Yaaaaa(((( çok üzüldüm bende simdi ya..Allahım dayanma gücü versin sana canım.. İnşallah beklemedigin anda normal yolla hamile kalırsın Rabbim büyük (
kızlar gene olmadı malesef sonuç negatif moralim sıfır ama elimden bişey gelmiyo cok üzgünümmmmmm cok
selam şekerler nasılsınız bakalım aşılama için start verdik bakalım dün ilk iğnemi vuruldum inşallah bu sefer tutar dua edin bana:18:
iiyii olmaya calısıorumm canımm bugünlerimee sükürr
allahımm hayırlısıyla nasip eder insaallahh izmin naz mii isminle dua edim sanadaa
yok kuzu ismim zehranaz diye bir bebişimiz var onun adını çaldım senin isminde berrindi sanırım değil mi anneciğimin ismi bende sana isminle dua edeyim rabbim daha çabuk kabul eder inşallah
bende depresyon takılıyorum canım ya canım çok sıkkın eşimde çok anlayışsız azönce iğnemi vuruldum bakalım ben vurulurken eşim bakamıyor iğne fobisi var yerimde olsaydı hayatta iğneyi vurulmazdı gıcık şey şimdi de beni yalnız bırakıp maça gitti
inşallah dediğin gibi günahlarımıza kefaret olur canımerkekler hep aynısanırımm
bende igne yi vurulurken cogu zaman aglamısımdırr
acı digil ama insan üzülüyordu işdee
cektiigimiz bu üzüntüler belkide günahlarımıza kefaret olur bilemeyizz
allahımm en dogrusunu bilir herseyinn hayırlısın nasip etsin insallah bizlere
morelimmm cok bozuk canım sıkılıorrbiliorum bunlar adet olıcam ondan ama aklıma hersey gelior daha cok üzülüorum
saol canım allh razı olsun nasip degilmiş inşlh amin cok zor canım ama elimzden bişey gelmiyo allhım inşlar herkeze banada birgün nasip ederallahımm sabır versinn dua etmiştim senin içinn(( inann cok üzüldümm poff söylicek birsey bulamıorum zaten ne söylesekde boş bilirim allahım insallah en kısa zamanda yüzünü güldürür canımm
Merhaba kızlar ya bu ay başıma tuhaf bısey geldı anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim ıkı aydır glifor kullanıyorum polıkistık overim vRdı doktor glıfora başlamam gerektıgını söyledı başladım ve ıkı aydır 22gunde bı regl oluodum dünde olmam gerekıodu ama olmadım dün tez yaptım negatıf çıktı Bı saat sonra tekrar baktım kı ıkıncı cızgı silik bır şekilde görünüyordu 10dakıkadan sonra dıkkat etmeyın dıyor ama saatler gecsede ıkıncı cızgı çıkmıyordu şimdi neden belirdi anlamadım başına böyle bişey gelen var mı lütfen
ay inşallah hamilesindir canım ya yarın ilk idrarın ile tekrar test yap bence
İnşallh rabbım hayırlısı olsun ama olur mu kı 10dKka içinde çıkmadı sonra neden çıktı kı yaa
canım ne yaptın tekrar test yaptın mı:26:
Yaptım sabah hıc bısey çıkmadı sımdı yolsaydım hastaneye gıdıyorum :/
saol canım allh razı olsun nasip degilmiş inşlh amin cok zor canım ama elimzden bişey gelmiyo allhım inşlar herkeze banada birgün nasip eder
Merhaba kızlar ya bu ay başıma tuhaf bısey geldı anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim ıkı aydır glifor kullanıyorum polıkistık overim vRdı doktor glıfora başlamam gerektıgını söyledı başladım ve ıkı aydır 22gunde bı regl oluodum dünde olmam gerekıodu ama olmadım dün tez yaptım negatıf çıktı Bı saat sonra tekrar baktım kı ıkıncı cızgı silik bır şekilde görünüyordu 10dakıkadan sonra dıkkat etmeyın dıyor ama saatler gecsede ıkıncı cızgı çıkmıyordu şimdi neden belirdi anlamadım başına böyle bişey gelen var mı lütfen
inşallah dediğin gibi günahlarımıza kefaret olur canımevet ya iğneyi vurulurken çok üzülüyorum bende göbişim iğnelerden dolayı 3 aylık hamile gibiyim zaten şişti iyice bu duruma da üzülüyorum göbişimi elleyip göbek olacağına bebek olsan olmaz mıydı diyorum sıyırdım sanırım ben canım:18:
üzülme diyeceğim ama saçma olacak canım biliyorum üzülmemek elde değil malesef
bu gece niye kimsecikler yokkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?