buzin nasipse olur... Kayıtlı Üye 2 Ocak 2012 9.907 393 413 24 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi buzin #2.021 iii aksamlarrr topink
Geceeee sensiz mutsuzum! Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2010 1.385 13 158 İstanbul 24 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi buzin #2.022 Huhuuuu topik kimse yok mu? 😞😞
buzin nasipse olur... Kayıtlı Üye 2 Ocak 2012 9.907 393 413 25 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi buzin #2.023 iiiii aksamlarrrr
buzin nasipse olur... Kayıtlı Üye 2 Ocak 2012 9.907 393 413 25 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi buzin #2.024
Geceeee sensiz mutsuzum! Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2010 1.385 13 158 İstanbul 25 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi buzin #2.025 Geldim geldim azcık işim vardı halledip geldim..nasılsın kuzum
buzin nasipse olur... Kayıtlı Üye 2 Ocak 2012 9.907 393 413 25 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi buzin #2.026 Geceeee .!.: Geldim geldim azcık işim vardı halledip geldim..nasılsın kuzum Genişletmek için tıkla... iyiiim canım sen nasılsınn eyvah eyvahın dogum sannesi var onu izliorumm cok komikk
Geceeee .!.: Geldim geldim azcık işim vardı halledip geldim..nasılsın kuzum Genişletmek için tıkla... iyiiim canım sen nasılsınn eyvah eyvahın dogum sannesi var onu izliorumm cok komikk
buzin nasipse olur... Kayıtlı Üye 2 Ocak 2012 9.907 393 413 25 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi buzin #2.027 yine yalnızz kaldımhey ziyaretcii gelde sohbet edelim barii
nesli_yusuf bende alıyım kokunuu..... Kayıtlı Üye 9 Mart 2012 1.436 4 66 Eskişehir 25 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi buzin #2.028 slmm ii akşamlar kızlarr nasılsınızzz
buzin nasipse olur... Kayıtlı Üye 2 Ocak 2012 9.907 393 413 25 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi buzin #2.029 nesli_yusuf .!.: slmm ii akşamlar kızlarr nasılsınızzz Genişletmek için tıkla... ii aksamlarr canım iyiim ben sen nasılsınn nerelerdesinn bakım
nesli_yusuf .!.: slmm ii akşamlar kızlarr nasılsınızzz Genişletmek için tıkla... ii aksamlarr canım iyiim ben sen nasılsınn nerelerdesinn bakım
nesli_yusuf bende alıyım kokunuu..... Kayıtlı Üye 9 Mart 2012 1.436 4 66 Eskişehir 25 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi buzin #2.030 kimse yok muu oralardaaaa
buzin nasipse olur... Kayıtlı Üye 2 Ocak 2012 9.907 393 413 25 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi buzin #2.031 nesli_yusuf .!.: kimse yok muu oralardaaaa Genişletmek için tıkla... ben burdayımm canımmm
Geceeee sensiz mutsuzum! Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2010 1.385 13 158 İstanbul 25 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi buzin #2.032 buzin .!.: iyiiim canım sen nasılsınn eyvah eyvahın dogum sannesi var onu izliorumm cok komikk Genişletmek için tıkla... Bende iyiyim çok şükür... Ayy bi gidemedik ya..ivedikte geldi.. O da çok komikmiş nesli_yusuf .!.: slmm ii akşamlar kızlarr nasılsınızzz Genişletmek için tıkla... Hoşgeldin canım iyi aksamlar..iyiyim...sende iyisindir umarim
buzin .!.: iyiiim canım sen nasılsınn eyvah eyvahın dogum sannesi var onu izliorumm cok komikk Genişletmek için tıkla... Bende iyiyim çok şükür... Ayy bi gidemedik ya..ivedikte geldi.. O da çok komikmiş nesli_yusuf .!.: slmm ii akşamlar kızlarr nasılsınızzz Genişletmek için tıkla... Hoşgeldin canım iyi aksamlar..iyiyim...sende iyisindir umarim
nesli_yusuf bende alıyım kokunuu..... Kayıtlı Üye 9 Mart 2012 1.436 4 66 Eskişehir 25 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi buzin #2.033 buzin .!.: ii aksamlarr canım iyiim ben sen nasılsınn nerelerdesinn bakım Genişletmek için tıkla... Allah iyilik versin cnmm ..iyiym şükür bende ..iğne oyası yapıyorum cnm bıtırmem gerekenler var o yüzden giremedım
buzin .!.: ii aksamlarr canım iyiim ben sen nasılsınn nerelerdesinn bakım Genişletmek için tıkla... Allah iyilik versin cnmm ..iyiym şükür bende ..iğne oyası yapıyorum cnm bıtırmem gerekenler var o yüzden giremedım
nesli_yusuf bende alıyım kokunuu..... Kayıtlı Üye 9 Mart 2012 1.436 4 66 Eskişehir 25 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi buzin #2.034 buzin .!.: ben burdayımm canımmm Genişletmek için tıkla... sesin çıkmadı cnm bir ara da soruyum dedım kımse var mı dıyeee Geceeee .!.: Bende iyiyim çok şükür... Ayy bi gidemedik ya..ivedikte geldi.. O da çok komikmiş Hoşgeldin canım iyi aksamlar..iyiyim...sende iyisindir umarim Genişletmek için tıkla... hoşbuldum cnmm...ALLAH iilik versin ..bende iyiyim sukur...kısss yumurtlama gnlerını ıı degerlendırdın mıııı catlatma ıgnesınden sonraa
buzin .!.: ben burdayımm canımmm Genişletmek için tıkla... sesin çıkmadı cnm bir ara da soruyum dedım kımse var mı dıyeee Geceeee .!.: Bende iyiyim çok şükür... Ayy bi gidemedik ya..ivedikte geldi.. O da çok komikmiş Hoşgeldin canım iyi aksamlar..iyiyim...sende iyisindir umarim Genişletmek için tıkla... hoşbuldum cnmm...ALLAH iilik versin ..bende iyiyim sukur...kısss yumurtlama gnlerını ıı degerlendırdın mıııı catlatma ıgnesınden sonraa
buzin nasipse olur... Kayıtlı Üye 2 Ocak 2012 9.907 393 413 25 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi buzin #2.035 Geceeee .!.: Bende iyiyim çok şükür... Ayy bi gidemedik ya..ivedikte geldi.. O da çok komikmiş Hoşgeldin canım iyi aksamlar..iyiyim...sende iyisindir umarim Genişletmek için tıkla... gidersinn canımm daha yeniii evettt bendee istiorumm evedikiii nesli_yusuf .!.: Allah iyilik versin cnmm ..iyiym şükür bende ..iğne oyası yapıyorum cnm bıtırmem gerekenler var o yüzden giremedım Genişletmek için tıkla... oooooo sıktın bakıom artıkkk yapmadın tabiiieh bitir o zaman arada buraya da bak ama
Geceeee .!.: Bende iyiyim çok şükür... Ayy bi gidemedik ya..ivedikte geldi.. O da çok komikmiş Hoşgeldin canım iyi aksamlar..iyiyim...sende iyisindir umarim Genişletmek için tıkla... gidersinn canımm daha yeniii evettt bendee istiorumm evedikiii nesli_yusuf .!.: Allah iyilik versin cnmm ..iyiym şükür bende ..iğne oyası yapıyorum cnm bıtırmem gerekenler var o yüzden giremedım Genişletmek için tıkla... oooooo sıktın bakıom artıkkk yapmadın tabiiieh bitir o zaman arada buraya da bak ama
Geceeee sensiz mutsuzum! Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2010 1.385 13 158 İstanbul 25 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi buzin #2.036 nesli_yusuf .!.: sesin çıkmadı cnm bir ara da soruyum dedım kımse var mı dıyeee hoşbuldum cnmm...ALLAH iilik versin ..bende iyiyim sukur...kısss yumurtlama gnlerını ıı degerlendırdın mıııı catlatma ıgnesınden sonraa Genişletmek için tıkla... Aminn cümlemize..yok çok iyi degerlendiremedim..kardeşim askerden izne geldi.annemlerde kaldım bi kaç gün..
nesli_yusuf .!.: sesin çıkmadı cnm bir ara da soruyum dedım kımse var mı dıyeee hoşbuldum cnmm...ALLAH iilik versin ..bende iyiyim sukur...kısss yumurtlama gnlerını ıı degerlendırdın mıııı catlatma ıgnesınden sonraa Genişletmek için tıkla... Aminn cümlemize..yok çok iyi degerlendiremedim..kardeşim askerden izne geldi.annemlerde kaldım bi kaç gün..
nesli_yusuf bende alıyım kokunuu..... Kayıtlı Üye 9 Mart 2012 1.436 4 66 Eskişehir 25 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi buzin #2.037 Geceeee .!.: Aminn cümlemize..yok çok iyi degerlendiremedim..kardeşim askerden izne geldi.annemlerde kaldım bi kaç gün.. Genişletmek için tıkla... inşallah tutmuştur cnm...dua et bol bol bizede ett... ALLAH kabul etsin ddualarımzııı
Geceeee .!.: Aminn cümlemize..yok çok iyi degerlendiremedim..kardeşim askerden izne geldi.annemlerde kaldım bi kaç gün.. Genişletmek için tıkla... inşallah tutmuştur cnm...dua et bol bol bizede ett... ALLAH kabul etsin ddualarımzııı
Geceeee sensiz mutsuzum! Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2010 1.385 13 158 İstanbul 25 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi buzin #2.038 nesli_yusuf .!.: inşallah tutmuştur cnm...dua et bol bol bizede ett... ALLAH kabul etsin ddualarımzııı Genişletmek için tıkla... İnşallah.. Pek umudum yok ama neyse.. Kafamı rahat tutmaya çalışıyorum sadece..her namaz sonunda ediyorum canım...amin inşallah kabul eder..
nesli_yusuf .!.: inşallah tutmuştur cnm...dua et bol bol bizede ett... ALLAH kabul etsin ddualarımzııı Genişletmek için tıkla... İnşallah.. Pek umudum yok ama neyse.. Kafamı rahat tutmaya çalışıyorum sadece..her namaz sonunda ediyorum canım...amin inşallah kabul eder..
buzin nasipse olur... Kayıtlı Üye 2 Ocak 2012 9.907 393 413 25 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi buzin #2.039 Geceeee .!.: Aminn cümlemize..yok çok iyi degerlendiremedim..kardeşim askerden izne geldi.annemlerde kaldım bi kaç gün.. Genişletmek için tıkla... olduguuu kadar artık naparsınn biz bi ay bosa hercadıkk kıss nesli_yusuf .!.: inşallah tutmuştur cnm...dua et bol bol bizede ett... ALLAH kabul etsin ddualarımzııı Genişletmek için tıkla... aminn inşsalllaah tutmustur daa bi hamişimiz olurr
Geceeee .!.: Aminn cümlemize..yok çok iyi degerlendiremedim..kardeşim askerden izne geldi.annemlerde kaldım bi kaç gün.. Genişletmek için tıkla... olduguuu kadar artık naparsınn biz bi ay bosa hercadıkk kıss nesli_yusuf .!.: inşallah tutmuştur cnm...dua et bol bol bizede ett... ALLAH kabul etsin ddualarımzııı Genişletmek için tıkla... aminn inşsalllaah tutmustur daa bi hamişimiz olurr
buzin nasipse olur... Kayıtlı Üye 2 Ocak 2012 9.907 393 413 25 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi buzin #2.040 cok sessiz kalmıss burasııı