yorucu birgündü.gec oldu kızlar sonra görüşrüüz öptümmmmm
yok kısss şaka yapıommmm farketmez ha buzın ha biz alırız her şekil selamını :)) çalısıon mu sen cnmm
Allah saglıcakla kucagına da almayı nassip etsin... ben 6 bucuk yıldır ıstıyorum olmuyor bır problem olmadıgı halde bıze de dua eddersen ınsallah bızım de olsunnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....İNŞALLAHHHHAmin insallah sgl cnm.dilerim sende en kisa zamanda hayirlisiyla hamile oldugunu ögrenirsin dua edicem bende cok dua bekledim insallah sizlerde kavusursunuz bebislerinize
hamilelik belirtilerin nelerdi cnm nasıl anladın biraz anlatır mısınAmin insallah sgl cnm.dilerim sende en kisa zamanda hayirlisiyla hamile oldugunu ögrenirsin dua edicem bende cok dua bekledim insallah sizlerde kavusursunuz bebislerinize
cok bilion sen d,cektin laf söyleyeceklar ya buluorlar birsey gecer insallah canım
aminn canım biz hepimizzz bebek isteyen tayfayız
cok iyii yaptın canımm nasılsın her zaman gel tatlım sohbet ederiz
oyy ne güsel darsısı bizim basımızaa canım
ben 4.7 aydır evliyim bi sene korunduk cok biliormus gibi sonra da olmadı zaten
tedaviler arasında kosusturup duruyorum ben
Buzincim cnm bende 2 sene iste korundum cok endiselendim pisman oldum ama vazgecmedim sende pes etme sakin beklemdigin anda oluyor dualarim seninle insallah en kisa zamanda sendw bebisine kavusursun
hamilelik belirtilerin nelerdi cnm nasıl anladın biraz anlatır mısın
Cnm benim adet olmama iki üc gün kala kasiklarimda agrilar olustu tam üst bölgede bacaklarimin ve hic bel agrim yada gögus agrim yoktu normalde olurdu adet olucagim zaman.adetim 2 gün gecikti test yaptim postiv cikti ve khrengi lekelenmem oldu.sanirim o ara bebis yerlesti.Acikcasi yeni yeni belirtler ortaya cikiyor göguslerim sisti ve migdem yaniyor ama bulanti kusma yok zamanla cogalicak.
41 zeynep selammm canım nasılsınn
Merhaba cnmm iyiyim çok şükür sen nasılsınn
iyiim canım bende cok sükürr gelmiorsun cok oldu
nasılsınn neler yaptın gidiormusun doktoraa
hoşgeldinn zeynep.... ben burdayım cnm gıtmedım daha :)))
Allah iyilik versin cnm ben fırsat buldukça girebiliyorum doktora gitmiyorum mayısta tüpe karar verdik nisanda tekrar gidecem doktora muayene tahlil yapılacak bi aksilik çıkmazsa mayısta tüpe başlayacaz sen neler yapıyosun cnmm
iyiyim şükür seni sormalı ...Hoşbuldum cnmm nasılsın
slm kızlar merhaba bişey sorcam test yaptım negatif çıktı 2-3 saat sonra baktım silik 2. çizgi vardı ne anlama geliyo ki acaba hamile olabilirmiyim yarın adet günüm ve 2 gündür kahverengi lekelenme var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?