyo bu ay gidicem öbür ay gidicem diye diye vakit kaybediyoruz bende sıkboğaz etmek istemiyorum. ne zaman hazır hissederse ozaman gider napıyım benden çok istiyor ama icrat yok işte

rica ederim cnmm:38:
demek eşin kendını hazır etmıyor tahlil için...pekı hersey yapıldı tahlıllerın temız cıkmıs şükür...klomen kullandım dıyosun...kıste dönusturmus..pekı ya esındeyse problem senın yaptıkların ya da yasayacakların ne olcak ..yıpranırsın o zaman:19::19:

valla haklısın arkadaşım ikna edemedim işte gidicem diyo her ay erteliyor utancak bişey yok diyorum banamısın demiyo.sende durumlar nasıl varmı çocuk hiç

Back