O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Amin insallah sgl cnm.dilerim sende en kisa zamanda hayirlisiyla hamile oldugunu ögrenirsin dua edicem bende cok dua bekledim insallah sizlerde kavusursunuz bebislerinize

Buzincim cnm bende 2 sene iste korundum cok endiselendim pisman oldum ama vazgecmedim sende pes etme sakin beklemdigin anda oluyor dualarim seninle insallah en kisa zamanda sendw bebisine kavusursun

Buzincim cnm bende 2 sene iste korundum cok endiselendim pisman oldum ama vazgecmedim sende pes etme sakin beklemdigin anda oluyor dualarim seninle insallah en kisa zamanda sendw bebisine kavusursun

aminn canımm insallah 3.5 senedir bazan sabır bazende sabırsızlıkla bekliorum ama
nasip zamanı gelmedi sanırım canım allaah razı olsun tatlımm duaların ii dileklerin için

hamilelik belirtilerin nelerdi cnm nasıl anladın biraz anlatır mısın

Cnm benim adet olmama iki üc gün kala kasiklarimda agrilar olustu tam üst bölgede bacaklarimin ve hic bel agrim yada gögus agrim yoktu normalde olurdu adet olucagim zaman.adetim 2 gün gecikti test yaptim postiv cikti ve khrengi lekelenmem oldu.sanirim o ara bebis yerlesti.Acikcasi yeni yeni belirtler ortaya cikiyor göguslerim sisti ve migdem yaniyor ama bulanti kusma yok zamanla cogalicak.

saol cnm yazdıgın ıcın... ne güzel bebişin göbusunde ..inşallah o mucize bizimde göbüşümüze gelir ...

iyiim canım bende cok sükürr gelmiorsun cok oldu
nasılsınn neler yaptın gidiormusun doktoraa

Allah iyilik versin cnm ben fırsat buldukça girebiliyorum doktora gitmiyorum mayısta tüpe karar verdik nisanda tekrar gidecem doktora muayene tahlil yapılacak bi aksilik çıkmazsa mayısta tüpe başlayacaz sen neler yapıyosun cnmm

slm kızlar merhaba bişey sorcam test yaptım negatif çıktı 2-3 saat sonra baktım silik 2. çizgi vardı ne anlama geliyo ki acaba hamile olabilirmiyim yarın adet günüm ve 2 gündür kahverengi lekelenme var

canım ilk denemen olacak demiii özelde mi yaptırcan bu aradaa
bende bu önümüzdeki günlerde gidecem doktoraa rhimde yara var onu donduracak canım
bende tüpden randdevu alıcammm belki nisan masyıs gibi ben de yaptırıcam canım tüp
hakkımızda hayırlısı olsun canım allahım yardımcımız olsun

Hoşbuldum cnmm nasılsın
iyiyim şükür seni sormalı ...
slm kızlar merhaba bişey sorcam test yaptım negatif çıktı 2-3 saat sonra baktım silik 2. çizgi vardı ne anlama geliyo ki acaba hamile olabilirmiyim yarın adet günüm ve 2 gündür kahverengi lekelenme var

cnm testı tekrarlamanda yarar var ... ıkı saat sonrası ki baya uzun bı sure gecersiz... umudunu kaybetme lekelenmen varsa bı ıkı daha bekle tekrarla testi.. inşallah vardır

cnm testı tekrarlamanda yarar var ... ıkı saat sonrası ki baya uzun bı sure gecersiz... umudunu kaybetme lekelenmen varsa bı ıkı daha bekle tekrarla testi.. inşallah vardır[/QUOTE]

sabah tekrar yapcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…