• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nutellamdan Kıl Çıktı!!

Novamber wind

🧿 March, 2019 👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
16.466
12.870
498
Evet bayanlar aynen başlıktaki gibi bir olay yaşadım bugün. Çok sık almam ama canım çekti alayım dedim. Kaşığı daldırmamla içinden çıkmasın mı parmak uzunluğunda kalın siyah bir saç teli! Nasıl iğrendiğimi anlatamam. O anından iğrenmesiyle attım gitti. Şimdi kanıtlayamam da. Sizin aklınızda olsun dikkat edin diye yazıyorum. Kimbilir neler yiyoruz ya :cry:

ayyyyyy bi ara fena sarmıştım nutellaya, 1 senedir falan yemiyorum hiç başıma gelmedi böyle bişey.. :cry:

Saclarinizin farkindan yola cikarak urunu geri iade etseydiniz keske...

bu arada kasikla yemek gercekten cok keyifli, tadina ancak ozaman varabiliyorum:KK68: kil mil umrumda degil canim cekti, mutfaga kostum :kk77:

Bu aralar da hep böyle olaylar duyuyorum...Geçen halam anlatıyordu dışarıdan ekmek arası tavuk sipariş etmişler içinden kocaman canlı kara böcek çıkmış. Iııııy :KK57: Eniştem arıyor tabi mekan sahibini adamın dediği "Bizim ürünlerimizden öyle şeyler çıkmaz yanlışlık olmuştur" :KK14:

Daha iğrenç şeyler var Bade ucuz yırtmışsın :KK53:

5419437087959966724169d5.webp

Saclarinizin farkindan yola cikarak urunu geri iade etseydiniz keske...

bu arada kasikla yemek gercekten cok keyifli, tadina ancak ozaman varabiliyorum:KK68: kil mil umrumda degil canim cekti, mutfaga kostum :kk77:
ay gerçekten mi :KK57: gerçi bende farketmeseydim midemdeydi şuanda :KK53:

Bu aralar da hep böyle olaylar duyuyorum...Geçen halam anlatıyordu dışarıdan ekmek arası tavuk sipariş etmişler içinden kocaman canlı kara böcek çıkmış. Iııııy :KK57: Eniştem arıyor tabi mekan sahibini adamın dediği "Bizim ürünlerimizden öyle şeyler çıkmaz yanlışlık olmuştur" :KK14:
Ay yemin ederim alacakaranlık kuşağı bu benim için. Hastanelik olurdum heralde çok geçmiş olsun.

Evet bayanlar aynen başlıktaki gibi bir olay yaşadım bugün. Çok sık almam ama canım çekti alayım dedim. Kaşığı daldırmamla içinden çıkmasın mı parmak uzunluğunda kalın siyah bir saç teli! Nasıl iğrendiğimi anlatamam. O anından iğrenmesiyle attım gitti. Şimdi kanıtlayamam da. Sizin aklınızda olsun dikkat edin diye yazıyorum. Kimbilir neler yiyoruz ya :cry:

Benim reçelden tarantula'dan hallice bir örümcek çıkmıştı. 5 dk bakakalmıştım ne oldugunu anlamak için, gerisini hatırlamıyorum bayılmışım:KK61:

bizimde daha kapağını açmadığımız son kullanma tarihi daha geçmeyen nutella küflenmişti atmıştık mecburen..
müşteri hizmetlerini ara şikayetini belirt. kanıtlamana gerek yok.. emin ol bir koli nutellayla gönlünü alacaklardır :)

Back