O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benimde kalmadı, zaman geçtikçe umudumu yitiriyorum.doktorum bile benden fazla inaniyor olacagina..

sen daha yolun basındasın canmmm inşallahh su yumurta takibii
bi sonuc verecek asılamaya bile gerek kalmadan hamiş kalacaksınn

Canım teksin çırpan'a nasıl gittin proflar sadece özel hastaya bakmıyor mu üniversitede. Beni şu egenin doktorlarının çalışma şekli hakkında bi bilgilendirsen belki bende gidebilirim. Amh testi over rezervini gösteren bir test yani ne yumurtaların ne durumda ne kadar zamanın var ona bakılıyor. Ben geçen ay meryem suresi okunmuş 41 hurmaya başladım Denemediyseniz yaptırın sizde kızlar

sen daha yolun basındasın canmmm inşallahh su yumurta takibii
bi sonuc verecek asılamaya bile gerek kalmadan hamiş kalacaksınn

insallah aşılamaya gerek kalmaz ama hiç sanmıyorum..ben senin kadar sabırlı değilim ( sıkıntıdan ölürüm ben

41 hurma mıı nasıl oloyor anlatırmısınn

ben bi tanıdık sayesinde gittiim canımm evet herkese bakmıor zaten
infert liden randevu alsan filimlerine baksalar amalayat ederler mi hemen bilmiorum tabii
gördügüm kadarını anlatayım sanaa sıra alıp gidiyorsun gelen doktor sana bakıor bu prof
de olabilir doktor daa benim gördügüm kadarıyla
bu dedigign tahlili benden isteyen olmadı ama

insallah aşılamaya gerek kalmaz ama hiç sanmıyorum..ben senin kadar sabırlı değilim ( sıkıntıdan ölürüm ben

kız ben ne kadar agladım sızladımm allah sabrını verior sanırımm
hiç birsey olmazzz

tutkumavi sen erol tanvergeni duydun muu özel cok basarılı bi doktor netden arastırabilirsin duymadıysan

Canım eğer fsh hormonun yaşına göre yüksek ya da sınırda çıkarsa istiyorlar. Zaman kaybı olmasın diye. Bu arada gideceğim dr eğer bana umutsuz konusur tüp yada aşılama derse görüşmek istersem bana da yardımcı olur musun bu doktor konusunda. Hurmaya gelince 41 tane hurma alıyorsun sen alıyorsun ama başkası almayacak yada vermeyecek. Bu hurmaları, arapça güzel kuran okuyan 41 kişiye dağıtıyorsun herkese birer tane. Her verdiğin kişi Bir tane meryem suresi okuyacak üstüne. Toplamda 41 olacak bunları okunup bittiğinde tek tek herkesten toplayacaksın. Perşembe günleri bir tane sen bir tane eşin yiyeceksiniz. Sohbette çocuğu olmayanları sıraya sokmuşlar her ay bir tanesine yapıyorlardı. Sıra bana geldi bana da yaptılar. Yaptıkları hurmaların yarısına gelmeden hamile kalmış bende yaptırmak istedim sonuçta meryem suresi. Biz başlayalı 3 hafta oldu daha.

Erol tavmergen'i duymaz mıyım canım duydum elbet ama o doktorun altından nasıl kalkarım benn Ege'de bakıyor mu özelinde bakıyor dye biliyorum

hakkın da hayırlı olsun canım inşaalh işe yarar
kanalların ikisitıkalıysaa amaliyat yapmadan asılama yapmazlar sanırım tüp de yapmazlar
amalayat olucan kanalların acıldımı inşallah acılır bu sefar 6 ay bekle dicekler tek kanalın açılsa bile
yani boyle bu işlem uzayıp gidiyor devlet dee
ben hemsireye soraraım eger bakar derse tabi yardımcı olurum ama bakmazsaa yapabilecegim birsey yok
bende bi tanıdık aracılıgıyla gitmiştim

Erol tavmergen'i duymaz mıyım canım duydum elbet ama o doktorun altından nasıl kalkarım benn Ege'de bakıyor mu özelinde bakıyor dye biliyorum

artıkk egede bakmıor tüp bebek bile yapmıormuss maleseff 280 olmus muayene ucretii
ben bi kere gitmiştimm bi daha da gidemedim

evett canımm malesef ölee ama cok hastası var bi hafta sonraya veriolar randevuyu
saglık olsun benim doktorum daa süper:111::111::111::111::111:

280 sadece muayene ücreti geri kalan işlemler ne olacak yuh yani insanlara zulum bu yaaa. Bu konuya devlet bir el atmalı. Birde infertiliteyi yendim hamileyim diye bir konu açmış bir arkadasımız. Bitkisel kür almış d.bakır'da bir herbalistten. Baktınız mı o konuya?

yok bakmadımm görmedim ne güsel bizde yenerizz insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…