O adam kadar değerim olmadı .

Üzüldüm keşke seçme şansı olsa hayatta anne babayı ama yok. aynı yaştayız daha pırıl pırılsın arkkadaşım üstelik aşçılık gibi çok parlak bi meslek sahibi olma imkanın var. Elbette aile desteği alamamak zordur hayatta ama emin ol kendi ayaklarının üzerinde durup kendi başına bir şeyler yapmak sana terapi gibi gelecek. Sakın evden uzaklaşmak için ya da aile baskısı ile hata edip evlenme. Çoook sevip çoook sevileceğin insan çıkacak karşına ve o geldiğinde,doğru kişi olduğunda senin ailevi problemlerini de başına kakmayacak. İmkanın olduğunda destek al ama o zamana kkadar iyileşicem diye bekleme. Tutun hayata sıkı sıkıya. Çok mutlu olcaksın

Ben nişanı attım ya bana defolup gitmeni çok istedim ama olmadı dedi.

kim dedi bunu? Annen mi ?
Evet
Annem o adamla ev tuttu ya o evi temizliğe hep benn gidiyorum. Bugün adet oldum karnım ağrıyodu.gidemedim. az önce
kardeşim geldi 21 yaşında 3 yaş küçük benden
.. yarın annemle temizliğe gitceksin diye bana gözlerini açıyo tehdit eder gibi. Bende ona oldu der gibi bir ağız işareti yaptım
Su şişesini bana fırlattı ama denk gelmedi. Şişe patladı. Yırtıldı.
Peşine gittim. Ama annem üstüme yürüdü.
Yılan dedi. Senden memnun değilim dedi.
Nolur memnun ol dedim.
Senden bi hayır görmedim dedim bugün aslında öyle değil ama sinirden üzüntüden dedim bi kere.
Onun intikamını alıyor.
Çok canım yanıyor

Peki ne zaman aşçılık için başka bi yere yerleşebilirsin canım. Aslnda bunun en kısa sürede olması senin için çok iyi olur. ama hemen olmazsa da görmeyeceksin, duymayacaksın. Hçbir sağlıklı düşünen anne de böyle konuşmaz, konuşmamalı. O yüzden sen de sanki hastaymış gibi düşün onu. Hasta olan birinden bir beklentimiz olmaz demi. Aynı o hesap. İnşallah en kısa zamanda kendi hayatını kurarsın Sadece şunu unutma bu hayat sevmedğin istemediğin birinin çatısı altına sığınmak olmamalı. O kaçış daha kötü sonuçlar doğuuruyor.

Eylüle kadar burdayım malesef her geçen gün dahada zorlaşıyor. Tükeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…