O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şurubu niye bıraktın aaa..devam et devam

Merhaba canım ayyy hadi inşallah tutmuştur ..yarın güzel haberler getirirsin bize inşallah

her gün içmeyim demiştiim ama bu sefer unuttumm içim barii şimdi ben
bundan 15 sene önce annem rahatsız kadın hastalıklarından özel doktora gidiormus
doktor demiş sana bi hap yazacamm dünya yı toz pembe göstereck demiş
o hapdan şimdi bana lazım ama annem hatırlamıor

inşlhhh amin cok saol canım yarın sabah kanı vercem ama 2gıbı sonuc cıkar hastane uzak bıze eve gelene kadr akşm olur akşm haber verıcem inşlh cok heycnlıyım ya biyandanda korkuyorum

hiçç birsey hissediormusunn dierlerinden farklı yada aynıı
insaallaahh canımm güsel haberini alırızz allahım cok büyük emeklerin karsılıgını verecektir

olsun bu şurubada şükür, sen devam et bence..
inşlh canım allah razı olsun hepinzden

güzel haberlerini yarın akşam bekliyor olacağız canım...

hiçç birsey hissediormusunn dierlerinden farklı yada aynıı
insaallaahh canımm güsel haberini alırızz allahım cok büyük emeklerin karsılıgını verecektir
cok belım agrıyobusefer ama genede herşeye hazırlklı olmalım.inşlh bakalım meri gelmiyomu acaba buzin ne şurubu içi yosun canım

cok belım agrıyobusefer ama genede herşeye hazırlklı olmalım.inşlh bakalım meri gelmiyomu acaba buzin ne şurubu içi yosun canım

gelmior canım gelmek istemiorr sanırım hazır digilmişş
ben sakınlestiri surubu içiorumm canımm
hakkında hayırlısı olsunn canımm

iyi geliyosa kullan ihmal etme canım rabbim şifa versin inşlh

aminn canım cümlemizee insallaah alıskanlık yapmasın die birer gün ara ile içeyim dedimm unuttum sonraa nese içtim artık şimdiii b,de bi hap olmalı dünya yı toz pembe gösterek herseyii unutturacakk ben mi cok karamsırım anlaymadım

sıkma canını canım unuttunsa vardır bi hayır surubu içmeye devam et annen kullanıyomş galiba o habı doktora danışmadan kullnma canım

sıkma canını canım unuttunsa vardır bi hayır surubu içmeye devam et annen kullanıyomş galiba o habı doktora danışmadan kullnma canım

annemim kullandıgı hapı bilmioruz canımm ya unutmuss annem
ben surubu içiorum o sadece siniriimi yatıstırıorr
hakkımızz da hayırlısı olsunn canımm suann seninn hamişş haberinii almakdan baska birsey istem,orum

amin inşlh hayırlı geceler allah rahatlık versin canlar ben yatıyorum sabah erken kalkcam uykumda yok ama uyumaya calışcam yarın akşam naspse görşmek üzere

amin inşlh hayırlı geceler allah rahatlık versin canlar ben yatıyorum sabah erken kalkcam uykumda yok ama uyumaya calışcam yarın akşam naspse görşmek üzere

iii gecelerr canımmm beklioruzz insallahh allahın izniyle güsel haberle geleceksin bizee

İlk gebeliğimdeki düşük çok üzmüştü beni.şimdi test pozitif ama kan tahlilini bekliyorum.Dua edin kızlar bu sefer hayırlısıyla ve sağlıkla Rabbim bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin.Allah tüm isteyenlerin kucağını dolduracak bir nefes nasip etsin.

kan tahlilinde iyi çıkar inşallah canım sende bizlere dua et

kızlar akşam 17.30da ancak gelebildik hastaneden bugün ilk iğnemi vuracağım bakalım rapor hakkım bitmiş ya....böyle saçma birşey olabilir mi ya daha önce raoprla ilaç almıştık ve aşılamam iptal olmuştu ama hakkım dolmuş boşu boşuna beni o hale getiren doktoru Allaha havale ediyorum dua edin bana inşallah bu aşılamam tutar:18:

İnşallah tutar arkadaşım.bebeğin niyeti bile pekçok kapıyı açıyor,nasibin açık olsun...

aminn insallahh canım allahım hayırlısını nasip etsinn canımm

insallaahh tutar canımmm benimm 3 raporum vardı ama halen acılmamıs ilaçım var doktor tüp bebekde
kullanırsın kalsınn dedii fazla aldırıolar ilaçları iptal olan asılamada ilaç almamısıydın canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…