- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Evet aynen öyleanlamamakta israr ediyor cunku tam tersini dusunmek isine geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aynen öyleanlamamakta israr ediyor cunku tam tersini dusunmek isine geliyor
Yapmayın ya sizi isteyen zaten geri dönerde gelirde lütfen takıntı haline getirmeyin kendinize yazık edersiniz kırıcı yorum yapmayın demişsiniz ama geri döner demek sizi hayal dünyasında yaşatmaktan başka bişi değil unutun ve önünüze bakınMerhaba canlarım
Burayı çok sevdim içimi dökebildiğim tek yer burası
Sizin yorumlarınız çok mühim benim için
Bir önce ki konumdan bahsetmiştim biriyle görüştüm görüşme gayet güzel geçmişti adamdan çok etkilendim
Görüşmeden 1 hafta sonra iletişimi kestik
Bazı sıkıntılarım var zamanı gelice anlatırım diyerek noktaladı
Ama şuna inanıyorum o da etkilendi benden ama kafasını karıştıran şeyler oldu tabi bunu ben bilemiyorum
Gerçekten beyefendi diyebileceğim hayalimdi kişiydi gerçekten yoksa bu kadar takılmazdım.
Onu geri kazanmak istiyorum
Bana nasıl geri döner lütfen taktik verin. Ben onu kazanmak için elimden gelen herşeyi yapmak istiyorum
Bir daha dönmez gibi kırıcı yorumlar yapmayın lütfen
Nasıl bir profil çizmişim?Adam kendini kurtarmış resmen ne dönmesi. Şurada çizdiğin profilin 5te 1ini ona yansıttıysan adını bile anmaz daha.
İnan canım inan gerçeğim %100 orjınalSen gerçek bir hesap değilsin. Ya da gerçek olduğuna inanmak istemiyorum.
DÖNMİCEKGeri dönecek derken?
Adam size hiç gelmemiş ki?
DÖNMİCEK
dönmesini çok istiyorum amaKardeş, dönerse senindir. Dönmezse hiç senin olmamıştır. Çokta şey yapma yani.
saçma geldi kullanıcı adımı değiştirsem geri mi dönecek sankiYaa sen bir kere aldığın takma isimle evrene berbat bir enerji yolluyorsun bacım
bugun son kez arayacam onu bakalım açacak mıBu sahne dizilerin intikamcı çaresiz kadınlarında mevcut sanki :)
Cidden umutsuz vakayım galiba herşey güzeldi başta aslındaGerçekten bu kadar “umutsuzvaka” mısınız? Bu nick psikolojinizi mı ilişkilerinizi mi temsil ediyor?
Yaşınız kaç bilmiyorum ama yapmayın etmeyin.
1 hafta önce mesaj attım cevap vermedi bugünde arayacam son kez şansımı denemek içinO gunden sonra bir daha iletisim haberlesme olmadi mi? Benim tahminimce siz illaki yazip aramiş durumu yoklamişsinizdir!
Güceniyorum amaa neyim varmışAdamın verilmiş sadakası varmış!