O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar gene olmadı malesef sonuç negatif moralim sıfır ama elimden bişey gelmiyo cok üzgünümmmmmm cok

allahımm sabır versinn dua etmiştim senin içinn (( inann cok üzüldümm poff söylicek birsey bulamıorum zaten ne söylesekde boş bilirim allahım insallah en kısa zamanda yüzünü güldürür canımm

selam şekerler nasılsınız bakalım aşılama için start verdik bakalım dün ilk iğnemi vuruldum inşallah bu sefer tutar dua edin bana:18:

selam şekerler nasılsınız bakalım aşılama için start verdik bakalım dün ilk iğnemi vuruldum inşallah bu sefer tutar dua edin bana:18:

iiyii olmaya calısıorumm canımm bugünlerimee sükürr
allahımm hayırlısıyla nasip eder insaallahh izmin naz mii isminle dua edim sanadaa

iiyii olmaya calısıorumm canımm bugünlerimee sükürr
allahımm hayırlısıyla nasip eder insaallahh izmin naz mii isminle dua edim sanadaa

yok kuzu ismim zehranaz diye bir bebişimiz var onun adını çaldımsenin isminde berrindi sanırım değil mi anneciğimin ismi bende sana isminle dua edeyim rabbim daha çabuk kabul eder inşallah

bende depresyon takılıyorum canım ya canım çok sıkkın eşimde çok anlayışsız azönce iğnemi vuruldum bakalım ben vurulurken eşim bakamıyor iğne fobisi var yerimde olsaydı hayatta iğneyi vurulmazdı gıcık şey şimdi de beni yalnız bırakıp maça gitti

erkekler hep aynısanırımm
bende igne yi vurulurken cogu zaman aglamısımdırr
acı digil ama insan üzülüyordu işdee
cektiigimiz bu üzüntüler belkide günahlarımıza kefaret olur bilemeyizz
allahımm en dogrusunu bilir herseyinn hayırlısın nasip etsin insallah bizlere

morelimmm cok bozuk canım sıkılıorrbiliorum bunlar adet olıcam ondan ama aklıma hersey gelior daha cok üzülüorum

inşallah dediğin gibi günahlarımıza kefaret olur canımevet ya iğneyi vurulurken çok üzülüyorum bende göbişim iğnelerden dolayı 3 aylık hamile gibiyim zaten şişti iyice bu duruma da üzülüyorum göbişimi elleyip göbek olacağına bebek olsan olmaz mıydı diyorumsıyırdım sanırım ben canım:18:
morelimmm cok bozuk canım sıkılıorrbiliorum bunlar adet olıcam ondan ama aklıma hersey gelior daha cok üzülüorum

üzülme diyeceğim ama saçma olacak canım biliyorum üzülmemek elde değil malesef

bu gece niye kimsecikler yokkkkkkkkkkkkkkkk

allahımm sabır versinn dua etmiştim senin içinn (( inann cok üzüldümm poff söylicek birsey bulamıorum zaten ne söylesekde boş bilirim allahım insallah en kısa zamanda yüzünü güldürür canımm
saol canım allh razı olsun nasip degilmiş inşlh amin cok zor canım ama elimzden bişey gelmiyo allhım inşlar herkeze banada birgün nasip eder

Merhaba kızlar ya bu ay başıma tuhaf bısey geldı anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim ıkı aydır glifor kullanıyorum polıkistık overim vRdı doktor glıfora başlamam gerektıgını söyledı başladım ve ıkı aydır 22gunde bı regl oluodum dünde olmam gerekıodu ama olmadım dün tez yaptım negatıf çıktı Bı saat sonra tekrar baktım kı ıkıncı cızgı silik bır şekilde görünüyordu 10dakıkadan sonra dıkkat etmeyın dıyor ama saatler gecsede ıkıncı cızgı çıkmıyordu şimdi neden belirdi anlamadım başına böyle bişey gelen var mı lütfen

ay inşallah hamilesindir canım ya yarın ilk idrarın ile tekrar test yap bence

saol canım allh razı olsun nasip degilmiş inşlh amin cok zor canım ama elimzden bişey gelmiyo allhım inşlar herkeze banada birgün nasip eder

aminn canimm insaallahh
nasılsınn iyimisinn görüşmeyelii

eveeet canım 10 dakka bekle at testii on dakkan dan sonrası dogru digill cünküü
hakkında hayırlısı olsun insallah allahım saglık versin en kısa zaman da nasip etsin bebişini sana güsel allahım

eveet kimse yokk
dert bir digil iki digill sanki hersey üzeri üzeine gelior allahım beterinden korusun
bugünlerimize sükür allahım dermansız dert vermesinn
sen nasılsınn görüşmeyeli kaç gün olduu bügünn canımm asılama ne zaman belli mi

günaydınnnn iki gün yoktumm kimselerr ugramamıss öyle olsun bakalımm
acık ca burdan söyleyim nasıl olsa hepiniz cevrim dısı bakıp cıkıorsunuzz
yazmaya tenezzül etmedeenn .................................... onlar kendilerini bilior zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…