Böyle bir konu daha önce de çok açıldı ne veriyor arkadaş bu marka böyle anlamadımNutella şifresi arıyorum arkadaşlar elinizde var mı peki
Kayin pederim evine almis onlar koyde ben ilcedeyimAnlamadım kp derken
Çok teşekkür ederim cnmYakin zamanda gidersem alirim
Çok pahalı Nutella çikolata cnm ya kusura bakmayınız.Canım yanlış anlama da çok büyük hediyeler değil bahsedilenler şimdi baktım dabir kavanozu kaç TL bunun zaten
Bu konu çok açıldı cnm hediyeler veriyor uygulamadan cnmBöyle bir konu daha önce de çok açıldı ne veriyor arkadaş bu marka böyle anlamadım
Olayın ayrıntısını tam bilmiyorum ben yeğenime yolluyordum.Böyle bir konu daha önce de çok açıldı ne veriyor arkadaş bu marka böyle anlamadım
Baya puan biriktirmek Lazım 2500 puana krep tavası veriyor 1500 puana da Nutella bıcağıOlayın ayrıntısını tam bilmiyorum ben yeğenime yolluyordum.
Nutella bıçağı ve krep tavası veriyor. Siteye üye oluyorsun, Şifreler puan içeriyor, şifreleri girince, Puanlar birikiyor, birikince atıyorum 100 puana bıçak,500 tava.
Ooo çok puanmış. Ne kadar nutella o kadar puan ama nutellaları da yediğimizi düşünürsek o kadar kaloriBaya puan biriktirmek Lazım 2500 puana krep tavası veriyor 1500 puana da Nutella bıcağı
Nutellayi domuz yağı skandalından sonra yemiyorum ya ne dagitiyormus yine şifreyle ?Nutella şifresi arıyorum arkadaşlar elinizde var mı peki
Şifreleri topluyorum hediye veriyorlarNutellayi domuz yağı skandalından sonra yemiyorum ya ne dagitiyormus yine şifreyle ?
Evet cnm öyle maalesefOoo çok puanmış. Ne kadar nutella o kadar puan ama nutellaları da yediğimizi düşünürsek o kadar kalori
Elinizde Nutella şifresi olan var mı peki arkadaşlarNutella şifresi arıyorum arkadaşlar elinizde var mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?